Bagaimana untuk memahami bahawa anda jatuh cinta dengan seorang lelaki

Setiap wakil seks yang adil dihadapkan dengan persoalan apakah dia benar-benar jatuh cinta atau adakah hobi yang mudah. Dalam perkara ini, perlu dipertimbangkan dengan teliti dan ditimbang semuanya agar tidak melakukan perkara bodoh pada masa akan datang.

Bagaimana untuk memahami bahawa anda jatuh cinta dengan seorang lelaki

Dengarkan suara dalaman

 1. Sekiranya melihat objek pemujaan timbul perasaan aneh, anda ingin melihatnya secara berterusan dan pada masa yang sama timbul rasa takut dalam diri anda, perlu dipertimbangkan. Dengan emosi pertama, sudah jelas bahawa anda mempunyai simpati yang kuat terhadap lelaki itu.
 2. Pada saat-saat seperti itu, biasanya timbul kesedaran bahawa cinta telah datang. Anda mahu lebih dekat dengan lelaki itu dan mengenalnya lebih dekat dari semua pihak. Sekiranya anda bekerja atau belajar bersama, perhatikan tingkah laku anda. Anda pasti akan tertarik dengan lelaki itu.
 3. Sekiranya dalam kalangan kenalan ada perbincangan mengenai subjek pemujaan anda, kemungkinan besar anda akan merasa malu. Penting juga untuk memahami bahawa dialog seperti itu memberi anda keseronokan, adalah menyenangkan untuk membicarakan seseorang yang anda simpati.
 4. Perhatikan keadaan dalaman anda. Sekiranya penyebutan namanya menyebabkan anda emosi dan impian positif, sudah pasti anda mempunyai perasaan. Sebagai peraturan, ketika bercakap mengenai topik seperti itu, teman wanita dengan cepat meneka apa masalahnya.
 5. Suasana anda meningkat dengan ketara, anda berada dalam keadaan euforia untuk jangka masa yang panjang, terutamanya ketika anda bergaul dengan orang ini. Kebetulan anda mula cemburu dengan persekitaran wanitanya, kerana ini sukar untuk menumpukan perhatian.
 6. Selalunya jika lelaki yang diinginkan menghabiskan masa dengan seorang gadis cantik, anda serius mula marah dan bimbang. Sekiranya anda mengalami perasaan yang begitu membakar, anda pasti jatuh cinta.
 7. Dalam kes ini, lelaki itu akan sentiasa ada dalam fikiran anda. Sejauh mana, perasaan seperti itu akan menyeksa anda, dan menghalangi anda untuk menumpukan perhatian pada pekerjaan atau belajar. Walau bagaimanapun, penting untuk memahami bahawa alam sukar dikawal.
 8. Seseorang perlu menjadi orang yang sangat kuat untuk berusaha mendorong perasaan ke latar belakang dan mengatasi masalah tekanan. Sekiranya anda benar-benar jatuh cinta, perhatikan selera makan, sebagai peraturan, anda akan makan lebih sedikit.
 9. Semasa perasaan kuat, tubuh mengalami tekanan, rasa lapar memudar ke latar belakang. Langkah seperti itu dapat membantu anda kehilangan beberapa pound tambahan. Dalam kes lain, jangan lupa tentang pemakanan normal.
 10. Semasa jatuh cinta, masalah tidur bermula. Anda tidak lagi boleh tidur lena, seperti bayi. Kesalahan terhadap keadaan teruja dengan latar belakang lelaki yang didambakan. Kemungkinan besar, anda akan mula mewujudkan suasana romantis, walaupun sifatnya keras.

Perhatikan tingkah laku anda sendiri

 1. Anda lebih kerap dan berhati-hati memilih pakaian, pastikan anda kelihatan sempurna. Tidak ada yang mempertikaikan bahawa sebelumnya tingkah laku itu serupa. Namun, dengan bermulanya cinta, rawatan diri berubah menjadi fobia. Anda sentiasa memikirkan penampilan.
 2. Anda sering mula melakukan pelbagai prosedur kosmetik untuk penjagaan wajah dan badan. Kami mula kurang makan dan memerhatikan angka, kuku dan rambut dengan teliti. Manipulasi seperti itu dilakukan untuk menarik perhatian lelaki kepada anda.
 3. Anda terobsesi dengan kekasih anda dan memerlukan lebih banyak masa untuk mengetahui maklumat berguna mengenai dirinya. Anda mula berminat dengan semua yang berkaitan dengannya. Secara kasar, anda sedang menyusun dokumen untuk diri anda mengenai seorang lelaki. Semakin anda membenamkan maklumat, semakin kuat emosi anda.
 4. Anda boleh bersilang dengan yang terpilih di kelab atau bar kegemarannya.Oleh itu, anda mempunyai lebih banyak peluang untuk menarik minat lelaki itu selain persekitaran kerja. Anda akan melakukan segala daya untuk sekali lagi "tidak sengaja" melihatnya.
 5. Sekiranya semuanya dilakukan dengan betul, komunikasi dekat dengan kekasih tidak dapat dielakkan. Ingatlah bahawa anda harus mengawal diri anda, jika tidak, semuanya mungkin berbeza daripada yang anda rencanakan. Dalam kes ini, kesalahan boleh menjadi kegagalan dan anda tidak akan berjaya.
 6. Menarik perhatian, ingat bahawa anda perlu berkelakuan dengan harga diri. Pakaian dan tingkah laku lucah tidak boleh diterima. Jadilah diri sendiri, cuba bertemu satu sama lain secara kebetulan. Menakluk lelaki itu dengan keikhlasan dan kemudahan anda. Jadilah nyata.

Adakah cinta

Bagaimana untuk menentukan sama ada anda telah jatuh cinta atau sedikit kegilaan, yang akan segera berlalu? Sangat sukar untuk memahami perkara-perkara yang kelihatan sederhana. Tetapi mari kita cuba melakukannya bersama-sama.

Jadi cinta adalah:

... keinginan untuk membahagiakan seseorang. Apabila seorang gadis mencintai seorang lelaki, dia berusaha membuatnya sentiasa kelihatan gembira dan merasa damai. Perasaan sejati tidak dikenakan egoisme. Anda tidak mengganggu pemuda itu, jangan memarahinya terhadap rakan, jangan campur tangan untuk membengkokkan atau merosakkan anda. Pada masa yang sama, cinta sekejap sebaliknya.

... perpaduan. Walaupun semua orang berpaling pada teman lelaki anda, anda akan berdiri di sebelahnya dan berperang sama. Lebih-lebih lagi, tidak kira siapa yang bertindak sebagai lawan. Ringkasnya, perasaan sejati tidak menyerah pada gosip, intrik, khabar angin, kritikan, dan bahkan tuduhan yang berasas. Mengenai kegilaan sementara, anda akan terus bergulir di kepala anda: "Mengapa saya memerlukan semua kesukaran ini?"

... beberapa masalah untuk dua orang. Seorang gadis yang mencintai lelaki dengan jiwa dan hati bersedia untuk berkongsi semua kesukarannya dan membuat masalahnya. Inilah yang membezakan perasaan sebenar dengan yang salah - kesediaan untuk menolong dan memberi sokongan. Jatuh cinta sementara dengan tingkah laku ini tidak bersifat.

... persahabatan. Cinta sejati tidak timbul seperti ini, orang datang kepadanya setelah jangka waktu tertentu. Untuk munculnya perasaan, pengenalan antara satu sama lain, adalah perlu untuk menempuh jalan persahabatan. Persahabatan dengan sentuhan menggoda akan membolehkan pasangan mengenali satu sama lain dengan lebih baik dan berlaku secara keseluruhan. Pada masa yang sama, jatuh cinta entah dari mana, tetapi dapat menimbulkan cinta yang besar di masa depan.

... satu impian untuk dua orang. Apa yang lebih baik daripada rancangan yang dibina dengan kehendak kedua-dua rakan kongsi? Kecuali pelaksanaannya! Cinta adalah impian yang dibuat oleh lelaki dan perempuan. Ini mengenai berkongsi impian. Sekiranya kita bercakap tentang kegilaan sementara, egoisme bertindak dalam hubungan seperti itu. Setiap rakan kongsi ingin mengambil sepotong kek yang paling lazat, walaupun ada impian yang lain.

Ini adalah cinta: apa yang perlu dilakukan seterusnya

Setelah anda menyedari bahawa anda telah jatuh cinta sepenuhnya dan tidak dapat dibatalkan, jadikan diri anda rancangan tindakan yang pasti.

Apa yang perlu dilakukan sekiranya anda jatuh cinta dengan seorang lelaki

 1. Dapatkan maklumat sebanyak mungkin mengenai pemuda itu. Perkara utama dalam perkara ini adalah untuk mengetahui sama ada seorang pemuda bebas atau tidak. Dalam kes pertama, pelajari laman sosialnya, cari tahu mengenai hobi dan rakannya. Mungkin anda mempunyai rakan yang sama, tanya mereka seolah-olah secara kebetulan.
 2. Selepas itu, cubalah menarik perhatian pemuda yang anda suka. Tangkap matanya, tetapi tidak terlalu kerap. Perhatikan lelaki itu untuk menjelaskan minat anda (jangan keterlaluan).
 3. Sekiranya boleh, mulakan perbualan dengannya berdasarkan data yang diterima atau gunakan dalih yang masuk akal (membuang rumah, membantu kerja rumah, dll.).
 4. Pastikan anda memantau penampilan anda. Sembunyikan kekurangan, tetapi tekankan kebajikan. Jangan berlebihan dengan solek, jaga kebersihan pakaian, kasut dan rambut.
 5. Sekiranya anda ditambahkan satu sama lain dalam "Friends", letakkan avatar baru.Foto yang sesuai di luar rumah atau di tempat lain yang indah. Buat album gambar dengan tidak termasuk pilihan untuk permaidani atau perabot lama.
 6. Luangkan lebih banyak masa di khalayak ramai. Kelilingi diri anda dengan teman lelaki, tetapi pada masa yang sama anda tidak boleh kelihatan tidak sopan. Cuba berkawan dengan teman lelaki. Penting untuk keluar dari jisim kelabu!
 7. Selepas anda memulakan perbualan dengan seorang pemuda, perhatikan ucapan anda. Minta rakan untuk menarik perhatian anda jika keadaan tiba-tiba di luar kawalan dan anda membebaskannya.

Petua praktikal

Sekiranya ujian untuk cinta anda positif, tidak ada keraguan bahawa sudah waktunya untuk membuat rancangan untuk manipulasi lebih lanjut. Oleh itu, mari kita mulakan.

 1. Berhati-hatilah dengan topik perbualan agar tidak ada jeda dalam proses komunikasi anda dengan lelaki itu. Tiba-tiba anda tidak akan dapat menumpukan perhatian semasa berada di dekatnya. Jawapan dan soalan yang telah difikirkan akan membantu perkara ini.
 2. Penting untuk meletakkan diri anda dalam keadaan teratur dan membuat gambar tertentu. Sekiranya lelaki itu belum memperhatikan anda, kunjungi bilik pendandan rambut dan manikur, pergi membeli-belah. Sekiranya anda sudah biasa dan saling bersimpati, patuhi kecantikan semula jadi anda.
 3. Mimpi! Mimpi mempunyai ciri baik yang menjadi kenyataan. Sama sekali tidak memalukan untuk merancang perjalanan romantis bersama dengan objek simpati atau melahirkan beberapa anak dalam pemikirannya. Perkara utama adalah bahawa impian anda harus disokong oleh sesuatu (simpati dari pihaknya).
 4. Sekiranya dalam keadaan ini anda tidak dapat melihat dengan teliti sesuatu perkara, minta bantuan rakan. Biarkan dia menilai secara objektif hubungan yang ada antara anda dan pemuda itu. Dengarkan kritikan dan buat kesimpulan anda sendiri.

Sekiranya anda berfikir untuk jatuh cinta dengan seorang lelaki, anda harus mempertimbangkan semuanya dengan teliti. Fikirkanlah dengan teliti. Sekiranya perasaan anda membanjiri anda ketika melihat lelaki yang dipuja, cubalah menjaga diri anda. Semasa bertemu, bercakap dengan ringan, jangan memaksa lelaki itu untuk bertemu. Sekiranya anda berminat dengannya, dia harus menjadi orang pertama yang menjemput anda berkencan.

Video: 7 tanda bahawa anda sedang jatuh cinta

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan