Cara mengisyaratkan ciuman kepada lelaki: 5 cara

Dalam kebanyakan kes, lelaki tidak memahami petunjuk, terutamanya mengenai hubungan interpersonal. Secara umum diterima bahawa wakil-wakil dari separuh umat manusia yang kuat memerlukan penjelasan. Tetapi bagaimana dengan wanita muda yang ingin mencium lelaki? Jangan bercakap mengenainya secara terbuka. Oleh itu perlunya penggunaan muslihat wanita, yang akan kita bicarakan hari ini.

Cara mengisyaratkan ciuman kepada lelaki

Kaedah nombor 1. Gunakan kekuatan sihir mata

 1. Mata gadis itu adalah senjata yang kuat. Dengan pendekatan yang tepat, mereka akan menawan hati pemuda yang paling canggih. Kadang-kadang pandangan yang dekat cukup daripada seribu kata dan petunjuk.
 2. Penting untuk memerhatikan ukuran dalam semua perkara, jika tidak, pemuda itu akan menganggap anda terlalu mengganggu dan takut. Kecualikan pandangan dari bawah, jika tidak, lelaki itu akan menganggap bahawa anda memandangnya dengan penuh penghinaan.
 3. Bagaimana berada dalam keadaan seperti itu? Pilih masa yang tepat ketika anda bersendirian dengan lelaki. Orang luar atau rakan tidak boleh mengganggu masa penting.
 4. Bercakap dengan seorang pemuda, bereaksi dengan gurauannya, tersenyum manis dan ketawa. Setelah waktu tertentu, ketika saling memahami dan komunikasi akan muncul di antara anda, duduk sebentar dalam diam, lihat bibirnya.
 5. Kemudian lihat ke mata anda, dan kemudian kembali ke bibir anda. Teruskan usaha yang baik. Mungkin pemuda itu tidak akan langsung memahami petunjuknya. Bersikap gigih, tetapi tidak menjengkelkan.
 6. Pilihan yang baik adalah melihat dari bawah bulu mata yang diturunkan semasa perbualan anda dengannya. Berkelakuan baik, tetapi tidak menantang. Cuba terdengar comel. Gadis itu mesti menjadi misteri.

Kaedah nombor 2. Fokus pada bibir

 1. Bibir dikenali sebagai alat ciuman. Pastikan bahagian wajah ini sentiasa dalam keadaan kemas. Lelaki membahagikan kanak-kanak perempuan kepada beberapa jenis. Salah satu jenisnya termasuk orang yang ingin mencium. Sentiasa. Jadilah begitu.
 2. Sekiranya panas di luar, bawa balm pelembap untuk mengelakkan bibir anda kering. Dalam cuaca berangin dan sejuk, berikan bibir dengan krim atau lipstik kebersihan.
 3. Perlu diingat bahawa lelaki tidak menyukai gadis-gadis dengan solek yang menantang. Sebelum mencium, jangan cat bibir anda dengan terlalu terang. Lebih baik gunakan kilauan tidak melekit tanpa warna. Sekiranya boleh, tinggalkan solek sepenuhnya.
 4. Kepada seorang lelaki yang ingin mencium anda, gunakan beberapa muslihat. Sentuh bibir anda dengan jari sambil membuat mata anda kelihatan merenung. Gigit bibir bawah dengan ringan atau jilat seolah-olah secara kebetulan.
 5. Jangan lupa tentang bibir lelaki itu. Sepanjang perbualan, perhatikan mereka secara sistematik, kemudian matikan pandangan anda. Pemuda itu akan memahami petunjuk anda dan ingin mencium.
 6. Ingatlah, ketika melakukan manipulasi seperti itu, anda harus kelihatan semulus mungkin. Bagi sesetengah wanita, menggigit dan menjilat kelihatan sangat kasar. Berlatih di hadapan cermin.

Kaedah nombor 3. Sentuh

 1. Tidak ada cara yang kurang berkesan untuk memberi petunjuk kepada seorang lelaki tentang ciuman - sentuhan sentuhan, atau sentuhan. Jangan takut untuk menyentuh pemuda itu, dia tidak akan menggigit kamu dan tidak akan melompat pergi, seperti dari api.
 2. Cuba sentuh dengan lembut, cari kesempatan yang tepat. Anda boleh mengusap setitik debu yang tidak kelihatan dari bajunya semasa perbualan atau sedikit menampar lutut sambil menceritakan kisah lucu.
 3. Pergi dengan lelaki ke pawagam? Semasa menonton filem, sentuh tangan anda ke telapak pemuda itu.Setelah menonton, minta lelaki itu menemani anda ke pintu masuk dengan alasan bahawa tidak selamat untuk pergi sendiri.
 4. Semasa anda menuju ke destinasi anda, "secara tidak sengaja" tersandung. Seorang lelaki yang sopan akan meminta anda untuk memegang lengan anda atau menyokong anda. Sekiranya dia tidak melakukannya, berani, ambil tangannya sendiri.
 5. Pengurangan jarak yang sistematik akan menyelamatkan anda dari rasa malu dan membuat anda berada dalam gelombang romantis. Terutama berkesan adalah menyentuh kulit, pelukan.
 6. Jangan malu sebelum memeluk lelaki dan selamat tinggal dalam kedudukan ini selama beberapa saat. Tidak perlu menciumnya. Cukup untuk menunjukkan kepada pemuda itu bahawa anda tidak menentang perkembangan hubungan yang lebih jauh.

Kaedah nombor 4. Memendekkan jarak

Jarak ke ciuman

 1. Tidak semestinya sedikit ciuman. Anda boleh membuat situasi kerana lelaki itu akan memahami apa yang harus dilakukan. Dekat dengan budak lelaki itu sehingga dia tidak mempunyai pilihan selain menciummu.
 2. Kes lain - semasa perbualan, mulailah dengan cepat mendekati pemuda itu. Hampirilah dia sehingga bibir anda berjarak 5 cm. Terus bercakap dengan senyap.
 3. Tidak kira keadaan seperti apa yang anda rancangkan. Sebelum tindakan utama, pastikan lelaki itu mempunyai rasa simpati timbal balik terhadap anda. Jika tidak, anda akan kelihatan berangin dan tidak sopan.

Kaedah nombor 5. Berani dan tegas

 1. Kaedah kardinal ini sesuai untuk gadis yang tekun. Lelaki suka wanita muda berterus terang yang mengatakan apa yang mereka mahukan. Perlu memanfaatkan ini dan memprovokasi seorang lelaki untuk mencium.
 2. Di tempat anda, tidak perlu menggunakan muslihat wanita. Letakkan lelaki itu dalam keadaan canggung, tanyakan secara langsung jika dia menyukai anda. Dalam kes ini, lelaki itu tidak akan mengharapkan giliran seperti itu dan akan bertindak balas dengan jujur ​​mungkin kerana putus asa.
 3. Lelaki itu akan memahami bahawa anda merasa simpati kepadanya, dan akan memutuskan sendiri apakah dia perlu mengambil tindakan yang lebih serius. Mungkin lelaki itu tidak segera memutuskan ciuman, tetapi keseluruhan keadaan akan membuatnya berfikir. Sekiranya ada simpati antara anda, semuanya akan berlaku seolah-olah dalam skrip.
 4. Anda boleh menipu sedikit dan berdebat dalam apa jua keadaan. Ganjarannya harus berupa ciuman, untuk tujuan serupa permainan serupa sesuai. Dalam kes ini, lelaki itu tidak keluar. Anda boleh, misalnya, bermain kad.
 5. Ingat bahawa tujuan anda bukan untuk menggoda lelaki, tetapi untuk menyesuaikan diri dengan tindakan yang menentukan. Lelaki itu perlu memahami bahawa dia juga menyukai anda. Sekiranya anda menyukainya, hasilnya tidak akan lama lagi. Lelaki itu pasti akan mengambil tindakan tegas dan mencium anda.

Cadangan dan kesalahan biasa

 1. Lebihan alat solek. Perlu diperhatikan bahawa solek yang berlebihan dapat menghalang tekad lelaki. Dia mungkin tidak mencium hanya kerana anda mempunyai gincu terang atau banyak lip gloss. Tidak setiap lelaki ingin merasakan rasa kosmetik. Dalam kes ini, pergi ke mesyuarat atau tarikh, ada baiknya mengutamakan balsem tanpa warna. Alat ini akan menjadikan bibir lembut dengan aroma yang menyenangkan.
 2. Nafas segar. Perlu diingat bahawa tidak kira seberapa teliti kita membersihkan rongga mulut pada waktu pagi, semuanya akan hilang pada waktu makan tengah hari. Tidak ada yang akan menikmati mencium orang yang mempunyai bau mulut. Dalam kes ini, disyorkan untuk menggunakan bantuan gula-gula atau permen karet. Manfaatkan makanan sebelum berjumpa dengan lelaki yang diinginkan.
 3. Nikmati keserasian. Sekiranya anda sampai pada kesimpulan bahawa lelaki itu tidak menentukan dan seluruh tanggungjawab untuk ciuman itu terletak pada anda, fikirkan apakah mahu menjalin hubungan dengan lelaki yang pemalu. Perlu difahami bahawa wataknya yang pemalu tidak mungkin berubah, seorang lelaki akan menjadi seperti ini sepanjang hidupnya. Dalam kes yang jarang berlaku, terdapat pengecualian, tetapi jangan bergantung pada keajaiban.
 4. Tempat terpencil. Sekiranya tanggungjawab untuk ciuman itu ada pada anda, atau lelaki itu tidak begitu menentukan, anda mesti mewujudkan persekitaran terpencil di mana tidak ada orang yang akan mengganggu anda.Untuk melakukan ini, elakkan tempat awam, cuba berjalan-jalan di taman atau lebih mengutamakan senario klasik. Petunjuk seorang lelaki di filem, dapatkan tiket untuk baris terakhir kisah romantis. Keadaan itu akan menimbulkan tindakan tegas. Sentuh lelaki itu dengan telapak tangan anda dan perhatikan reaksi.
 5. Fikiran meluas. Pemikiran yang tidak sesuai dalam situasi ini boleh merosakkan momen romantis, jadi anda harus mengarahkan diri anda dengan cara tertentu. Jangan bersusah payah memikirkan apa yang boleh difikirkan oleh lelaki itu sekarang atau seperti apa rupa lelaki itu. Dengan ciuman bersama, seorang lelaki akan mempunyai emosi positif hanya tentang anda. Sekiranya lelaki itu menentukan, dia akan mengatakan betapa baiknya anda.

Setiap gadis, yang ingin memberi ciuman kepada lelaki, harus menggunakan alat yang ada di tangan. Gunakan mata anda, sering melihat bibir pemuda, mengurangkan jarak. Pelajari kesalahan biasa dan jangan buat kesalahan.

Video: bagaimana membuat lelaki itu mencium terlebih dahulu

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan