Bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki mahu mencium anda

Mesyuarat romantis biasanya berakhir dengan lelaki yang mengiringi gadis itu ke pintu masuk. Mereka berjalan dengan tangan dan bercakap dengan baik, pada penghujung petang persoalan perpisahan menjadi. Selalunya, tarikh berakhir dengan ciuman. Tetapi bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki hanya mahukan itu? Jangan tanya dia secara terbuka. Terdapat keperluan untuk menjelaskan keinginannya untuk gerak isyarat bukan lisan. Kami akan membincangkannya secara terperinci.

Bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki mahu mencium anda

Bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki mahu mencium seorang gadis

Sebelum berteka-teki mengenai isu utama, pelajari bahasa tubuh seorang pemuda. Gerakan bukan lisan akan memberitahu apa maksud sebenar lelaki muda.

Nampak bibir anda

 1. Perhatikan pandangan pemuda itu semasa perbualan anda. Sekiranya dia tidak mengalihkan pandangan dari bibir anda, ketika anda bersembang tanpa lelah, jadilah ciuman!
 2. Penting dalam kes ini untuk memilih saat yang tepat apabila tidak ada yang mengganggu anda. Perkara utama adalah memberitahu dia bahawa dia tidak menentang mencium. Memandang bibirnya ketika bercakap.
 3. Tanda lain bahawa seorang pemuda ingin menyentuh bibir anda dengan pandangan anda adalah pandangan di matanya. Sekiranya dia menusuk mereka, mengagumi, maka dia pasti akan mencium.
 4. Ia juga penting untuk memerhatikan ekspresi wajah seorang lelaki, ia akan banyak memberitahu anda. Sekiranya anda melihat dengan teliti, anda akan melihat bahawa wajahnya secara harfiah meminta ciuman dengan anda.

Menggoda

 1. Sekiranya sepanjang tarikh anda berjalan lancar, lelaki itu tanpa jemu menggoda dan menggoda, kemungkinan pada akhir malam dia akan mencium anda. Walaupun seorang pemuda menyembunyikan niat sebenarnya, bahasa badannya akan mengkhianatinya.
 2. Pada saat-saat seperti itu, pemuda itu mempunyai kelembutan dan kepekaan terhadap wanita itu. Dia membuka pintu untuknya, memberikan tangannya ketika dia keluar dari kereta, menolak kerusi ke belakang.
 3. Lelaki yang penyayang selalu berusaha untuk mendekati minatnya. Kanak-kanak lelaki suka menyentuh rambut gadis itu, menyentuh kulitnya secara tidak sengaja, membisikkan lelucon atau ucapan lain di telinga.
 4. Untuk memahami sama ada seorang lelaki akan mencium anda atau tidak, awasi dia. Ketika seorang pemuda mengintip matanya dan menggoda mereka (meniup percikan api), dia bertekad.
 5. Dapat membezakan menggoda dari tingkah laku yang berbeza. Lelaki moden menunjukkan niat mereka dengan cara yang berbeza. Ada yang sangat romantis, yang lain mula bergurau tipikal terhadap gadis yang mereka sukai.

Menggigit bibirnya

 1. Lelaki tidak kurang daripada gadis-gadis yang risau sebelum ciuman pertama dengan semangat mereka. Sekiranya anda melihat bahawa dia menggigit dengan gugup dan menjilat bibirnya, sering menyentuhnya dengan jari, mungkin ingin mencium anda.
 2. Pemuda itu, tanpa menyedarinya, melemparkan isyarat niatnya kepada anda. Dalam kes ini, lebih baik tidak mengambil tindakan, tunggu sehingga matang untuk langkah seterusnya.
 3. Sebagai peraturan, tingkah laku ini adalah ciri lelaki yang berada di sebelah gadis tetapi tidak mempunyai hubungan mata dengannya. Anda tidak akan rugi memasangnya untuk mendorong yang dipilih.

Memendekkan jarak

 1. Seorang lelaki yang ingin mencium wanita hati tidak akan jauh darinya. Sekiranya anda berada di panggung wayang, dia akan cuba merangkak ke tempat duduk di kerusi anda.
 2. Beberapa pemuda mengurangkan jarak dengan meluruskan rambut gadis itu atau menyikat bintik debu yang tidak kelihatan seolah-olah secara kebetulan. Orang-orang juga berlatih teknik di mana mereka membisikkan lelucon di telinga seorang wanita.
 3. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk mengurangkan jarak antara anda. Sekiranya anda melihat sekurang-kurangnya salah satu daripadanya, kemungkinan pemuda itu mahu ciuman dengan anda.

Pujian

 1. Sekiranya objek simpati memberi pujian kepada anda secara berkala, dia pasti tidak peduli dengan wanita itu.Perhatikan apa kata-kata yang keluar dari mulutnya.
 2. Apabila seorang lelaki muda memusatkan perhatian pada warna gincu anda atau bibir bibir yang menggoda, ciuman tidak dapat dielakkan. Dia juga dapat memuji kecantikan mata, rambut, kulit, atau pakaian.
 3. Beberapa lelaki menyamar sebagai pujian mereka. Iaitu, setelah lafaz mereka memulakan ucapan yang huru-hara, yang sering muncul kerana rasa malu.

Menukar nada suara

 1. Semasa berkomunikasi dengan seorang lelaki, perhatikan suaranya. Sekiranya seorang pemuda semasa perbualan beralih ke bisikan dan nada yang lebih menyenangkan, ini adalah isyarat pertama bahawa ciuman semakin hampir.
 2. Pakar mencirikan tanda seperti itu dengan langkah yang berkesan. Oleh itu lelaki menunjukkan keinginan untuk keintiman.
 3. Sekiranya seorang lelaki semakin membisikkan sesuatu di telinga anda dan mengatakan perkara baik, maka pasangan itu ingin mendekati anda.
 4. Oleh itu, anda boleh mengambil langkah balas, menoleh ke arahnya dan ciuman tidak dapat dielakkan. Muka dan bibir terlalu dekat, konyol untuk tidak menggunakannya.

Jeda

 1. Untuk perbualan tematik, pilih masa yang tepat dan buat jeda yang canggung, lihat reaksi. Pada ketika ini, akan menjadi jelas sama ada lelaki itu ingin mencium anda atau dia terlalu berminat untuk bercakap.
 2. Ingatlah, setelah berhenti sebentar, anda pasti mahukan ini, menatap mata anda dan memerhatikan lelaki itu. Pada masa ini, lelaki itu harus berkelakuan dengan betul. Dia tidak akan mengalihkan pandangan anda dan mula tersenyum. Tanpa bergerak secara perlahan-lahan, dalam hal ini, ciuman yang penuh semangat tidak dapat dielakkan.
 3. Penting untuk difahami bahawa hasil peristiwa yang berlainan mungkin berlaku. Sekiranya semasa perbualan terdapat banyak jeda yang canggung, ketahuilah bahawa lelaki itu pemalu dan tidak tegas. Selalunya, seorang lelaki dalam kes ini mempunyai harga diri yang rendah, tarikh mungkin tidak sesuai dengan rancangan anda.
 4. Jangan putus asa, semua orang berbeza. Sentuh lelaki itu terlebih dahulu. Sekiranya anda melihat rasa malu, tidak semuanya buruk. Anda menarik bagi yang anda pilih, dia hanya tidak tegas. Dalam kes ini, anda harus bertindak. Oleh itu, anda harus memutuskan dengan jelas sama ada anda memerlukannya. Sebagai peraturan, orang-orang ini mula mengambil inisiatif sendiri, mereka hanya memerlukan dorongan.

Mencari privasi

 1. Penting untuk memahami bahawa ciuman pertama adalah tindakan yang cukup intim. Dalam pengertian lelaki, kejadian seperti itu harus berlaku di tempat terpencil sekiranya tidak ada mata.
 2. Sebelum perjumpaan, anda harus memikirkan di mana pemuda itu akan menghubungi anda. Sekiranya tempat itu cukup terpencil, jangan ragu, dia pasti mempunyai rancangan yang pasti. Oleh itu, kita boleh bergantung pada kenyataan bahawa hubungan dengan jelas akan menuju ke tahap seterusnya.
 3. Selalunya, pertemuan seperti itu berlangsung di barisan terakhir di pawagam, filem itu sendiri semestinya menggemari suasana romantis. Pada filem aksi keren, ciuman sensual tidak mungkin berlaku.
 4. Hasil yang serupa dari acara dengan ciuman pertama dapat berjalan-jalan di taman. Lelaki itu akan berusaha memilih tempat yang paling sepi untuk melakukan apa yang anda fikirkan untuk masa yang lama. Juga, ciuman dapat berlaku setelah perpisahan lama di dekat rumah.

Pergi berkencan dengan seorang lelaki, analisis tempat yang anda kunjungi. Oleh itu, anda akan mewakili niat lelaki itu. Cuba bersikap sehingga lelaki itu mengambil inisiatif. Ingat, yang terpilih mesti menundukkan anda dan bertindak terlebih dahulu, bukan anda. Dalam beberapa keadaan, anda boleh membantunya sedikit.

Video: 7 tanda bahawa dia mahu mencium anda

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan