Cara menarik cinta lelaki ke dalam hidup anda: 6 langkah

Cinta menampakkan diri dalam semua bidang kehidupan: beberapa wanita mempunyai minat terhadap pemandangan yang indah, yang lain mendapat ketenangan dalam menghadapi bayi yang baru lahir, yang lain mendapat kebahagiaan dengan menjalani kehidupan bersama lelaki yang mereka sayangi. Kategori wanita terakhir akan dibincangkan. Apa yang perlu dilakukan jika anda tidak menemui satelit selama bertahun-tahun? Beli ramuan cinta atau mantra? Pertimbangkan langkah mengikut urutan.

Cara menarik cinta lelaki ke dalam hidup anda

Langkah nombor 1. Buat gambar lelaki yang sesuai

  1. Untuk menghidupkan cinta, tidak perlu membuat senarai kualiti positif yang tidak berkesudahan. Imej pasangan masa depan diproyeksikan di kepala. Cari lelaki yang anda ingin menghabiskan sepanjang hari. Mungkin orang yang menyempit harus mempunyai rasa humor atau kekayaan material, boleh dipercayai dan yakin. Sekiranya anda sudah menjadi objek pemujaan bagi seseorang, cari tahu apa yang menarik bagi anda. Pindahkan kualiti ke imej satelit masa depan dan perbaiki dalam ingatan.
  2. Fikiran bersifat material. Orang macam apa yang anda tarik di kepala anda, begitulah dia akan muncul. Mahukan percintaan? Terima, tanda. Adakah anda ingin bersama lelaki yang gagah berani? Ia boleh dilakukan. Hanya penting untuk memikirkan setiap perincian. Sekiranya anda mewakili lelaki yang serius, bayangkan bagaimana dia mengetuai sidang media atau pulang dengan beg tangan dan kasut yang digilap. Adakah anda ingin menghidupkan orang yang kreatif? Tatal ke kepala anda semasa tunangan anda duduk di karang dengan baju yang kotor. Anda boleh membuat gambar "bersih" dengan membayangkan bahawa teman masa depan adalah penulis yang selalu mengetuk papan kekunci.
  3. Prosedurnya boleh mengejutkan. Mungkin sepanjang hidup anda berfikir bahawa anda ingin berada di dekat teman yang kejam, tetapi ketika melukis potret ternyata anda merasa lebih selesa di sebelah lelaki yang penyayang. Ada pilihan "dari sebaliknya": selama bertahun-tahun anda ingin bertemu cinta, tetapi ternyata mereka berada di awan dan tidak berguna untuk apa-apa, akibatnya anda beralih kepada watak yang berani dan boleh dipercayai.
  4. Lukis segera lelaki yang sempurna tidak berfungsi, anda akan memerlukan beberapa "sampel" untuk perbandingan. Biasakan komunikasi sehari-hari dengan separuh manusia yang kuat, dan orang yang bercakap harus berbeza dari segi pemikiran, watak dan fizikal. Ikuti tarikh, perbualan yang menarik, satu-satunya cara anda dapat menyusun gambaran mental "lelaki anda". Terapkan beberapa sifat positif dari setiap pembicara, ingatlah sisi negatif yang tidak mahu anda lihat pada masa depan lelaki tercinta anda.
  5. Untuk mengakar gambar di kepala, perlu menggunakan visualisasi. Apabila anda telah membuat perkiraan pasangan masa depan, mulailah membayangkan hidup bersama dengannya. Tentukan dengan jelas apa yang anda harapkan dari hubungan, sama ada anda akan mempunyai anak, di rumah mana anda akan tinggal. Datang dengan lebih terperinci, tatal gambar beberapa kali setiap hari.

Langkah nombor 2. Tinggalkan masa lalu di masa lalu

Gadis gagal menemui cinta baru kerana kesalahan lama. Kenangan yang menyakitkan, air mata pahit dan pertengkaran tanpa belas kasihan masih segar dalam ingatan. Anda tidak boleh maju melainkan anda melepaskan masa lalu. Mungkin dengan bekas lelaki anda membayangkan bagaimana membesarkan anak-anak bersama, membina rumah dan menumbuhkan pokok, tetapi sekarang ia tidak berdekatan. Fokus pada diri sendiri, inilah masanya untuk menghidupkan cinta sejati. Atur pemikiran dan keadaan fikiran anda secara teratur.

Langkah nombor 3. Sayangi Diri Sendiri

Cinta tidak akan datang sehingga anda mempunyai hubungan yang sempurna dengan fikiran anda sendiri. Sayangi diri anda, maka biarkan lelaki itu melakukannya. Kisah pengorbanan diri dalam hubungan antara lelaki dan wanita cukup romantis, tetapi anda tidak boleh menyerah walaupun cinta. Lelaki memuji wanita cantik dan rapi yang menjaga diri mereka tanpa mengira keadaan.

Sayangi diri anda sendiri

Pergi membeli-belah, kemas kini almari pakaian anda yang tidak dikenali. Beli hanya barang yang sesuai. Jangan lupa tentang minyak wangi yang baik, jika seorang lelaki tidak ingat apa yang anda pakai, dia pasti akan menangkap bau yang menyenangkan. Ganti seluar anda dengan skirt, kasut dengan kasut dan pergi, menakluki ketinggian! Cari hobi yang akan membuat anda bahagia, berkembang.

Langkah nombor 4. Berbual dengan orang gembira

Untuk menghidupkan cinta seorang lelaki, anda mesti sentiasa berada dalam lingkungan yang sesuai. Berkomunikasi dengan orang yang benar-benar gembira, elakkan keperibadian negatif dan bermasalah. Hadkan perbualan dengan mereka yang selalu meratap dan berharap yang terburuk. Seseorang secara sedar sedar akan orang yang berjaya, lebih mudah untuk berkomunikasi dengan mereka, mereka bertenaga dan memberi kepercayaan pada kekuatan mereka sendiri. Aspek penting dalam komunikasi interpersonal adalah menjaga hubungan dengan rakan-rakan yang sudah mendapat cinta. Sekiranya anda tidak cemburu, keadaan cinta mereka akan ditularkan seperti virus.

Langkah nombor 5. Bawa cinta dalam diri

Banyak wanita duduk dan menunggu seorang lelaki yang layak, sementara mereka selalu meratap, menyatakan bahawa cinta itu dusta. Sudah tentu, jika anda menala dengan cara ini, ia akan berlaku. Menjadi sumber cinta, jangan mendengarkan mereka yang mengatakan bahawa itu tidak ada. Ia dapat dinyatakan bukan hanya kepada lelaki, tetapi juga kepada anak-anak, orang tua, binatang peliharaan, di seluruh dunia. Cuba cari sesuatu yang ringan, menarik dalam segalanya. Berhenti meratap bahawa anda sendirian. Lelaki memperhatikan wanita yang bersinar dari dalam. Mereka faham bahawa jika mereka menaklukkan seorang wanita, mereka akan menyalakan api yang nyata dalam dirinya. Gadis-gadis yang sedih dan sedih mengusir mereka; mereka tertutup dengan perasaan baru dan selalu berkabung.

Bawa cinta dalam diri

Walaupun anda, dalam suasana "kelabu", bertemu cinta, tidak lama kemudian cinta itu akan berlalu dan lelaki itu akan membuka matanya. Dia akan memahami bahawa dia memutuskan hubungan itu sendiri, akibatnya kesepian dan kesedihan akan menelanmu lagi. Banyak yang mengatakan, "Lebih baik dicintai daripada mencintai," pernyataan seperti itu salah, hanya digunakan oleh orang yang mementingkan diri sendiri. Bercinta dan tidak memberi apa-apa sebagai balasan? Bagaimana anda membayangkan ini?

Langkah nombor 6. Bantu mereka yang memerlukan

Perhatikan bahawa rakan tidak meninggalkan apartmen selama beberapa hari, terperangkap dalam kemurungan? Tolonglah. Ciri penting teknik ini ialah pertolongan dalam urusan cinta. Sekiranya kenalan itu tidak dapat mencari cinta atau bertengkar dengan lelaki sekarang, beri sokongan. Lakukan yang terbaik. Anda boleh menyiapkan makan malam romantis dan mendamaikannya, berbual mesra antara satu sama lain. Kongsi petua yang bermanfaat.

Tolong orang mencari cinta. Berbual dengan teman wanita yang baik dan lelaki yang baik pada masa yang sama? Hebat, kumpulkan mereka. Atur jalan keluar yang tidak dijadualkan ke pawagam, duduk di kafe, dan kemudian katakan bahawa sudah tiba masanya anda pergi. Teknik psikologi bertujuan untuk menolong orang lain dengan ikhlas dan tidak berminat.

Tidak boleh menghidupkan cinta lelaki? Mulakan dengan gambaran pasangan yang ideal, teliti dengan teliti, jangan lupakan proses visualisasi. Tinggalkan masa lalu, terus maju. Cubalah luangkan lebih banyak masa dengan orang-orang penyayang yang sudah bertemu cinta.

Video: bagaimana menarik lelaki ke dalam hidup anda

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan