Cara mengisyaratkan seorang lelaki mengenai hubungan: 6 cara

Ketika datang ke lelaki idaman, gadis itu secara tidak sengaja mula malu. Tanpa keraguan, inilah yang anda wakili dalam impian anda. Tetapi bagaimana jika objek simpati tidak menunjukkan minat yang sewajarnya? Betul! Lakukan langkah pertama. Tidak setiap wanita boleh bercakap secara terbuka mengenai jatuh cinta. Atas sebab ini, terdapat keperluan kaedah yang canggih. Perlu memberi petunjuk kepada seorang lelaki mengenai hubungan, dan kemudian dia akan melakukan semuanya sendiri. Mari bercakap mengenai muslihat wanita dan berikan arahan langkah demi langkah.

Bagaimana mengisyaratkan seorang lelaki mengenai hubungan

Langkah nombor 1. Kumpulkan maklumat mengenai seorang pemuda

 1. Sukar untuk memasang perangkap jika anda tidak mempunyai cukup maklumat mengenai lelaki itu. Mungkin dia akan menjadi penjahat terakhir yang menggunakan gadis dan balingan pada minggu pertama. Anda harus menjauhkan diri dari lelaki-lelaki ini.
 2. Untuk memulakan, pelajari profil seorang pemuda di VKontakte. Teliti gambar dengan teliti, baca statusnya. Sekiranya terdapat ketaksuban dan sumpah di dinding, kemungkinan lelaki itu tidak berpendidikan tinggi.
 3. Anda boleh mengumpulkan maklumat dari rakan anda yang lain. Cuba buat hubungan dengan rakan sekelas atau rakan pelajar. Ketahui lebih lanjut mengenai kehidupan peribadi pemuda itu, hobinya, keluarga dan juga haiwan peliharaan.

Langkah nombor 2. Menilai niat lelaki itu

 1. Setelah anda melayari laman di rangkaian sosial, mengetahui banyak perkara mengenai pemuda itu melalui rakan-rakan, anda boleh melangkah ke tahap seterusnya. Sekarang anda perlu memahami adakah pemuda itu bersimpati dengan anda. Ini bermaksud, bukan sebagai rakan, tetapi sebagai pasangan hidup masa depan.
 2. Dalam kebanyakan kes, lelaki pada pertemuan pertama menilai kanak-kanak perempuan dengan satu cara atau yang lain. Seorang wanita sesuai untuk seks, dengan yang kedua anda boleh melepak dan bergurau, yang ketiga akan menjadi isteri yang sempurna. Sekiranya seorang pemuda telah memasukkan anda ke dalam kategori "Kawan", akan sukar untuk mengisyaratkan hubungan kepadanya.
 3. Untuk menghargai niat sebenar, perhatikan tingkah laku objek simpati. Seorang lelaki yang berminat mengurangkan jarak, berusaha lebih dekat dengan minatnya. Seorang lelaki mahu bersara dan berkomunikasi dalam pelbagai cara. Anda akan sering memerhatikannya.
 4. Sekiranya lelaki hanya melirik anda sebentar, tidak memperhatikan, anda tidak berminat dengannya. Sekiranya semuanya berkembang dengan betul, teruskan dengan tindakan aktif.

Langkah nombor 3. Cari pertemuan dengan objek simpati

 1. Sekiranya semua tanda di atas menunjukkan cinta timbal balik, anda tidak boleh ragu-ragu. Teruskan menyerang, tetapi jangan keterlaluan. Sekiranya anda terlalu menjengkelkan, pemuda itu akan melarikan diri pada minggu pertama.
 2. Susun diri anda, semak almari pakaian. Lipat kasut ke sisi, ganti dengan kasut di tumit tengah. Buat keriting romantis, bereksperimen dengan solek.
 3. Cuba tangkap mata lelaki itu lebih kerap. Apabila anda menangkap matanya, senyum dan bertanya khabar dengan manis. Tetap yakin, tetapi tidak sombong.
 4. Mengatur perjumpaan yang sepatutnya. Menghadiri pesta yang dia pergi. Tuangkan kepada orang muda, tundukkan dia di sekolah atau kolej.
 5. Tambahkan lelaki ke rakan anda di rangkaian sosial, mulakan surat-menyurat aktif. Cari persamaan dan alasan untuk bercakap. Ikuti topik perbualan yang asal.

Langkah nombor 4. Jangan takut dengan hubungan badan

 1. Apabila anda mencapai tahap baru dan boleh bercakap dengan tenang, sering bergurau. Gunakan sentuhan taktil. Contohnya, anda boleh sedikit menolak pemuda itu di bahu sambil bersenang-senang.
 2. Mengolok-olok lelaki itu. Sekiranya dia melangkah ke genangan air, laporkan bahawa kasut basah kini dalam mode. Perkara yang sama boleh dikatakan mengenai kemeja kusut atau tali leher yang jelek.
 3. Sekiranya boleh, tetap dekat dengan lelaki itu. Sekiranya dia menceritakan kisah yang menarik, condongkan telinga ke bibirnya. Berpura-pura tidak mendengar frasa dengan baik.
 4. Sekiranya objek simpati bertindak balas terhadap manipulasi anda, kita boleh menganggap bahawa "ikan" itu mematuk. Teruskan usaha yang baik, tetapi sekarang cuba lebih kerap untuk bersendirian.

Langkah nombor 5. Jadilah lemah

 1. Panggil pemuda itu dengan alasan yang masuk akal, minta pertolongan kepadanya. Maklumkan bahawa anda perlu memindahkan perabot atau menjalankan tugas kecil di sekitar rumah. Anda secara khusus dapat "merobohkan" sistem PC, kemudian mengatakan bahawa ia perlu dipasang semula.
 2. Setelah lelaki itu menolong, beri dia minum teh. Sekiranya seorang pemuda enggan, jelaskan bahawa ini tidak sesuai untuk anda. Sebelum ketibaannya, bakar kek atau beli gula-gula lain, kemudian berikannya sebagai hadiah sendiri. Kemudian, apabila hubungan itu berkembang, anda akan tertawa bersama dalam operasi "Winning the Dream Guy".
 3. Anda boleh menunjukkan kelemahan dengan cara lain, misalnya, di pawagam. Sekiranya anda merancang untuk mengunjungi kengerian atau keseronokan, berpura-pura bahawa anda takut. Carilah sokongannya dalam segala hal: berjalan di jalan yang licin, lorong gelap di taman.
 4. Penting untuk mencari peluang yang akan mendorong lelaki itu menutupi anda dengan jaket, mengambil tangan, dan membawanya ke pintu masuk. Gadis mesti lemah. Dengan cara ini, anda akan menunjukkan kepada pemuda bahawa anda memerlukannya. Lelaki itu akan memahami petunjuknya.

Langkah nombor 6. Ambil tindakan tegas

 1. Sekiranya seorang lelaki menunjukkan semua tanda simpati, jangan takut untuk melakukan lebih banyak perkara untuknya. Buat hadiah kecil. Anda boleh merajut selendang atau membuat kolaj foto. Apabila hubungan berkembang dengan cepat, ciptakan suasana romantis dan ajak pemuda itu untuk berkelah.
 2. Anda boleh membakar kek, dan kemudian memanggil objek pemujaan untuk teh. Beberapa wanita lebih sukar. Mereka membeli cenderamata, dan kemudian secara kebetulan memberikannya kepada seorang lelaki dengan kata-kata: “Saya berjalan di sepanjang lorong dan memikirkan anda. Ini dia! " Bagus dan tidak lebih, gunakan perkhidmatan.
 3. Selepas tindakan sedemikian, hilang dari pandangan sebentar, jangan mengunjungi syarikat am, tidak muncul di rangkaian sosial. Sekiranya lelaki itu akan menelefon, maklumkan bahawa anda sedang dalam perayauan. Biarkan dia gugup.
 4. Tanya rakan anda jika dia berminat dengan orang anda semasa ketiadaannya. Sekiranya demikian, ikan berada di pancing. Pada tahap ini, perlu disampaikan kepada pemuda bahawa dia kesepian tanpa anda. Fakta ini akan memaksa lelaki itu untuk bertindak aktif, dan tidak menunggu inisiatif wanita itu.
 5. Selepas itu, tampil di acara bersama dengan penuh kemuliaan. Berpakaian dengan bergaya, solek, rapi kuku dan rambut anda. Biarkan lelaki itu menyedari bahawa dia bosan. Dijemput ke pawagam? Hebat, sedikit petunjuk hubungan yang difahami!

Apa yang tidak boleh dilakukan

Terdapat petunjuk bahawa lelaki mungkin tidak faham. Agar tidak menakutkan pemuda itu, ikuti cadangan praktikal.

 1. Sekiranya seorang lelaki muda mempunyai gadis yang berpotensi untuk hubungan lebih jauh, jangan tanya tentang mereka. Cuba kurangkan perbualan seperti itu menjadi "tidak", dan dedahkan diri anda ke barisan hadapan. Juga, jangan memberi nasihat kepada lelaki tentang cara berkelakuan dengan wanita tertentu. Jika tidak, lelaki itu akan menambahkan anda ke kategori Rakan.
 2. Pada mulanya, komunikasi yang goyah tidak perlu dibincangkan mengenai suami yang anda impikan, pakaian perkahwinan apa yang akan anda pakai, berapa banyak anak yang akan anda melahirkan. Kenyataan dramatik seperti itu akan membuatkan lelaki itu melarikan diri. Penting untuk menyatakan bahawa anda berminat dengan lelaki itu, dan bukan keinginan untuk berkahwin secepat mungkin.
 3. Sekiranya anda belum mencapai hubungan "tinggi", jangan cuba membawa pemuda itu ke dalam keluarga dan memperkenalkannya kepada ibu bapa anda. Pertama, selesaikan masalah di antara mereka, pastikan hubungan yang kuat, kemudian pergi ke "berkahwin".Jika tidak, perbualan anggota keluarga yang mengganggu akan menyumbang kepada kenyataan bahawa lelaki itu akan melarikan diri.
 4. Lelaki suka gadis seksi hanya dengan mata mereka; mereka mengambil wanita teladan dan penyayang sebagai isteri mereka. Tidak perlu menunjukkan keinginan secara terbuka, untuk naik ke selangkangannya dan menuntut kelembutan. Cuba menahan daya tarikan sehingga hubungan menjadi saluran yang stabil. Jadi anda dan dia akan yakin antara satu sama lain.
 5. Jangan berbual tanpa henti, belajar seni mendengar. Tidak semua lelaki boleh mengambil gadis yang selalu bercakap di sebelahnya. Juga jangan mengejar pemuda itu, tinggalkan dia ruang peribadi. Jangan cuba mengawal seorang lelaki, biarkan dia membuat keputusan.

Kumpulkan maklumat mengenai seorang lelaki melalui rangkaian sosial atau rakan bersama. Pastikan rasa simpati itu saling. Lebih kerap anda bersendirian dengan seorang pemuda, jadikan dia hadiah dengan tangan anda sendiri. Jangan takut untuk menunjukkan kelemahan, menjauh sedikit dan biarkan dia bosan.

Video: bagaimana mengisyaratkan seorang lelaki mengenai hubungan

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan