Cara menarik perhatian lelaki

Gadis yang menyukai pemuda itu berusaha menarik perhatiannya. Ini tidak menghairankan, kerana seringkali pemuda tidak dapat mengambil langkah pertama, dengan membebankan wanita cantik. Gadis itu berusaha sekuat tenaga untuk melihat lelaki itu sendiri, untuk kemudian mendekatinya. Terdapat beberapa muslihat yang akan membantu dalam perkara yang sukar. Pertimbangkan mereka.

Cara menarik perhatian lelaki

Langkah nombor 1. Kelilingi diri anda dengan cinta

 1. Segala tindakan untuk menaklukkan lelaki bermula dengan keharmonian dalaman. Penting untuk mencintai diri sendiri terlebih dahulu, agar kemudian seorang pemuda akan menyayangi anda. Apabila anda kelihatan seperti kehidupan yang bahagia dan puas, keadaan akan semakin meningkat.
 2. Jangan berusaha untuk memainkan peranan orang lain. Jadilah diri anda dalam semua situasi, tetapi tetap berfikiran positif. Sentiasa di hadapan lelaki itu tersenyum lebih, walaupun buat masa ini dia tidak menyedari anda.
 3. Setiap orang mempunyai senyuman, anda tidak terkecuali. Sayangi semua yang anda lakukan. Ini boleh menjadi perjalanan kelas atau pelajaran aljabar yang sukar. Cuba pastikan bahawa anda suka setiap saat dalam hidup.
 4. Tunjukkan kasih sayang kepada orang yang dikasihi dan rakan. Pergi ke penyelamatan, jika anda tidak dapat melakukannya tanpa. Taburkan cahaya, kelilingi diri anda dengan orang-orang baik, benda-benda indah, suasana pelangi.

Langkah nombor 2. Jangan menuntut perhatian

 1. Banyak gadis membuat kesilapan ketika mereka dengan putus asa menunjukkan kepada lelaki bahawa mereka benar-benar mahukan perhatian. Dari sini datanglah lelucon bodoh, tawa yang kuat dan tindakan lain yang menjerit "hanya untuk memerhatikan saya."
 2. Tidak perlu menjadi seperti orang seperti itu. Sekiranya anda berdikari dan gembira, pemuda akan memerhatikan anda. Tidak ada yang baik dalam menatapnya.
 3. Sekiranya anda berada di syarikat itu, jangan tinggalkan rakan anda sehingga pemuda itu akan memperhatikan anda. Apabila ia matang, dia sendiri akan muncul dan meminta perhatian anda. Mempunyai maruah.
 4. Terlalu menjengkelkan juga tidak berbaloi. Jangan melewatinya 5 kali sejam dengan harapan perbualan pendek. Jangan senyum pemuda tanpa alasan, jika anda bahkan tidak biasa.
 5. Jangan tampil di khalayak ramai dengan menyikat rambut atau menyesuaikan solek anda. Terdapat bilik wanita untuk ini. Lelaki itu tidak perlu tahu bahawa anda adalah anak ayam glamor yang sangat risau.

Langkah nombor 3. Buat kesan pertama

 1. Gadis itu dikenang oleh lelaki itu pada kesan pertama. Kemudian, apabila mereka sudah biasa, mereka duduk dan membincangkan bagaimana semuanya bermula. Apabila lelaki itu menghampiri anda, sapalah salam dan senyum.
 2. Jangan terlalu jauh, tidak perlu berbaris di hadapannya. Pastikan komunikasi dengan anda berlaku dengan selesa. Seharusnya tidak ada jeda yang canggung, tetapi anda tidak boleh berbual tanpa henti.
 3. Jawab soalannya dan tanya soalan anda sendiri. Cuba untuk menghentikan perbualan secara tidak sengaja dalam jangka masa yang lama. Ceriakan diri anda, rilekskan dia dan jangan tegangkan diri anda.
 4. Jangan bercakap perkara serius. Anda boleh mengolok-oloknya jika pemuda itu mempunyai rasa humor yang baik. Pada pertemuan pertama, jangan mengeluh, anda tidak begitu dekat.

Langkah nombor 4. Kawal bahasa badan

 1. Gerakan bukan lisan adalah sesuatu yang patut diusahakan. Bahasa badan anda harus difahami oleh orang muda. Jangan menyesatkannya dengan menyilangkan tangan di atas dadanya, tetapi pada masa yang sama tersenyum manis.
 2. Pastikan kepala anda lurus, luruskan bahu anda, cari tempat untuk tangan anda. Tetapi jangan melintasi mereka dan biarkan rambut anda sendiri (bahagian atas skirt, kemeja, dll.).
 3. Cuba buat badan anda lebih dekat dengan lelaki itu, tetapi jaga jarak anda. Semasa anda bercakap, lihat lelaki itu, bukan di telefon atau orang yang lewat.

Langkah nombor 5.Menggoda lelaki

Menggoda lelaki

 1. Setelah perbualan berjaya dimulakan, anda boleh mula menggoda lelaki. Perkara utama dalam perniagaan ini adalah merasa selesa dan tidak bermain semula. Cobalah untuk menukar beberapa lelucon yang tidak berbahaya, tunjukkan bahawa anda mempunyai rasa humor, dan anda tidak keberatan ketika dia bergurau.
 2. Semasa perbualan, lakukan manipulasi standard untuk menarik perhatiannya. Menggigit dan menggigit bibir anda dengan malu-malu atau sapu dengan lidah anda. Main dengan rambut anda. Semasa menggoda, perkara utama adalah menjaga komunikasi yang mudah dan senang. Jangan menunjukkan bahawa anda sangat menyukai lelaki itu.
 3. Mengekalkan misteri dan intrik. Bercakap sedikit lebih lembut daripada biasa. Akibatnya, lelaki itu ingin menjadi lebih dekat dengan anda untuk mendengar semua yang diperkatakan. Berkelakuan sekerap mungkin, jangan menggoda. Jika tidak, lelaki itu mungkin memikirkan kemudahan akses anda.

Langkah nombor 6. Dapatkan lelaki yang rapat dengan anda

 1. Ingatlah, bahawa perbualan berkembang dengan jayanya, dan lelaki itu mulai menyukai anda, penting untuk menggoda secara sederhana, untuk bersikap ikhlas dan ceria. Cari juga topik yang menarik untuk dibincangkan dengan penuh perasaan.
 2. Tunjukkan humor ketika bercakap. Tidak kelihatan seperti orang bodoh, kesan serupa dapat ditangguhkan oleh lelaki untuk masa yang lama. Untuk memulakan perbualan yang menarik, cuba mulakan dialog mengenai topik yang santai.

Langkah nombor 7. Pilih topik untuk perbualan

 1. Untuk memperbaikinya, ajukan soalan kepada seorang lelaki mengenai dirinya. Oleh itu, dia akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui. Tanya mengenai hobi dan hobinya. Beritahu tentang diri anda sekiranya perlu.
 2. Anda tidak boleh mengemukakan soalan peribadi dalam pertemuan pertama, dan juga tidak harus menjawabnya. Sekiranya seorang lelaki bertanya apa yang belum anda lihat atau lakukan, berikan jawapan seperti "Saya belum melihat ini, belum melakukannya, tidak perlu". Tidak perlu menjawab dengan perkataan "tidak."
 3. Cuba kekal cerdas. Jangan putuskan perbualan hanya kerana anda tidak tahu apa maksudnya. Menakluk lelaki itu dengan humor dan ketenangan anda, dia mesti memahami bahawa anda adalah orang yang ikhlas. Oleh itu, anda akan dilayan dengan hormat. Bergurau antara satu sama lain dan ketawa dalam hati. Ini adalah jalan menuju hubungan yang baik.

Lakukan perbualan santai. Sekiranya dia menyukai anda, tarikh tidak dapat dielakkan. Jangan menggoda dan ingat tentang harga diri. Tunjukkan keikhlasan dan rasa humor anda yang baik. Menggoda tidak bersalah akan membantu anda mencari teman baik untuk hubungan yang serius.

Video: bagaimana mendapatkan perhatian lelaki

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan