Cara menarik perhatian lelaki: 8 cara

Lelaki moden dimanjakan oleh perhatian wanita. Atas sebab ini, wakil-wakil dari separuh kemanusiaan membuat tuntutan yang tinggi terhadap gadis-gadis. Anda tidak akan mengejutkan mereka dengan skirt pendek atau solek yang menarik. Kita harus mencari helah baru untuk menarik perhatian pemuda yang kita sukai. Hari ini kami akan merangkumi helah asas yang akan membantu anda mencapai apa yang anda mahukan.

Cara menarik perhatian lelaki

Perhatikan diri anda

 1. Seorang wanita moden tidak mampu menjadi jelek. Anda perlu sentiasa menjaga imej, memantau penampilan anda dan berhati-hati. Pertama sekali, perhatikan rambut, kuku, kulit.
 2. Malah gadis paling cantik dengan penampilan dan sosok yang ideal tidak akan dapat menarik perhatian lelaki sekiranya kuku dan rambutnya dalam keadaan tidak kemas.
 3. Lakukan manikur dengan kerap. Basuh rambut anda mengikut keperluan. Jaga kulit anda bersih, pastikan untuk menghilangkan bintik hitam di hidung dan bintik-bintik usia.
 4. Jangan lupa tentang kebersihan, serta epilasi ketiak, kaki, kawasan bikini. Basuh pakaian anda agar sentiasa kelihatan segar. Rapi adalah sekutu utama anda.
 5. Perhatikan solek khas. Ia tidak semestinya menarik. Sekiranya kulit anda teratur, mata anda cantik tanpa solek, bibir anda bengkak, tidak perlu menggunakan banyak produk ke wajah anda. Patuhi kealamian, sembunyikan ketidaksempurnaan jika perlu.

Pilih gaya yang betul.

 1. Tidak ada yang akan memperhatikan dunia dalaman anda yang kaya jika pembungkus tidak melekat di luar. Oleh itu, luangkan masa untuk membeli-belah, kaji semula almari pakaian dan masukkan ke dalam tong sampah semua perkara yang tidak sempurna.
 2. Jangan membuat kesalahan banyak wanita yang memilih pakaian yang rumit dengan harapan dapat menarik perhatian seorang lelaki. Lebih baik berpegang pada gaya sederhana yang kelihatan mahal.
 3. Untuk memberi gambar kos yang tinggi, dapatkan jam tangan, kasut dan beg tangan yang cantik. Beli seluar jeans biasa, blaus kasmir atau turtleneck.
 4. Anda boleh memilih pilihan lain, yang utama ialah gambar tidak kelihatan megah atau sembrono. Berpakaian mengikut kehendak lelaki. Anda tidak boleh kelihatan seperti rama-rama pada waktu malam, oleh itu segera menolak pakaian yang terlalu terbuka.
 5. Penting untuk mencari gaya yang sesuai untuk diri sendiri dan mematuhi, memperbaikinya. Ketahui bahawa anda boleh mendapat perhatian dengan pakaian yang sederhana. Tidak perlu memakai skirt pendek atau bahagian atas yang telus.
 6. Lihat lebih dalam pakaian dalam yang mahal. Ini memberi keyakinan kepada wanita itu, walaupun tidak ada yang melihatnya. Tetapi pada saat yang paling tepat anda akan "berada di perbarisan". Seluar dalam wanita semestinya seksi.

Membina keyakinan diri

 1. Gadis yang yakin dapat menarik perhatian lelaki yang setara. Anda tidak memerlukan satelit tertutup yang akan selalu mengeluh? Sekiranya tidak, kembangkan keyakinan dan tarik pasangan yang berfikiran serupa.
 2. Keyakinan dapat dikembangkan dalam beberapa cara. Pertama - daftar ke gim, dapatkan kesihatan. Yang kedua - belajar bercakap di khalayak ramai, menjadi jiwa syarikat. Ketiga - mengembangkan seksualiti dan pada masa yang sama menahan diri, memancarkan kewanitaan.
 3. Terdapat beberapa kursus pertumbuhan peribadi yang membantu anda menjadi lebih yakin. Juga, garis seperti itu dapat diperoleh jika anda mencapai kebebasan kewangan dan berlaku dalam kerjaya. Cari jalan anda, tulis kemenangan kecil dalam buku harian peribadi anda.
 4. Pastikan untuk memantau postur badan anda, anda seorang gadis! Jangan bongkak, menguasai gaya berjalan yang indah, memancarkan seksualiti. Ini adalah bagaimana anda akan dapat menarik pandangan lelaki. Penting untuk memperhatikan satu titik - jangan mengelirukan konsep "keyakinan" dan "kesombongan".
 5. Mudah untuk berkomunikasi, tetapi tidak mudah diakses. Dengan penampilan keseluruhan anda, tunjukkan kepada lelaki bahawa anda tidak mempunyai masalah dengan ketidakpastian. Tetapi pada masa yang sama, lemah ketika anda memerlukannya. Tolak ungkapan "Saya merasa baik tanpa lelaki," "Saya boleh mengatasinya sendiri."

Bersikap ramah

 1. Tidak perlu bersikap agresif, orang seperti itu menangkis. Untuk melakukan pencerobohan, seseorang dapat menyamakan kekasaran dalam pengertian kata-kata, sikap tidak bijak, inkontinensia.
 2. Sebelum menyatakan kedudukan anda secara terbuka kepada orang lain, fikirkan sama ada anda akan mempengaruhi perasaan lembut lawan anda. Mungkin dengan kata-kata anda sendiri anda menyakiti sekeping jiwanya, yang paling intim. Ini berlaku bukan hanya untuk lelaki, tetapi juga untuk seluruh lingkungan.
 3. Wanita mempunyai kemampuan yang tidak menyenangkan untuk bercakap tanpa memikirkan perasaan orang lain. Kerana emosi seperti itu, hubungan dengan orang-orang dekat hancur; mustahil untuk membina keluarga. Dalam semua perkara, anda perlu bersikap ramah, kerana di dunia ini ada sedikit orang seperti itu.
 4. Jangan meluahkan perasaan kasar, walaupun keadaan tidak terkawal. Belajar untuk tetap tenang, selalu berfikir dengan kepala yang dingin. Dengan kekangan anda, anda akan memberitahu lelaki itu bahawa anda layak mendapat perhatiannya.

Memancarkan seksualiti

Seksualiti

 1. Selalunya, kanak-kanak perempuan percaya bahawa pakaian, solek yang menarik, atau nada tidak senonoh menjadikannya seksi. Sebenarnya, keadaannya berbeza. Malah gadis yang paling sederhana boleh kelihatan seksi di mata lawan jenis.
 2. Oleh itu, cukup untuk kerap melakukan sukan, berjalan di udara segar, secara selektif berkaitan dengan pakaian dan aksesori. Anda juga boleh memperhatikan ekspresi wajah, gerak tubuh, ucapan, kedudukan badan dan gaya berjalan.
 3. Belajar berjalan dari pinggul. Beli bukan kasut, tetapi kasut atau kasut feminin. Tolak gaya sukan, lebih suka gambar romantis yang lebih senang.
 4. Putar-putar rambut pada jari anda secara senyap ketika bercakap dengan seorang lelaki. Duduk dengan punggung lurus. Jari kaki. Jangan melakukan pergerakan secara tiba-tiba, memberi isyarat dengan lancar.
 5. Menolak seruan yang kuat, suara anda harus lembut dan romantis. Hidup selaras dengan "I" anda sendiri, seksualiti tidak dapat dipelajari. Ia mesti datang dari dalam.
 6. Pastikan membiarkan lelaki itu menakluk dirinya sendiri. Jangan letakkan keadaan ke tangan anda sendiri, agar tidak memerlukan perhatian. Setiap lelaki adalah pemburu secara semula jadi. Apabila dia memilih "dia-serigala" yang layak, dia akan melakukan segalanya untuk menaklukkannya.

Menggoda

 1. Dalam praktiknya, menggoda sangat berjaya. Penting untuk memahami bahawa tindakan tersebut mesti dilakukan dengan betul dan bijaksana. Anda tidak boleh kelihatan bodoh atau santai. Sekiranya anda sudah melihat objek, anda boleh mulakan dengan senyuman yang indah.
 2. Pada mulanya anda boleh berlatih di depan cermin atau bersama teman wanita. Seterusnya, belajar mengawal mata anda. Dia mesti seksi dan lesu. Di sini, tanpa latihan sebelumnya, anda mungkin berada dalam keadaan bodoh. Misteri mesti kekal di mata.
 3. Pada pandangan anda, seorang lelaki ingin melihat minat. Dalam kes ini, anda juga perlu belajar bagaimana "menembak" dengan mata anda. Pusing sebaik sahaja lelaki itu berusaha menangkap anda. Lihat lelaki itu seakan sebentar.
 4. Sekiranya anda berada pada jarak yang cukup jauh antara satu sama lain, anda dapat melihat satelit dengan pandangan tetap, sedikit menyipit. Biarkan si penjahat memahami bahawa anda berminat dengannya. Jangan angkat palang dan jangan bertindak seperti jalang.
 5. Selepas bertemu, disarankan untuk memperhatikan sentuhan yang tidak mengganggu. Sekiranya anda duduk dan berkomunikasi secara dekat, katakan bahawa anda perlu pergi selama beberapa minit. Berdiri dan sentuh dengan ringan dengan dada atau paha anda.
 6. Oleh itu, anda akan menjelaskan kepada lelaki itu bahawa anda mahukan komunikasi lebih dekat. Kemudian anda boleh meluaskan sedikit sentuhan.
 7. Sekiranya seorang lelaki menceritakan kisah lucu, pada saat lucu, ketawa dengan tulus dan menyentuh lengan, bahu atau pinggulnya. Jangan main semula, semuanya mesti berlaku secara nyata.

Tunjukkan minat bersama

 1. Jangan menunjukkan rasa ingin tahu yang berlebihan, tindakan seperti itu tidak akan menyenangkan sesiapa. Anda boleh bayangkan jika orang asing akan memasuki kehidupan peribadi anda dan berminat dengan beberapa perkara kecil. Dalam kes ini, hanya emosi negatif yang muncul.
 2. Rasa ingin tahu memang ada pada manusia, tetapi ada baiknya menunjukkannya hanya pada tahap yang lebih rendah. Anda boleh mengarahkan rasa ingin tahu kepada kajian seseorang yang dangkal. Ketahui apa yang dilakukan oleh satelit, apa kedudukan pentingnya.
 3. Jangan terlalu jauh dan jangan melintasi batas yang dibenarkan. Tanya soalan mudah dan dapatkan maklumat umum.
 4. Jangan lupa untuk memberitahu lebih banyak fakta menarik mengenai diri anda. Anda harus memikat lelaki bukan sebagai objek kesenangan seksual, tetapi sebagai gadis yang menarik dan bijak. Sangat menyenangkan dan menarik untuk meluangkan masa bersama anda.

Misteri

 1. Lelaki suka gadis dengan teka-teki, kelainan. Pada perjumpaan pertama, anda seharusnya tidak memberitahu pasangan yang berpotensi mengenai kehidupan anda. Jika tidak, satelit akan kehilangan minat dengan cepat.
 2. Cuba berkomunikasi dengan petunjuk dan isyarat menarik. Perwakilan seks yang tidak biasa dapat menarik minat lelaki secara serius. Setiap kali, satelit akan menanti anda.
 3. Seorang lelaki tidak boleh hanya berfikir tentang seks. Anda mesti menjadi pendamping penuh untuknya. Memiliki maruah dan, dalam beberapa kes, menunjukkan watak. Perhatikan ukuran dalam semua perkara, anda juga seharusnya tidak kelihatan aneh.

Untuk menarik perhatian lelaki, anda mesti belajar berkelakuan baik. Jangan bergantung pada fakta bahawa anda tahu segalanya. Berlatihlah dengan rakan sebelum melakukan "perburuan". Mengasah isyarat dan ekspresi wajah untuk automatisme. Tetap misteri dan menggoda dengan betul. Tentukan kedudukan anda dan sentiasa ikhlas.

Video: bagaimana menarik perhatian calon pengantin lelaki

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan