Bagaimana cara minum alkohol?

Alkohol adalah jiwa syarikat. Oleh itu, minum yang betul membawa kepada keselesaan mental dan badan yang sihat. Apa yang perlu anda ketahui semasa anda membuka botol cognac seterusnya untuk mendapatkan keseronokan maksimum? Berikut adalah 5 peraturan mudah.

Cara minum alkohol

Vodka adalah ketua segalanya

Apabila anda benar-benar ingin berehat, minum vodka. Cuma tidak murah. Kos vodka yang baik dari 500 rubel. dan mempunyai sijil kualiti. Pastikan meminumnya di syarikat untuk makanan ringan. Vodka tanpa makanan ringan adalah kematian perut. Jadi mesti ada meja. Sebaiknya minum minuman dari timbunan kecil 50-g untuk meregangkan keseronokan lebih lama dan merasakan kubu.

Cognac - minuman para dewa

Dalam jumlah kecil ia baik untuk kesihatan, jadi 100 g cognac setiap hari akan membuat anda dalam keadaan baik. Ia diminum dalam bahagian kecil dengan lemon atau coklat. Sekiranya tidak menggigit salad, ini adalah perkara plebeian. Anda boleh membuat potongan buah untuk makanan ringan, ini cukup diterima.

Bir - untuk setiap hari

Tidak ada yang lebih baik daripada segelas bir pada musim panas yang panas Jumaat selepas bekerja. Dalam jumlah yang kecil, hampir tidak berbahaya, menaikkan nada dan menghilangkan dahaga dengan sempurna. Anda boleh minum bir sendiri tanpa makanan ringan, tetapi rasanya lebih enak apabila ada semacam "makanan ringan", seperti udang atau keropok. Klasik genre - bir dengan udang karang. Jangan minum terlalu banyak dan kerap, penyakit pencernaan mungkin disebabkan oleh bir.

Gin and Tonic - Pengembaraan Karbon

Lebih berkilau daripada bir, dan lebih berbahaya. Ia boleh diminum dengan banyak tanpa makanan ringan dan cukup diminum. Peratusan alkohol di sana rendah, tetapi gin dalam jumlah besar merosot. Pada prinsipnya, ia digunakan dengan sendirinya, seperti cola. Ia mudah diminum dan mudah memabukkan, jadi yang utama adalah tidak berlebihan.

Whisky - Keseronokan yang Disempurnakan

Minuman yang sangat popular baru-baru ini. Hati-hati dengan palsu, terdapat banyak dari mereka. Dalam keadaan tidak diminum wiski seperti vodka. Maksudnya, makanan ringan mungkin, tetapi mungkin biji kopi atau buah-buahan sesuai untuk wiski. Di luar negara, mereka meminumnya begitu sahaja, tanpa makanan ringan. Ini memungkinkan untuk menikmati rasa alkohol pedas. Klasik genre adalah dua jari wiski dan jumlah soda yang sama. Itu sahaja.

Video: cara minum dan mabuk kurang daripada alkohol

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan