Cara memahami bahawa seorang lelaki menyukai anda: 9 tanda

Gadis itu mempunyai rasa simpati yang tidak tertahankan kepada lelaki itu dan secara tradisinya mengajukan soalan "Adakah perasaan saling bergema?" Semua orang mahu mempercayai hubungan yang panjang dan cinta yang kuat. Untuk mengetahuinya, adalah perlu untuk menentukan tanda-tanda yang mencirikan sikap sebenar pemuda itu. Mari cuba sama-sama mengetahuinya.

Bagaimana untuk memahami bahawa seorang lelaki menyukai anda

Tanda nombor 1. Lelaki itu berminat untuk perbualan bersama.

Perhatikan cara dia memegang, isyarat dan subteks umum perbualan. Pemuda cinta jatuh dengan suara yang dalam dan tenang, menarik seperti magnet. Seorang lelaki dapat mengekspresikan dirinya dengan tenang dan berhenti sebentar, ingin difahami sekilas.

Lihat sama ada pemuda itu mengekalkan hubungan mata. Sekiranya dia secara tidak sengaja mengarahkan matanya ke sisi, ini hanya menunjukkan rasa tidak berminat.

Lihatlah tingkah laku seorang pemuda dengan orang yang tidak dikenali. Adakah dia mudah terganggu dan utas perbualan hilang? Lelaki itu bosan dan tidak berminat. Dia tidak memperhatikan siapa pun, memfokuskan kepada pembicara? Ada kemungkinan bahawa pemuda itu merasa simpati.

Tanda nombor 2. Dia berminat dengan anda.

Sekiranya seorang lelaki mengusik, melepaskan ejekan, tetapi lelucon tidak berbahaya, dia tidak acuh tak acuh. Dengan cara yang serupa, pemuda itu berusaha memprovokasi tindak balas, mengembangkan genangan penuh. Berani, teruskan dialog yang menghiburkan!

Tanda jelas manifestasi perasaan adalah minat dalam kehidupan peribadi. Adakah lelaki itu mula bertanya mengenai saudara-mara? Ketahui bagaimana sepanjang hari itu? Anda memikatnya. Pilihan lain untuk pengembangan acara menunjukkan bahawa pemuda itu sendiri akan mula berkongsi data peribadi, membincangkan perkara-perkara mendesak dan meminta nasihat. Kejujuran yang berlebihan menunjukkan minat.

Lelaki itu memuji, memuji kepintaran anda, dan dalam perjumpaan mengatakan bahawa anda kelihatan menawan? Dia mempunyai simpati.

Ingin mendedahkan niat sebenar pemuda itu, perhatikan tingkah lakunya di antara kawan baiknya. Perhatikan bahawa di hadapan anda lelaki itu cuba untuk tidak bercakap lucah dan tidak memberitahu cerita lucah? Pendapat wanita yang hadir itu penting baginya. Dia berusaha mengawal ucapannya dan tidak terlalu kejam, walaupun rakan-rakannya tidak menyetujuinya. Dengan cara yang serupa, pemuda itu cuba menunjukkan bahawa dia menghormati pembicara.

Selalunya minat lelaki menunjukkan minat terhadap saingan. Dia datang dari jauh dan berusaha untuk mengetahui apakah anda berkencan dengan seseorang? Baiklah, dia menyukai anda, jika tidak, minat seperti itu tidak akan timbul. Sekiranya lelaki itu berusaha membawa gadis itu kepada pemuda lain, itu bermakna dia hanya melihat kekasihnya.

Tanda nombor 3. Budak skeptikal terhadap gadis lain

Dengarkan konteks di mana dia menyatakan dirinya tentang gadis-gadis lain. Mungkin lelaki itu meminta anda nasihat terselubung dan menjelaskan bahawa dia menyukai Sveta dari halaman sebelah. Dalam kes ini, semuanya jelas.

Sekiranya lelaki itu ragu-ragu dengan wakil wanita yang lain, hatinya ditawan oleh anda. Sekiranya seorang pemuda mengatakan bahawa dia tidak dapat mencari teman, sebenarnya dia ingin mengisyaratkan perasaan khusus untuk anda.

Ada jenis lelaki yang tidak tulus. Mereka melihat pada kanak-kanak perempuan trofi untuk ditaklukkan. Cuba melindungi diri anda daripada orang-orang seperti itu.Tingkah laku mereka dicirikan oleh cara percakapan yang agresif, patos, kesombongan yang berlebihan.

Banyak lelaki mendedahkan diri mereka sebagai wanita, ingin memikat gadis itu dan membuat mereka cemburu. Adakah pemuda itu sering bercakap mengenai pengembaraan di bahagian cinta? Periksa sama ada ini betul. Jika tidak, anda akan faham bahawa dia melakukan ini hanya untuk menarik perhatian.

Tanda nombor 4. Dia cuba menarik perhatian anda dengan celik huruf.

Zaman kemajuan teknologi menyumbang kepada hubungan interpersonal. Tidak semua lelaki mudah berhubung secara bersemuka, ramai yang lebih suka berkomunikasi melalui rangkaian sosial atau melalui telefon.

Dalam surat-menyurat adakah anda perhatikan tanda baca yang betul dan sekelip lama ungkapan "Mencetak mesej ..."? Lelaki itu memilih kata-kata untuk mengesankan percakapan dengan ejaan. Dia menghabiskan masa untuk menunjukkan kepintaran dan kecerdasan cepat.

Analisis seberapa kerap anda memanggil dan berapa lama perbualan berlangsung. Adakah lelaki itu risau semasa perbualan? Sekiranya demikian, dia bersimpati dan takut kelihatan tidak masuk akal. Bercakap di telefon adalah perbuatan intim, kerana anda tidak dapat melihat satu sama lain, anda hanya perlu menggunakan suara anda. Sekiranya seorang pemuda memanggil kes tersebut, dan perbualan berlangsung tidak lebih dari 2 minit, dia tidak berminat.

Tanda yang teratur pada nota dan komen di dinding membuktikan simpati. Ikuti foto yang disukai lelaki itu di rangkaian sosial. Mungkin dia menyukai kekasih Nastya, yang ada di hampir setiap gambar.

Adakah lelaki itu menggunakan emoticon dalam mesej atau menulis dalam bahasa kering? Bertanya mengenai perkara penting, mahu melancarkan perbualan? Membuang video atau gambar lucu? Dia berusaha untuk berkomunikasi dengan membuahkan hasil. Pemuda itu berminat dalam pengembangan hubungan yang lebih jauh.

Tanda nombor 5. Guy mahu kelihatan lebih dekat

Belajar mengenali bahasa badan. Perhatikan bahawa dia sering menyentuh anda "secara kebetulan"? Memegang tangan lebih lama daripada yang sepatutnya? Lebih dekat apabila anda berada di syarikat biasa? Fakta-fakta ini menunjukkan rasa simpatinya.

Selain sensasi sentuhan, adakah anda perhatikan bahawa pemuda itu tidak mengalihkan pandangan anda? Dia mengagumi penampilan. Menahan pandangannya, dia tersenyum kembali dan menyedari bahawa dia terperangkap dalam keadaan panas.

Perhatikan bahasa isyarat, ia akan membantu memahami sama ada anda suka lelaki atau tidak. Semasa perbualan, pembicara tidak menyilangkan tangan di dadanya dan memberi isyarat dengan bebas? Dia terbuka untuk perbualan. Tanda simpati adalah condong badan ke hadapan, dengan cara yang sama lelaki itu mahu kelihatan lebih dekat. Dia sering dapat membungkuk untuk membisikkan sesuatu di telinga anda sambil menyentuh tangan anda.

Tanda nombor 6. Dia memberikan sokongan menyeluruh.

Seorang lelaki yang sedang jatuh cinta cuba menolong gadis yang disukainya. Lihat promosi apa? Mungkin lelaki itu membawa anda dengan kereta ke destinasi anda atau membantu dalam perjalanan.

Perhatikan jangan pacaran yang tidak signifikan, yang ditunjukkan dalam pembelian pastri kegemaran anda atau memesan pizza di rumah. Ikhlas ada dalam perinciannya. Berapa kerapkah lelaki itu mengambil berat tentang anda? Adakah dia membeli ubat ketika anda sakit? Dengan jawapan yang tegas, anda dapat dengan aman menganggap bahawa simpati adalah saling.

Seorang pemuda yang berminat bimbang akan minatnya. Ingat berapa kerap dia memanggil? Kemukakan soalan di mana anda berada? Fakta-fakta ini menunjukkan niat serius. Tidak ada lelaki yang akan membuang masa untuk gadis yang tidak berminat dengannya. Lelaki berada di sekitar ketika mereka ingin membina hubungan yang ada.

Tanda nombor 7. Lelaki itu tidak mahu berbual dengan gadis lain

Perhatikan bagaimana dia berkelakuan dengan wakil wanita yang lain. Berapa kerap mereka memanggil dan menggoda? Sekiranya anda benar-benar berminat dengannya, dia tidak akan menggoda atau bergurau dengan sesiapa pun.

Sekiranya anda menyedari bahawa di syarikat umum dia ingin bersama anda, dan bukan dengan Tanya, Anya, Sveta, maka anda adalah satu-satunya yang dia perlukan.Sekiranya seorang lelaki menggoda dengan benar-benar semua wanita dalam radius sepuluh kilometer, dia hanya wanita.

Ketika berbicara mengenai gadis lain, adakah pemuda itu enggan menjawab soalan? Fakta ini menunjukkan bahawa dia telah mengenal pasti anda sebagai pendamping. Perbincangan mengenai bekas nafsu atau hanya teman wanita membingungkannya, lelaki itu menganggap ini sebagai pengkhianatan di pihaknya.

Tanda nombor 8. Dia memperkenalkan anda kepada orang yang anda sayangi

Tanda simpati seorang lelaki adalah mengenali adik-beradik, saudara perempuan, ibu bapa dan rakan baiknya. Dia ingin menunjukkan kepada semua orang bahawa dia telah memilih kamu sebagai pendamping. Ramai lelaki memutuskan ini setelah komunikasi selama enam bulan, kadang-kadang lebih banyak.

Analisis apa yang anda buat bersama, tempat yang anda lawati. Sekiranya seorang lelaki mengundang puluhan orang yang tidak dikenali untuk perjumpaan bersama, kemungkinan besar dia hanya akan melihat teman wanita.

Tentukan tahap sambungan. Adakah anda melakukan perniagaan biasa sebagai rakan, atau adakah anda melangkau beberapa aktiviti keluarga dalam bentuk membeli-belah bersama atau pergi ke pawagam? Sekiranya anda sering memasak makan malam atau pergi bersama untuk membeli barang runcit, kemungkinan besar, pemuda itu sudah menganggap anda sebagai teman masa depan.

Tanda lain bahawa seorang lelaki menyukai seorang gadis adalah: dia memanggil anda berjalan-jalan / ke pawagam / berkelah, di mana hanya pasangan yang akan hadir. Dengan cara ini, pemuda itu secara terbuka mengisyaratkan bahawa dia ingin mencapai tahap yang baru.

Tanda nombor 9. Lelaki itu memilih tempat romantis untuk perjumpaan

Kaedah paling berkesan untuk mengetahui niat sebenar seorang pemuda adalah dengan menilai institusi di mana anda menghabiskan masa. Pernahkah anda melihat banyak pasangan ciuman? Secara semula jadi, lelaki itu tidak acuh tak acuh, jadi dia memilih tempat yang sesuai. Sekiranya dia duduk di kantin universiti atau menjemput anda ke McDonald's, hubungan anda semestinya mesra.

Terpanggil ke pawagam? Hebat, nilaikan genre filem. Sekiranya ia adalah komedi romantis atau melodrama yang mengalir, dia menyukai anda. Dalam kes di mana seorang pemuda mengundang anda untuk menonton filem thriller, thriller, horror atau western, kemungkinan besar dia tidak mempunyai sesiapa untuk pergi ke pawagam.

Tidak tidur pada waktu malam, melamun tentang lelaki? Mulakan operasi penuh! Tentukan sifat hubungan, perhatikan pujian, nada percakapan dan ikuti bahasa badan. Nilai secara realistik sama ada lelaki itu menjaga anda atau tidak, sama ada dia memberi sokongan. Ikuti komunikasi dengan gadis-gadis lain, ajukan soalan yang bersifat peribadi dan nantikan jawapan terperinci.

Video: bagaimana memahami jika seorang lelaki menyukai anda

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan