Cara meninggalkan lelaki tanpa menyinggung perasaannya: 4 cara

Apabila hubungan terhenti, pemikiran untuk berpisah pasti muncul. Sebilangan besar gadis ingin mengucapkan selamat tinggal kepada lelaki tanpa menyebabkan kesakitan. Bagaimana melakukan ini apabila seseorang merasa simpati? Bagaimana untuk meninggalkan lelaki tanpa menyinggung perasaannya? Penting untuk memilih masa, tempat dan perkataan yang tepat. Mari pertimbangkan beberapa pilihan.

Cara meninggalkan lelaki tanpa menyinggung perasaannya

"Hai, boleh berpisah?"

Tidak peduli betapa tidak masuk akal kedengarannya, tetapi putus melalui SMS atau melalui rangkaian elektronik mendapat momentum pesat di zaman kemajuan teknologi. Tuliskan mesej kepada lelaki di VK bahawa anda ingin memutuskan hubungan. Nyatakan pemikiran anda dengan jelas. Anda mesti yakin bahawa apa yang anda katakan, tidak akan berpatah balik.

Kaedahnya bagus kerana pemuda itu tidak akan dapat mencium atau menahan anda. Sentuhan maya akan melicinkan sudut tajam, kerana pembicara berada di seberang monitor. Tuliskan mesej sedemikian rupa sehingga tidak membombardir anda dengan banyak pertanyaan, semuanya harus sederhana dan telus. Huraikan keseriusan keadaan tanpa frasa yang rumit. Beritahu saya apa yang tidak sesuai dengan anda. Hantarkan pesanan panjang dengan semua nuansa. Pastikan untuk meminta maaf dan jelaskan bahawa ini bukan salahnya.

"Anda lihat, saya lebih suka gadis ..."

Cara paling berkesan, yang bukan untuk semua orang. Banyak gadis moden menggunakan tipu muslihat. Ikhlaslah kepada lelaki itu bahawa akhir-akhir ini anda tertarik kepada gadis-gadis, dan anda tidak boleh melawan graviti lagi. Jangan lupa untuk menyebut bahawa mulai sekarang lelaki tidak menggembirakan anda, inti syaitan akan segera meletus.

Tidak perlu membuktikan apa yang telah dikatakan, mungkin dia akan mengusulkan bertiga atau membawa anda "lemah" sehingga anda tidak dapat mencium "gadis cantik di sana". Jangan jatuh muslihat, jangan ketawa, penting untuk mempercayai cerita buatan sendiri. Kaedahnya berkesan, walaupun tidak masuk akal.

Kaedah ini tidak sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang tinggal bersama lelaki di sebuah bandar kecil di mana semua orang saling mengenali. Oleh itu, anda boleh menyelesaikan percintaan spa tanpa menyinggung perasaan sesiapa. Lihatlah keadaannya, jika anda bertemu dengan seorang lelaki baru-baru ini, dan dia tidak banyak mengetahui tentang kehidupan peribadi rakannya, maka carilah!

"Saya Anna, saya akan bertemu dengan anda?"

Anda tidak boleh menyinggung perasaan lelaki ketika berpisah dengan bantuan teman wanita. Dua minggu sebelum tarikh rehat yang dijangkakan, pujuk rakan untuk mula mencabul teman lelaki anda. Dia perlu menggoda lelaki, keluar perbualan terus terang dan menghabiskan masa bersama. Harap maklum bahawa calon mestilah menarik, menarik dan boleh dipercayai, jika tidak, tidak ada yang berjaya. Anda perlu menjadi gadis terburuk di dunia selama setengah bulan ini. Buat skandal, potong, sumpah.

Situasinya adalah untuk memaksa lelaki itu meninggalkan anda. Dia pasti bahawa wanita muda yang cantik menunggunya, mudah berkomunikasi dan bebas konflik. Banyak lelaki muda lebih suka wanita seperti itu, jadi anda akan mendorongnya ke langkah yang dihargai dengan tingkah laku anda dan tidak menyinggung perasaan sedikit pun, dia membuat pilihan sendiri. Sekiranya semuanya berjalan lancar, minta teman wanita anda untuk bercakap dengannya selama seminggu lagi, secara beransur-ansur menjauh. Kebanggaan lelaki tidak akan banyak menderita, kerana lelaki itu telah mengenalinya selama beberapa minggu.

"Kita perlu bercakap serius ..."

Kaedah ini tidak sukar; semuanya cukup telus. Beritahu teman lelaki anda yang ingin anda temui untuk perbualan yang serius. Buat temu janji terlebih dahulu; dia akan memerlukan masa untuk persiapan moral.

Semasa bertemu, beritahu kami bahawa perasaan telah berlalu, perasaan itu tidak dapat dikembalikan lagi. Jangan bersikap kasar, jangan menghina atau menjerit. Jangan membuat tuntutan atau menumpukan pada kualiti peribadinya.Sekiranya anda menyebutkan bahawa anda tidak selesa dengan tingkah laku, dia mungkin mulai mengemis dan memberi jaminan bahawa dia akan berubah. Jangan membuat janji kosong dan jangan menawarkan untuk tetap berkawan, kedudukan seperti itu akan mengaibkannya.

Jangan tarik percakapan, tamatkan perbualan sebaik sahaja anda menyedari bahawa dia tidak akan bersusah payah atau memandu kereta di sekitar bandar pada waktu malam. Tunjukkan pada diri anda seorang yang sopan, tabah, jangan mencela. Jangan memeluk dan mencium lelaki itu sebagai jaminan, sensasi sentuhan sangat menekan emosi.

Cadangan umum untuk kanak-kanak perempuan

Cara berhenti lelaki

  1. Siapkan ucapan terlebih dahulu, anda mesti kelihatan yakin, bercakap dengan jelas dan bersedia untuk apa sahaja. Sekiranya perlu, lakukan latihan di cermin, supaya anda dapat melihat wajah anda sendiri, tidak perlu kasihan.
  2. Sebagai tempat pertemuan untuk perbincangan yang serius, wilayah neutral sesuai. Tempat rehat tidak boleh penuh dengan kenangan yang menyenangkan.
  3. Apa sahaja yang berlaku dalam hidup pasangan, rasa hormat harus tetap ada. Ini tidak berlaku untuk kes pengkhianatan, di mana tingkah laku ini sangat tidak wajar. Pilih masa yang tepat, jangan laporkan waktu rehat pada saat sukar dalam hidupnya atau dengan orang asing.
  4. Tetap tenang, jangan berteriak pada lelaki itu, walaupun dia membuatmu marah. Jangan ikut emosi anda, jangan ingat perkara jahat yang boleh terbang ke alamat anda.
  5. Sekiranya keputusan untuk berpisah adalah muktamad dan tidak dapat dirundingkan, ringkas tetapi sopan.
  6. Jangan menangguhkan perbualan sehingga kemudian, tuntutan akan terkumpul dan emosi akan muncul pada saat yang paling malang.
  7. Jangan minta rakan anda memberitahu lelaki bahawa anda meninggalkannya. Ini adalah tindakan pengecut, tidak sopan dan menyedihkan.
  8. Sekiranya anda ingin melihat seseorang di antara rakan-rakan, tawarkan komunikasi seperti ini setelah putus. Anda tidak perlu mengatakan ini semasa berpisah, jika tidak, situasinya akan seperti ini: "Saya tidak memerlukan cinta anda, tetapi persahabatan cukup sesuai."

Perasaan telah berlalu, dan anda mahu meninggalkan lelaki itu tanpa menyinggung perasaannya? Bawa rakan untuk menjalani operasi, ia harus santai dan bergaul mesra. Untuk hubungan jangka pendek, kaedah perubahan orientasi khayalan sesuai, tetapi untuk komunikasi jangka panjang lebih baik memilih perbualan satu lawan satu. Pengguna Internet yang tidak berhati-hati harus melihat dengan lebih dekat korespondensi elektronik atau sembang video, sekiranya berlaku kecemasan. Tetap tenang, sopan, dan yakin sepanjang perbualan.

Video: cara membuang lelaki supaya dia tidak tersinggung

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan