Cara bertemu lelaki di jalan: 8 cara

Norma-norma hubungan interpersonal yang diterima umum mengatakan bahawa ia adalah lelaki yang harus menjadi yang pertama berkenalan dengan gadis itu. Tetapi siapa yang mengatakan bahawa tidak boleh sebaliknya? Mengapa seorang wanita tidak dapat bertemu dengan seorang pemuda di jalan jika dia sangat menyukainya? Betul, mungkin! Ahli psikologi yang berpengalaman memberikan cadangan mereka mengenai perkara ini, mari kita membincangkannya dengan lebih terperinci.

Bagaimana untuk berjumpa dengan lelaki di jalan

Persiapkan diri anda untuk kenalan masa depan

Kejayaan dijamin hanya jika anda melihat dengan tepat. Tidak ada lelaki yang akan melihat ke dalam dunia wanita sehingga dia menghargai kecantikan luarannya.

Langkah nombor 1. Dapatkan tekad

 1. Untuk manipulasi seperti perjumpaan di jalan, diperlukan keteguhan dan daya tarikan tertentu. Ciri-ciri ini dipautkan secara tidak terperinci, jadi perlu bekerja keras untuk menggunakannya.
 2. Menghilangkan ketakutan, berlatih di cermin, menilai ekspresi wajah dan gerak tubuh anda dari sisi. Untuk keinsafan yang lebih besar, anda boleh memproyeksikan dialog, kemudian merakamnya di kamera dan menonton video kemudian.
 3. Video khas di YouTube atau kursus pertumbuhan peribadi akan membantu anda menentukan ketegasan. Anda mesti mengawal keadaan sepenuhnya sehingga lelaki itu tidak dapat mengganggu anda dengan jawapan atau gerak isyarat yang tidak biasa.

Langkah nombor 2. Selesaikan rayuan anda

 1. Seperti yang disebutkan di atas, lelaki pertama kali melihat penampilan gadis itu dan barulah melihat dunia dalamannya. Nilaikan rayuan anda dan buat penyesuaian.
 2. Rambut, kuku, kulit anda - semuanya kelihatan sempurna. Tidak ada titik hitam di hidung atau hujung berpecah. Lawati tuan terlebih dahulu dan rapi diri anda.
 3. Perhatian khusus diberikan kepada pakaian, lelaki suka gadis bergaya. Jangan bersikap tidak sopan, anda tidak perlu membeli gaun pendek dan tumit "ala penari". Oleh itu, anda akan mencipta kesan seorang gadis untuk satu malam.
 4. Pilih alat solek yang betul. Tonton tutorial video untuk menyerlahkan kelebihan wajah anda. Jadikan mata anda lebih besar secara visual dan bibir anda lebih bengkak. Lelaki muda tidak menyukai wanita yang cantik dan cantik seperti boneka atau penari telanjang.
 5. Buatlah manikur terlebih dahulu, sehingga semasa pertemuan itu kelihatan segar. Tidak boleh ada kerepek pada varnis atau duri pada jari. Pada musim panas, rapi kaki anda, lakukan epilasi dan pedikur.

Langkah nombor 3. Rapi angka itu

 1. Cadangan ini hanya berlaku untuk gadis-gadis yang wajahnya menunjukkan semua ketidaksempurnaan dalam gambar. Sekiranya anda tahu bahawa anda mempunyai lebih dari 5 pound tambahan, lari ke gimnasium!
 2. Latihan akan memberi keyakinan, meningkatkan tahap daya tahan, menyesuaikan postur. Di samping itu, anda akan menurunkan berat badan. Bukankah itu yang diimpikan oleh semua orang?
 3. Anda tidak perlu menghadiri gimnasium atau sekolah tarian yang mahal. Bersenam di rumah dengan Pilates, yoga, regangan. Lari selama 15-30 minit sehari, putar gelung. Banyak pilihan!

Bagaimana untuk berjumpa dengan lelaki di jalan

 1. Senyum Telah diketahui bahawa senyuman wanita adalah senjata yang kuat. Gunakan ini untuk menangkap lelaki yang anda suka di internet. Tangkap matanya, tahan mata anda selama beberapa saat, kemudian senyum tanpa senjata. Bersikap ikhlas sehingga lelaki itu mendahului dan memulakan perbualan.
 2. Kemukakan soalan. Anda boleh berkenalan dengan pemuda itu dengan alasan. Contohnya, tanyakan kepadanya arah ke Jalan Pushkin atau cari tahu di mana hentian terdekat. Cuba sebutkan kata-kata itu dengan sedikit kekeliruan sehingga lelaki itu menyelamatkan diri dengan lebih cepat dan menawarkan untuk menemani anda.
 3. Provoke. Ingatlah komedi romantis yang terkenal di mana seorang gadis menjatuhkan subjek dan seorang lelaki bergegas menyelamatkannya.Memujuk seorang pemuda untuk menolong anda. Jatuhkan segumpal kertas tepat di depan kakinya, lalu berseru dan mulailah menebus kerugian dengan pandangan sedih. Dalam kebanyakan kes, seorang lelaki gagah akan datang dan menolong. Perkara utama, jangan lupa mengucapkan terima kasih kepadanya dengan secawan kopi.
 4. Sembunyikan. Sekiranya anda berjumpa dengan pemuda impian anda pada waktu yang salah, misalnya dalam hujan, jangan putus asa. Berdiri di perhentian bas atau di bawah pelindung kedai di sebelah lelaki itu, bergerak di bawah payungnya. Walau bagaimanapun, ada risiko bahawa lelaki itu sedang menunggu wanita itu, maka anda akan salah.
 5. Berikan nombor telefon. Ada satu lagi kaedah temu janji yang sangat provokatif. Tuliskan nombor anda di sehelai kertas atau serbet, kemudian pergi ke pemuda yang anda suka dan berikan mesej kepadanya. Pastikan anda tersenyum dan bersembunyi dengan segera. Tunggu, mungkin hari ini dia akan menghubungi anda.
 6. Hakim berdasarkan keadaan. Contohnya, jika anda berjumpa dengan lelaki yang berjalan anjing, gunakan ini. Pergi ke pemuda itu dan puji dia tentang haiwan peliharaan yang taat. Binatang anjing anda dan pastikan anda menerangkan bahawa anda juga menyukai haiwan. Berkongsi maklumat keibubapaan, bincangkan kucing atau baka anjing lain. Pilihan temu janji ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang tidak mempunyai masalah dengan kepintaran cepat dan bijak.

Memilih topik yang menarik untuk perbualan

Dari senarai berikut, anda boleh memilih satu atau lebih topik perbualan kegemaran anda yang benar-benar berfungsi. Penting untuk difahami bahawa jika anda berhasrat untuk memulakan perbualan terlebih dahulu, maka anda juga harus menyokongnya.

Perbincangan berita

 1. Dalam kes ini, anda boleh membincangkan pelbagai berita, misalnya, dari akhbar atau Internet. Juga akan menjadi jelas kepada anda betapa pintar dan majunya lelaki itu. Ingat, penampilan bukanlah perkara utama, menilai seseorang sebagai pembicara yang menarik.
 2. Pada minit pertama perbualan, anda harus memahami dengan jelas mengapa lelaki itu menghidupkan komputer dan apa yang dilakukannya di dalamnya. Sekiranya tindakan itu benar-benar menghiburkan, seperti bermain permainan dan duduk di rangkaian sosial, anda tidak boleh membuang masa untuk melakukannya.
 3. Ingat, anda juga mesti sesuai dengan jenis lelaki yang anda mahukan. Apabila anda memulakan perbualan dengan tujuan kegemaran anda, anda mesti dapat menyokongnya tanpa rasa tidak selesa. Sekiranya seorang lelaki pintar dan berpendidikan, anda tidak seharusnya menjadi lebih teruk.

Bercakap mengenai pilihan

 1. Semasa bercakap, tanyakan apakah pemuda itu gemar bersukan, jika dia peminat kelab bola sepak mana pun. Dalam kebanyakan kes, topik yang serupa akan relevan untuk dialog selanjutnya.
 2. Cuba belajar lebih banyak daripada pemuda itu mengenai hobi dan minatnya. Dapatkan kesimpulan ini dan kumpulkan sebanyak mungkin utas benang. Anda, pada gilirannya, juga harus menjadi pembicara yang menarik. Dengan cara ini, hubungan dapat terjalin.

Jenis gadis

 1. Setelah beberapa lama berdialog, haluskan perbualan dengan lancar ke saluran lain. Tanyakan jenis gadis yang lebih disukai lelaki; jangan tanya soalan di dahi.
 2. Cuba putar perbualan ke arah yang betul, tanyakan mengenai penyanyi dan pelakon terkenal. Selepas dialog, anda boleh melukis gambar ideal anda.

Bercakap mengenai kelonggaran

 1. Topik untuk perbualan seperti itu tidak kurang relevan. Dalam kes ini, anda boleh bertanya di mana pemuda itu telah berkunjung, ke mana dia ingin pergi.
 2. Minat jenis rehat yang dia gemari - aktif atau pasif. Anda juga boleh mengetahui tentang keadaan kewangannya. Sekiranya lelaki itu berada di luar negara, baiklah.

Kedudukan hidup

 1. Apabila anda berjumpa, jangan sekali-kali menyentuh topik politik atau agama. Soalan seperti itu adalah yang paling bodoh. Selalunya, kerana mereka, perselisihan dan percanggahan meletus, yang tidak membawa kepada sesuatu yang baik.
 2. Kemukakan soalan mengenai matlamat hidupnya. Tanyakan mengenai hobi yang akan dibincangkan olehnya dengan penuh semangat.Anda akan melihat bahawa seseorang berfikir secara luas dan berusaha untuk berkembang. Anda mesti mematuhi ini.
 3. Lelaki jenis ini bertujuan dengan rancangan konkrit untuk hidup. Anda pasti tidak akan bosan dengannya. Soalannya berbeza: bolehkah anda memberikan apa yang sebenarnya dia mahukan kepada pemuda itu. Anda mesti benar-benar menilai peluang anda untuk benar-benar menarik minat lelaki itu.

Filem, buku, permainan kegemaran

 1. Langkah seterusnya adalah untuk mengetahui minat lelaki itu dan bagaimana perkembangannya. Di dunia moden, malangnya, fenomena seperti ini jarang berlaku.
 2. Walaupun begitu, perlu ditanyakan filem dan buku mana yang paling disukainya. Bagi permainan, mereka tidak boleh menggunakan komputer.
 3. Sekiranya seorang pemuda melihat dunia moden dengan bijak, membaca buku yang cukup pintar, menonton filem klasik dan kadang-kadang bermain permainan papan, anda harus memahami bahawa anda telah bertemu dengan lelaki yang layak. Ketahui sekarang untuk menggembirakan dan menarik minatnya.

Nasihat ahli psikologi

 1. Semasa bercakap, sentiasa ikhlas dan tetap menjadi diri sendiri. Anda harus menyukai seorang pemuda kerana keterbukaan dan keindahannya. Tidak berbaloi untuk membina diri daripada orang lain, lelaki cukup hebat dalam hal ini.
 2. Jangan mencuba senyuman dan tawa yang tidak wajar. Tingkah laku seperti itu dapat dilihat dan hanya menimbulkan reaksi negatif. Oleh itu, tunjukkan minat sebenar dalam dialog tersebut. Jangan bermain dengan lelaki, ia akan keluar secara sampingan.
 3. Juga, seseorang tidak boleh lupa bahawa sekurang-kurangnya salah untuk mendedahkan sepenuhnya semasa perbualan pertama. Pasti ada misteri dan kehalusan dalam diri anda. Tingkah laku semula jadi ini memang disukai oleh lelaki.
 4. Setelah mesyuarat berakhir, anda harus mematuhi beberapa peraturan. Ingatlah, jangan sekali-kali bertanya mengenai pertemuan seterusnya dan jangan meminta nombor telefon. Sekiranya semuanya berjalan lancar, lelaki itu akan mengambil alih segalanya, jangan menghiburkan diri dengan khayalan.

Sangat sukar untuk bertemu dengan lelaki di jalanan, kerana anda tidak mempunyai pengetahuan mengenai status perkahwinannya. Walau apa pun, sebelum manipulasi utama, pastikan tidak ada cincin di jari. Pilih tempat yang tepat untuk bertemu dan topik untuk perbualan selanjutnya. Ikhlas dan bersikap positif.

Video: bagaimana bertemu lelaki di jalan

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan