Bagaimana untuk memahami bahawa rakan pena menyukai anda

Janji temu dalam talian dan pasangan seterusnya semakin meluas. Cukup mudah untuk mengenal pasti menggoda orang, tetapi dalam surat-menyurat semuanya lebih rumit. Selalu tidak mungkin untuk memahami apa yang berlaku di kepala lelaki. Nampaknya senang bercakap, bertanya, tetapi keraguan tentang simpati tidak hilang. Sekiranya anda mempunyai kemahiran pemerhatian asas dan dapat menganalisis maklumat yang diterima, anda dapat mengenal pasti niat sebenar pemuda itu dengan mudah. Pertimbangkan perkara utama yang harus anda perhatikan.

Bagaimana untuk memahami bahawa rakan pena menyukai anda

Tanda-tanda pena

 1. Dia menulis dahulu. Sekiranya seorang pemuda memulakan dialog sebaik sahaja anda muncul di rangkaian, dia ingin berkomunikasi dengan anda selama mungkin. Dalam situasi seperti itu, kita dapat mengatakan dengan pasti bahawa pemuda itu menunggu gadis itu datang. Dalam kes lain, anda harus menunggu sebentar sehingga lelaki itu menulis terlebih dahulu. Ada kemungkinan paling kerap anda memulakan perbualan. Dia sudah terbiasa, jadi dia tidak mahu memulakan dialog. Tunggu sehingga yang terakhir, seorang pemuda harus menjadi penakluk, bukan anda.
 2. Mengekalkan perbualan. Seorang pemuda yang berminat selalu dapat meneruskan perbualan. Dia akan mengemukakan 1000 dan 1 soalan untuk membuat perbualan. Perhatikan jika lelaki itu berminat dalam urusan anda. Adakah dia bertanya bagaimana harinya, bagaimana ibu bapa, rakan, haiwan kesayangan, dll. Soalan utama membantu pemuda itu untuk membuat Anda lebih dekat dengan dirinya sendiri, dia berusaha mencegah keluarnya semangat dari akaun.
 3. Menanyakan soalan peribadi. Seorang lelaki muda yang jatuh cinta tidak akan tegas menjawab soalan yang diajukan, dia akan cuba memberitahu sesuatu tentang dirinya dan mengetahui lebih banyak mengenai anda. Sekiranya seorang lelaki berminat dengan kehidupan peribadinya, dia pasti ada masalah. Ucapan pemuda yang berminat dirancang sebanyak mungkin, dan jawapannya terperinci. Tanda simpati adalah pesanan panjang dengan maklumat peribadi tentang diri anda.
 4. Berkomunikasi setiap hari. Sekiranya seorang lelaki mempertimbangkan seorang gadis untuk hubungan lebih jauh, dia akan menulis surat kepadanya setiap hari. Tidak perlu melakukan perbualan intim selama berjam-jam, malah "Halo, bagaimana harimu?" akan menjadi tanda jelas jatuh cinta. Di samping itu, pemuda itu akan mengesan lawatan terakhir wanita jantung di rangkaian, melihat fotonya.
 5. Meminta nasihat. Dalam kebanyakan kes, orang muda tidak terlalu banyak bercakap. Semua perbualan datang ke lelucon atau komunikasi mengenai topik umum (sekolah, hobi, perjalanan, dll.). Walau bagaimanapun, jika seorang lelaki meminta anda nasihat atau pertolongan, dengan cara ini dia menunjukkan keyakinan. Selain kenyataan bahawa pemuda itu menghormati percakapannya, dia juga menghargai pendapatnya.
 6. Tidak tergesa-gesa untuk mengucapkan selamat tinggal. Lelaki yang berminat dengan gadis akan meneruskan perbualan dengan cara yang mungkin. Dia akan mula mengajukan banyak soalan, membuang gambar, tidak menjawab perpisahan anda. Walaupun pemuda itu memutuskan untuk membiarkan anda tidur (bekerja, belajar), dia akan menulis perpisahan terpanjang. Sekiranya pemuda itu terbatas pada "Ayo!", "Bye!" atau "Sebelum berkomunikasi!", anda tidak berminat dengannya.
 7. Dia menunjukkan minat terhadap perincian. Untuk memahami sama ada anda suka pena atau tidak, anda perlu memberi perhatian kepada soalan utama. Seorang rakan yang berminat akan melihat perubahan kecil dalam penampilan minatnya. Dia juga akan tertarik di kota mana foto itu diambil atau video tersebut diambil. Rasa ingin tahu yang meningkat hanya dapat dilihat pada kekasih yang sedang jatuh cinta, orang lain tidak mempedulikan hidup anda.
 8. Membawa korespondensi ke tahap yang baru. Sekiranya anda bertemu dengan seorang pemuda tidak lebih dari 2 hari yang lalu, langkau langkah ini. Gadis-gadis yang telah berbual dengan pen selama lebih dari seminggu harus membaca. Simpati dapat dinilai berdasarkan intensiti dan kedalaman percakapan.Sekiranya anda fikir perbualan semakin lama dan menarik, lelaki itu bersemangat. Bercakap dengannya selama 10 hari lagi dan analisis semula.
 9. Meninggalkan komen. Seorang lelaki cinta menjejaki kehidupan minatnya, walaupun tidak dalam talian. Perhatikan seberapa kerap lelaki itu meletakkan "suka" dan komen pada foto. Penekanan utama adalah pada gambar dan rakaman yang muncul selepas kenalan anda. Pujian yang dihantar oleh pemuda dalam pesanan peribadi juga menunjukkan rasa simpati. Tindakan serupa mencirikan menggoda.
 10. Memberi reaksi kepada perubahan status. Jaringan sosial memiliki fungsi "Update Status", gunakan sesering mungkin. Masukkan pemikiran ahli falsafah atau keratan dari lagu. Saksikan reaksi lelaki itu. Sekiranya dia bertanya dari mana ungkapan itu berasal, lelaki itu sering mengembara di halaman anda. Pemuda itu mahu lebih dekat.
 11. Menyelesaikan masalah. Apabila seorang pemuda berminat dengan seorang wanita, dia akan melakukan segala yang mungkin untuk menjadikan hidupnya lebih mudah. Tanya lelaki untuk soalan atau soalan yang agak sukar. Nilaikan tindakannya. Sekiranya seorang pemuda mula memanggil rakan untuk menyelesaikan masalah dan secara aktif berhenti berlangganan anda, dia akan jatuh cinta. Lelaki itu berusaha memenangkan percakapannya, memenuhi keperluannya.
 12. Cemburu dan membela. Cuba buat pemuda itu cemburu. Beritahu dia bahawa anda akan menonton filem hari ini, tetapi jangan tentukan dengan siapa. Sekiranya anda menyedari bahawa lelaki itu mula marah dan mengemukakan soalan yang relevan, dia tidak acuh tak acuh. Juga, seorang lelaki yang cinta akan melindungi hasratnya sebelum berkenalan, dan kemudian memberitahu anda melalui surat-menyurat mengenai akibat dialog (jika ada sisi negatif dari rakan bersama).
 13. Dia menjaga. Sekiranya surat-menyurat jatuh dalam tempoh penyakit anda, awasi tingkah laku lelaki itu. Pastikan anda memberitahunya bahawa anda menghidap selesema atau sakit tekak. Sekiranya seorang pemuda mula menunjukkan kegelisahan, setiap hari berminat dengan kesejahteraan anda, meminta lawatan dengan kek dan jeruk, dia menyukai anda. Untuk mencapai kesan yang lebih besar, anda sedikit boleh memperhatikan penunjuk suhu badan atau keadaan umum badan.
 14. Diungkapkan dengan ikhlas. Lelaki yang jatuh cinta tidak teragak-agak untuk kelihatan sentimental terhadap gadis itu. Dia menghabiskan berjam-jam untuk menceritakan detik-detik lucu dari kehidupan, berkongsi peristiwa utama, meluahkan perasaan. Pemuda itu tidak kasar, menunjukkan kelembutan dan perhatian, memberikan sokongan menyeluruh. Seorang lelaki yang berminat menceritakan hobinya dan berminat dengan minat anda, menonjolkan minatnya di antara seluruh kawanan gadis, dan memuji wanita itu.
 15. Cuba membuat ketawa. Sekiranya anda menyukai lelaki yang mempunyai selera humor, jangan biarkan dia pergi. Menentukan sama ada dia menyukai anda atau tidak, akan membantu pemerhatian yang mudah. Seorang pemuda menggoda, mengejek anda. Dia selalu mahu membuat ketawa pembicaranya, menghantar gambar dan videonya yang lucu. Dalam kes ini, jangan ragu untuk menggoda objek simpati dengan tidak berbahaya. Sekiranya dia menjawab serangan anda, jatuh cinta adalah saling.
 16. Dinyatakan dengan cekap. Perhatikan bagaimana pemuda itu bercakap. Sekiranya pada mulanya dia melakukan banyak kesalahan tatabahasa dan tanda baca, dan kemudian membetulkan dirinya sendiri, lelaki itu ingin menjadi lebih baik. Dia berusaha demi anda, kerana pembicara di seberang layar tidak acuh tak acuh terhadap pemuda itu. Sekiranya buta huruf tetap sama, objek simpati tidak cukup berusaha.
 17. Teruja dan bosan. Keluar dari rangkaian sosial dengan alasan yang masuk akal, pastikan anda mengucapkan selamat tinggal pada catatan yang baik. Kemudian jangan log masuk ke akaun anda selama beberapa hari. Sekiranya tiba, seorang pemuda mula menyerang anda dengan pesan yang bertanyakan "Di mana anda menghilang?", Sangat mungkin dia bosan dan bimbang. Selalunya dalam situasi seperti itu, lelaki meminta nombor untuk berjaga-jaga.
 18. Tidak dikenakan. Sekiranya seorang pemuda cukup berpendidikan, dia tidak akan memaksakan masyarakatnya.Lelaki yang baik sedang menunggu masa untuk memastikan anda menyukainya. Sekiranya selepas beberapa hari berkomunikasi, dia mula menelefon untuk mengunjungi atau meminta anda, segera tinggalkan rangkaian. Mungkin pemuda itu hanya meminati seks.
 19. Memikirkan masa depan. Sekiranya dalam surat-menyurat anda menyedari bahawa lelaki itu mula menyebut minat anda, mengingati warna dan hidangan kegemaran anda, dia menyukai anda. Pemuda itu berusaha memberi kesan yang baik, dia memikirkan masa depan bersama. Seorang lelaki yang berminat memperhatikan suasana percakapan, dia sangat ingin memperbaikinya dan mengetahui apa masalahnya. Pemuda itu mahu lebih dekat.

Cadangan praktikal

 1. Belajar membezakan maksud sebenar dari frasa yang salah. Beberapa lelaki bercakap dengan kanak-kanak perempuan ketika mereka tidak ada kaitan. Mereka boleh menyanjung, meninggalkan "suka", mengomentari rekod, tetapi tidak menunjukkan minat dalam hidup anda.
 2. Penting untuk difahami bahawa tidak semua orang cenderung berkomunikasi di rangkaian sosial. Selalunya, utusan dipasang untuk menyebarkan beberapa perkataan 2-3 kali sebulan. Sekiranya seorang lelaki menjawab untuk masa yang lama (beberapa hari), anda tidak berminat dengannya.
 3. Hormati pandangan orang yang anda bercakap. Ramai lelaki ditutup secara semula jadi. Mereka mungkin tidak berkongsi kehidupan mereka, tetapi sangat berminat dengan kehidupan anda.
 4. Ada orang muda yang tertutup dalam komunikasi tête-à-tête, tetapi berani dalam rangkaian sosial. Ini tidak bermaksud bahawa pemuda itu hipokrit. Hanya dalam mesej lebih mudah baginya untuk membuka dan bercakap.

Kaji semua tanda yang akan memberitahu anda tentang simpati lelaki itu. Seorang lelaki muda yang cinta cuba menolong percakapannya, menunggunya muncul di rangkaian, menulis terlebih dahulu dan terus berhubungan setiap hari. Sekiranya seorang pemuda meminta nasihat, berminat dengan pendapat anda, menanyakan soalan peribadi, anda tidak acuh tak acuh kepadanya.

Video: 7 tanda seorang pena menyukai anda

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan