Bagaimana mengisyaratkan seorang lelaki bahawa saya suka dia

Ramai gadis tertanya-tanya bagaimana mengisyaratkan seorang lelaki dengan rasa simpati yang ada. Ini tidak menghairankan, kerana hasil persetujuan bersama, pasangan romantis diciptakan. Untuk menaklukkan lelaki tampan yang telah muncul di kaki langit, perlu membuat rancangan yang kompeten. Penting untuk mengambil kira semua nuansa dan belajar mengawal badan anda sendiri. Mari kita bincangkan semuanya dengan teratur, pertimbangkan strategi.

Bagaimana mengisyaratkan seorang lelaki bahawa saya suka dia

Mulakan perbualan

 1. Jangan elakkan pemuda yang anda suka. Jangan mengurung diri anda, bersembunyi di belakang rakan dan duduk di sudut seperti tetikus kelabu. Datang kepada pemuda itu, bercakap dengannya, mulakan dengan "Hello!"
 2. Sekiranya lelaki itu memberi reaksi positif, teruskan perbualan. Tidak berminat dengan pelajarannya (pekerjaan, hobi), beritahu kami tentang kehidupan anda. Cuba bincangkan topik yang menyeluruh, jangan menyentuh keluarga atau agama.
 3. Dalam apa jua keadaan tidak menyebut hubungan sebelumnya, ini tidak berguna. Cuba masuk ke dalam jiwa seorang pemuda untuk menunjukkan keterbukaannya. Pada peringkat ini, anda perlu menampilkan diri sebagai wanita yang bebas dan bergaul.

Mengekalkan gelombang positif

 1. Petunjuk kepada lelaki yang anda suka dengannya adalah mudah. Cukup untuk menertawakan leluconnya dan menentangnya sebagai balasan. Manfaatkan rasa humor anda, kembangkanlah.
 2. Sekiranya anda mendapati ucapan pemuda itu lucu, jangan ragu untuk menunjukkan reaksi anda. Ketawa terbahak-bahak, ketawa balas sebagai tindak balas. Cari topik biasa untuk tertawa.
 3. Cadangan itu tidak bermaksud sama sekali bahawa anda perlu mengeluarkan tawa pada setiap peluang. Pada mulanya cukup untuk kelihatan separa. Ini sudah menjadi tanda simpati.

Tanya seorang pemuda mengenai kehidupan

 1. Selepas persembahan pertama, teruskan ke langkah seterusnya. Sekiranya komunikasi anda berlarutan, masuk ke ruang peribadi pemuda itu. Mintalah dia memberitahu tentang dirinya, menunjukkan minat.
 2. Penting untuk menunjukkan bahawa anda boleh menjadi rakan baik. Secara kebetulan tinggalkan nombor telefon anda, minta pemuda itu menghubungi untuk sebarang alasan. Bersetuju untuk meneruskan perbualan yang baik pada waktu malam, saling menambah di rangkaian sosial.
 3. Dengarkan dengan teliti semua yang dikatakan lelaki itu. Cuba menentangnya dengan mengemukakan soalan. Tidak perlu berdiri diam dan menganggukkan kepala. Untuk kesan terbaik, tanyakan kepada rakan anda mengenai kehidupan dan hobinya. Oleh itu, anda dapat memahami apa itu orang ini.

Jangan memuji pujian

 1. Lelaki suka dengan kata-kata wanita yang penuh kasih sayang, jadi jangan memuji pujian. Perkara utama adalah untuk menyatakan diri anda dengan ikhlas. Beri pujian kepada lelaki itu untuk menunjukkan simpati anda.
 2. Lebih banyak bercakap mengenai kualiti peribadi, terutamanya apabila anda mengenali pemuda itu dengan lebih baik. Jelaskan bahawa seorang sahabat yang hebat berasal dari seorang pemuda. Dia adalah sokongan dan sokongan anda.
 3. Sekiranya anda menyedari bahawa lelaki itu berpakaian dengan bergaya, laporkan. "T-shirt sejuk, ini untuk anda!" atau "Saya suka kasut anda. Adidas lebih baik daripada Nike! " Jangan lupa untuk bercakap mengenai penampilan: "Anda mempunyai mata yang indah!", "Saya suka tawa lelaki yang tertahan!".

Lelaki menggoda

 1. Tidak ada genangan yang lengkap tanpa saling mengusik. Mengolok-olokkan percakapan anda lebih mudah daripada yang dilihat pada pandangan pertama. Penting untuk mematuhi humor manis, jika tidak, anda akan menyentuh ego lelaki itu.
 2. Sarkasme ringan atau ironi akan sesuai dalam perbualan.Belajar bukan hanya untuk bergurau secara feminin, tetapi juga dengan cara maskulin. Ketawa pemuda itu, tetapi jangan menyinggung perasaannya. Ikuti aksi dengan membelai atau menepuk bahu.
 3. Ejekan harus mudah, tanpa kritikan dan kemarahan. Ikut mood suka bermain, tetapi jangan menggoda. Lelucon yang diulang dua kali berhenti untuk menyenangkan orang.
 4. Contoh menggoda ironi adalah situasi berikut. Pada pesta pemuda, telefon pintar jatuh, layarnya retak sedikit. Dalam usaha memperbaiki keadaan, lelaki itu mengerang dan mengumpat. Sokong dia, beritahu saya bahawa skrin yang rosak kini bergaya, walaupun tidak kecewa.
 5. Penting untuk difahami bahawa jenaka mesti sesuai. Sekiranya seorang pemuda sangat marah, jangan bergurau. Berikan sokongan, tawarkan untuk menggunakan telefon lama anda. Kemudian cuba perbaiki kembali jalan yang betul.

Buat hubungan mata

Sentuhan mata

 1. Belajar menembak dengan mata anda. Lelaki itu mesti berjumpa dengan mereka. Apabila anda melihat pandangan seorang pemuda, tahan selama beberapa saat. Kemudian pandang ke bawah atau ke sisi, seolah-olah malu.
 2. Tidak perlu melihat lelaki itu kosong, jelek. Buat dan putuskan hubungan; ia tidak boleh kekal. Sekiranya boleh, lihat pemuda itu jika anda berada di syarikat yang berbeza. Dia mesti merasakan pandangan anda selama-lamanya.
 3. Sekiranya percakapannya serius, perhatikan kawasan di antara alis. Nampaknya lelaki itu bercakap secara bersemuka. Dia tidak akan memahami tangkapan. Kemudian mengalihkan pandangan anda, mengintip murid. Cuba buat penampilan anda lesu dan haus.

Tunggu perbualan seterusnya

 1. Sekiranya perbualan anda telah berakhir, beritahu pemuda itu bahawa anda tidak keberatan untuk bercakap dengannya lagi. Terima kasih lelaki itu untuk masa yang baik. Secara kebetulan, tunjukkan harapan untuk berjumpa lagi.
 2. Sokong kata-kata anda dengan tindakan. Sentuh tangan pemuda, comel mengucapkan selamat tinggal. Setuju telefon pada waktu petang, jika boleh, rancang acara bersama.
 3. Sekiranya anda masih belum menukar nombor telefon, sudah waktunya untuk memperbaiki keadaan. Lelaki boleh malu, jadi pimpinlah.

Lebih dekat

 1. Semasa perbualan, cuba berdiri sedekat mungkin dengan pemuda. Doakan anda tidak mendengar ungkapan terakhir yang diucapkannya. Langkah sedemikian akan membolehkan anda mendekati mulutnya dengan telinganya untuk menguraikan kata-kata dengan teliti.
 2. Sekiranya anda berada di pesta, cari alasan untuk mendekat. Bersandar pada muzik yang kuat atau rakan-rakan yang bising. Duduk di sebelah lelaki itu. Ketawa dengan gurauannya, sentuh pinggul anda.
 3. Dengan tindakan anda, anda benar-benar akan menjerit simpati, hanya lelaki bodoh yang tidak akan faham. Jangan menyilangkan tangan semasa perbualan, tanda seperti itu hanya akan menjauhkan anda dari pemuda itu.

Gunakan gerak badan

Gerak badan

 1. Apabila pertemuan berikutnya berlangsung, teruskan langkah-langkah yang lebih drastik. Letakkan kaki anda di atas kaki anda, menunjukkan kepada pemuda itu emosi anda. Jangan keterlaluan, hasutan harus sesuai. Tidak perlu membuat aura yang terlalu seksi.
 2. Yakinlah. Tidak ada yang melarang malu dan malu semasa perbualan. Walau bagaimanapun, penekanan mesti diberikan pada daya tarikan wanita anda. Secara tidak sengaja, arahkan kaki anda ke arah lelaki itu, menunjukkan rasa simpati anda.
 3. Semasa perbualan, gigit bibir anda. Oleh itu, anda akan menunjukkan kepada pemuda bahawa anda menginginkan ciuman. Rasa simpati dinyatakan ketika kering di mulut dan jantung berdegup dengan ganas.

Sentuh pemuda itu

 1. Hubungan fizikal akan memberitahu lebih banyak daripada penjelasan secara lisan. Semasa anda bersama dengan seorang pemuda, cari peluang untuk menyentuh tangan atau pahanya.
 2. Tidak perlu mendedahkan subteks seksual secara langsung, bertindak lebih licik. Semasa menzahirkan rasa terima kasih, sentuh tangan pemuda dengan mudah. Sekiranya keadaannya intim, angkat telapak tangan anda.
 3. Sentuhan badan yang tidak berbahaya akan membantu menggoda ke tahap yang baru.Ada kemungkinan bahawa setelah menembak mata dan menyentuh anda mencium. Jangan menyentuh alat kelamin jika anda tidak merancang untuk melakukan hubungan seks di sini dan sekarang.

Buat gambar anda

 1. Tanda simpati yang jelas adalah menggoda terbuka dan mengenali daya tarikan seseorang. Semasa perbualan, gulung keriting di jari anda, cekikikan, gigit bibir anda.
 2. Gabungkan aksi dengan menyilangkan kaki dan berbual comel. Dengan semua manipulasi anda, nyatakan rasa ingin tahu terhadap pemuda itu. Lelaki itu harus memahami apa yang anda suka tanpa "mungkin."
 3. Buat penampilan comel. Pilih almari pakaian, jangan memakai kasut. Tukar gambar secara mendadak. Warnakan semula rambut anda, lakukan manikur dan solek. Pakai kasut bertumit tinggi, gaun comel, atau skirt.
 4. Cubalah untuk selalu tidak tahan. Mula-mula anda mengambil lelaki itu dengan daya tarikan, menggoda dan penampilan anda. Hanya dengan itu dia akan melihat di antara kamu seorang pembicara yang menarik dan, mungkin, pasangan hidup. Seorang gadis mesti selalu kelihatan tidak tertahankan. Pemuda itu akan memahami bahawa anda berusaha untuknya.

Tunjukkan simpati secara langsung

 1. Sekiranya semua percubaan anda tidak berjaya, pergi ke lelaki itu terlebih dahulu. Langkah boleh diambil walaupun seorang pemuda tidak menunjukkan tanda-tanda perhatian yang jelas.
 2. Dengan cara yang mudah, anda akan menunjukkan kepada lelaki itu bahawa anda cukup yakin. Sekiranya seorang pemuda mengumpulkan pemikirannya dan dapat mengekalkan perbualan, luangkan masa untuknya.
 3. Semasa anda tinggal bersama seorang pemuda satu-satu, jangan terlalu suka menggoda. Tunjukkan bahawa anda menyukainya, anda boleh mengatakannya dengan kuat. Terjemahkan semua secara bergurau: "Dan mungkin anda tahu, mungkin saya menyukai anda!".
 4. Tinggalkan ruang lelaki untuk manuver. Tidak perlu membina penakluk lelaki dari dirinya sendiri, dalam kebanyakan kes peranan ini diberikan kepada seorang lelaki. Biarkan dia memilih topik perbualan dan mencipta aura cinta.

Dari perbualan pertama, pemuda itu harus memahami bahawa anda terbuka untuk komunikasi lebih lanjut. Jangan menyilangkan tangan anda, senyum, gesticulate. Tunjukkan diri anda comel, walaupun tidak. Belajarlah untuk mengekalkan perbualan mengenai topik apa pun, menggoda, menyilangkan kaki, menggigit bibir dan keriting angin di jari anda.

Video: bagaimana mengisyaratkan seorang lelaki mengenai hubungan

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan