Bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki sangat mencintai anda

Komedi romantis membuat wanita percaya bahawa seorang lelaki yang jatuh cinta akan bernyanyi di bawah tingkap serenade yang dikasihi, meletakkan namanya di trotoar seribu satu mawar, membanjiri gadis itu dengan gula-gula dan mainan lembut. Dalam kehidupan nyata, sukar untuk mengenali perasaan luhur, terutama jika lelaki itu diam dan memberi isyarat aneh.

Bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki sangat mencintai anda

Permainan pacaran

Merak menggoda betina dengan ekor cerah yang longgar. Lelaki melakukan perkara yang sama, jadi dia akan:

  • Untuk berkencan dengan baju dan kasut yang diseterika digilap hingga bersinar;
  • Pantau penampilannya dengan teliti, tidak membiarkan dirinya muncul di hadapan wanita dengan rambut rontok dan berkerut tiga hari;
  • Baunya harum, mengambil pakaian dan aksesori untuk kelihatan bergaya.

Seorang lelaki yang berminat berusaha menarik perhatian wanita muda yang cantik dengan penampilan yang rapi dan sopan santun. Dia gagah dan sopan, memegang pintu, dan menolong beg berat. Dia tertidur dengan pujian, tetapi kadang-kadang tingkah laku seperti itu hanya menunjukkan rasa simpati, yang dapat berkembang menjadi cinta.

Malaikat penjaga yang senyap

Terdapat kategori lelaki yang berasingan. Mereka dibezakan oleh lakonisme mereka, tidak terbiasa dengan konsep "percintaan", dan berusaha untuk tidak membiarkan sesiapa pun memasuki dunia batin mereka, bahkan wanita yang dengannya mereka berbagi tempat tidur. Bagaimana untuk memahami bahawa lelaki seperti itu sangat suka?

  1. Sekiranya seorang gadis sakit, dia, bersama dengan pil batuk, akan membawanya sebungkus jeruk, membuat teh atau merebus kaldu ayam.
  2. Membuat anda memakai pakaian ketat dan topi dalam keadaan sejuk. Meludah gaya dan penampilan bukan seksual.
  3. Makan bebola daging bakar dan borsch masin, walaupun anda perlu minum bungkusan arang aktif. Minta makanan tambahan.
  4. Mengatur pencarian skala besar untuk kucing yang hilang. Ia tidak akan tenang sehingga pelarian berbulu berada di pelukan tuan rumah.
  5. Menolak untuk mendengar trend fesyen baru, tetapi akan menawarkan sejumlah wang untuk mengemas kini almari pakaian.
  6. Setelah dia memutuskan, dan membincangkan masa lalu yang sukar. Langkah seperti itu membuktikan niat serius dan kepercayaan besar.

Lelaki senyap jarang mengatakan "Cinta", lebih suka membuktikan perasaan dengan tindakan. Wanita yang cerdas dan penuh perhatian pasti akan memahami betapa beruntungnya mereka dan menghargai usaha tersebut.

Keutamaan

Dia membuat janji temu selama lapan malam, dan pada saat terakhir memanggil dan membatalkan pertemuan, dengan mengutamakan perhimpunan dengan rakan? Mengapa membilas solek dan berpakaian jubah mandi? Waktu untuk berjalan-jalan di sekitar bandar pada waktu malam, dan mencari calon yang lebih bertanggungjawab yang akan menghargai keindahan dan pesona wanita yang ditolak.

Lelaki yang bertukar kencan dengan kekasihnya dengan bola sepak atau bir dengan rakan minum, memberi isyarat: "Saya tidak memerlukan anda. Terima kasih untuk borscht dan membasuh kaus kaki, tetapi saya dengan anda hanya untuk melakukan hubungan seks. Ya, dan anda bersih dengan baik. "

Dia boleh membuat tawaran jika seorang wanita mula menangis dan mengancam untuk pergi, tetapi tidak pernah menyukai yang terpilih. Di matanya, dia akan tetap bersih, tukang masak dan anak patung untuk memenuhi keperluan semula jadi. Tidak mempunyai hak untuk bergantung pada lebih banyak lagi.

Seorang lelaki yang penyayang tergesa-gesa untuk melihat wanita dari hati. Membawa seorang gadis ke cahaya untuk menunjukkan kepada dunia betapa baiknya dia. Memberi amaran terlebih dahulu mengenai keadaan kecemasan yang menghalang anda daripada bertemu. Anda tidak boleh berharap bahawa dia akan menolak untuk berkomunikasi dengan rakan-rakan, tetapi dia tidak akan bertukar malam dengan kekasihnya untuk berkumpul di bar.Dia tidak akan menelefon di tengah malam kerana dia telah minum gelas tambahan dan tidak mahu tertidur di tempat tidur kosong.

Wang bukan penunjuk cinta

Adakah peminat mendapat wang yang baik, jadi dia menelan sayang dengan hadiah mahal? Menawarkan percutian pantai di hotel lima bintang? Jangan menyanjung diri sendiri. Gelang emas, anting-anting berlian, mink coat dan kesenangan hidup mewah lain adalah cara membeli lokasi dan akses ke badan.

Makan Malam Bumbung Romantik

Seorang lelaki yang benar-benar mencintai memberi kesan kepada wanita itu. Makan malam romantis di bumbung atau di taman bandar, berjalan-jalan, meniup gelembung sabun dan barang-barang kecil lain. Orang-orang yang berminat untuk menggoda sekilas dibeli dengan barang-barang mahal. Seorang lelaki yang fokus pada hubungan serius menghabiskan waktunya, menjadi inventif dan kreatif.

Kuda gelap

Adakah yang terpilih lebih suka bertemu rakan tanpa kekasihnya? Menyembunyikan kekasihnya dari ibu bapanya? Masa untuk berkemas. Diagnosis: "Tidak suka."

Menutup jalan menuju kehidupan peribadinya, dia seolah-olah mengisyaratkan: "Sayang, kamu sudah lama tidak berada di sini, mengapa memperkenalkanmu dengan ibumu?" Seorang lelaki yang merancang untuk tinggal bersama seorang wanita hingga akhir zamannya pasti akan membanggakannya kepada rakan-rakannya sehingga mereka menghargai keindahan dan kepintaran yang dipilih. Akan membawanya ke pengantin ibu mertua masa depan.

Pengecualian dari peraturan: Kekasih mungkin tidak bercakap tentang keluarganya, tidak menawarkan untuk mengunjungi ibunya. Ada kemungkinan dia mempunyai hubungan buruk dengan orang tuanya, atau dia malu dengan gaya hidup mereka.

Tanpa sedikitpun erotisme

Stanislavsky menggambarkan cinta dengan hanya dua kata, "Mahu menyentuh," dan dia betul. Seorang lelaki yang tertarik pada wanita tidak dapat menahan godaan untuk menyentuh tangannya, meluruskan helai rambut yang longgar. Dia akan menekan tapak tangannya dengan kuat agar tidak hilang di khalayak ramai. Melemparkan jaket ke atas bahunya, pastikan untuk memeluk hingga hangat.

Ada yang mengaitkan cinta dengan ciuman yang penuh semangat, dan keliru. Dalam sentuhan seorang lelaki yang memberikan hatinya kepada yang terpilih, ada lebih banyak kelembutan dan perawatan ayah daripada keinginan binatang.

Teman lelaki yang sedang jatuh cinta melihat gadis itu secara langsung dan terbuka. Dengan diam-diam memerhatikannya minum teh, atau membaca buku. Dia menghangatkan tangannya yang beku dengan nafas. Lelaki itu berkata tanpa kata-kata: “Kamu sangat rapuh, dan saya ingin melindungi anda. Lindungi dari segala yang ada di dunia. "

Mengenai seks

Hubungan lelaki dan wanita adalah permainan. Pemburu itu menggoda mangsa dengan menggunakan pelbagai kaedah. Dadu malang itu melarikan diri dari harimau pemangsa, tetapi sekali menyerah, dan jatuh ke dalam pelukannya yang penuh semangat.

Cinta dan seks

Alam telah menjadikan seorang wanita menarik, jadi kenalan sekilas, dan seorang lelaki yang benar-benar cinta, rindu untuk memiliki tubuhnya. Yang pertama akan gigih dan menuntut, berusaha menekan tekanan jalan. Yang kedua bersetuju untuk menunggu sehingga dia membiarkan dirinya menyentuh badannya.

Saya atau kita

Seorang lelaki merancang masa depan di mana ada tempat untuk wanita yang berdekatan atau tidak. Dia mengatakan "kita," jika dia mewakili yang terpilih sebagai seorang isteri, bermaksud untuk melegitimasi hubungan, untuk menjadi ayah kepada anak-anaknya. Adakah "Saya" selalu bercakap dalam perbualan? Beli, peroleh, pergi, bina. Seorang wanita tidak akan berlama-lama dalam hidupnya, dan tidak dapat mengandalkan cincin pertunangan dan cadangan perkahwinan dengan sepenuh hati.

Maklumat peribadi

Tanda buruk: seorang lelaki hanya bercakap tentang dirinya sendiri, selalu bercakap tentang rancangan dan pencapaian, membanggakan kejayaan kecil, meminta pujian. Dia tidak pernah bertanya bagaimana harinya, atau di mana gadis itu menghabiskan cuti musim panasnya di masa kecilnya.

Nah, jika dia bersedia untuk mendengar perbualannya yang tidak berkesudahan mengenai hamster pertama dan pai ibu yang enak. Dia tahu bahawa dia mematahkan lengannya di kelas tiga, dan dia benci ais krim coklat.

Seorang lelaki yang sangat suka ingin belajar lebih banyak tentang wanita. Sebagai tindak balas, dia mengungkapkan rahsianya, dan membicarakan perkara-perkara yang bahkan tidak diketahui oleh sahabatnya.

Tentang orang yang tidak dikenali

Teman lelaki yang sudah berkahwin jarang sekali jatuh cinta dengan mangsa lain, tetapi kadang-kadang keajaiban berlaku. Sekiranya dia meninggalkan segala-galanya dan tergesa-gesa memperbaiki keran, atau membawa anjing sakit gadis itu ke hospital, selalu menelefon dan menghantar pesanan yang baik, perasaannya mungkin berubah menjadi nyata. Mencadangkan untuk menyelesaikan masalah sendiri? Muncul sekali-sekala apabila bosan dengan pasangan yang sah? Hubungan ini tidak akan berakhir dengan perkahwinan.

Alam memberi anugerah yang baik kepada gadis-gadis itu. Kadang-kadang cukup untuk mendengar suara bawah sedar untuk memahami: lelaki ini suka, atau bersenang-senang, meningkatkan harga diri. Memang, akal menilai bukan kata-kata yang indah, tetapi jumlah tindakan yang dilakukan untuk wanita dan kebahagiaannya.

Video: bagaimana untuk mengetahui sama ada lelaki suka atau tidak

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan