Bagaimana untuk mendapatkan lelaki yang anda suka

Ingin menarik perhatian seorang lelaki, gadis-gadis mampu banyak. Penting untuk memikirkan tindakan anda sendiri, jika tidak, anda berisiko menakutkan objek keghairahan. Bagaimana untuk memikat seorang pemuda ke dalam jaringan mereka sendiri dan menjaganya? Mari bersama-sama.

Bagaimana untuk mendapatkan perhatian lelaki

Cara mendapatkan perhatian lelaki: arahan langkah demi langkah

Langkah 1 Simulasikan keadaan di mana anda perlu melaluinya. Luruskan, jangan ambil langkah yang terlalu luas, tetap yakin. Tidak perlu melambatkan atau bergerak seperti dalam tentera, pergi dengan tenang. Lelaki itu harus menghargai anda dalam semua kemuliaan, dari mengembangkan rambut hingga pakaian yang cantik. Pilihan yang ideal: anda pergi berjumpa dengan rakan anda dan senyum dengan senyum kepadanya (anda boleh meyakinkan rakan anda untuk melakukan pergerakan dengan kuda).

Langkah 2 Sekarang penting untuk menunjukkan minat. Tangkap matanya, jangan lepas matamu sebentar. Ketahui ukurannya, jangan menatap, senyum menahan diri dan mengharapkan perkembangan selanjutnya. Ketika lelaki itu muncul, katakan "Hello!", Terus tersenyum sederhana. Dengan cara ini anda menjelaskan bahawa anda ingin memulakan perbualan.

Langkah 3 Berhati-hatilah untuk membuat kesan pertama yang tepat, tidak akan ada kesempatan lain. Tetap ramah, tetapi tidak mengganggu, jaga jarak anda. Jadikan perbualan mudah dan menyenangkan tanpa jeda yang melelahkan. Tenanglah dan mainkan tipu daya pada diri sendiri, tetapi jangan bengkokkan tongkat supaya tidak terlalu keras. Buat kesan percakapan yang menyenangkan dan senang diucapkan.

Langkah 4 Biarkan lelaki itu tahu bahawa anda terbuka untuk berkomunikasi. Jaga keyakinan anda, jangan lekang dan kepala lurus. Jangan tutup percakapan anda dengan menyilangkan tangan ke atas dada. Berhenti menyesuaikan perhiasan atau rambut; semuanya baik-baik saja dengan mereka. Berehat dan nikmati kenalan pertama anda dengan objek pemujaan.

Gunakan sentuhan sentuhan, sentuh lembut tangannya, bersandar ke hadapan, seolah-olah anda tidak mendengar apa yang dia katakan. Permulaan telah dibuat, terus melihat ke mata, jangan melihat, ini adalah tanda tidak berminat.

Langkah 5 Teruskan ke operasi penuh yang dipanggil Flirt. Rasa lebih tenang daripada beberapa jam yang lalu? Hebat, sekarang mainkan lawan anda dan biarkan dia membalasnya. Tunjukkan bahawa dengan ironi diri anda betul. Terus menyentuh tangannya ketika anda sedang ketawa, tetapi jangan memerah, sentuh saja yang seharusnya secara refleks.

Menjilat bibir anda, bermain dengan rambut anda dan buat penampilan lesu. Jangan bercakap tentang simpati, melarang diri anda untuk mendekati lelaki itu supaya komunikasi mudah dan santai. Jangan ketawa terbahak-bahak, bercakap dengan suara lembut dan tenang, biarkan dia membungkuk untuk mendengar apa yang anda katakan.

Langkah 6 Atasi keadaan emosi, suasana positif harus berterusan sepanjang perjumpaan. Tunjukkan keunikan anda sendiri, kekal semula jadi dan tidak menantang. Jaga komunikasi dengan nada yang ceria, jangan bincangkan perkara yang tidak anda sukai, bincangkan perkara yang menyenangkan.

Masih terlalu awal untuk berkongsi maklumat mengenai nenek yang meninggal dunia atau minibus yang mengerikan. Bincangkan filem, hobi dan haiwan kesayangan kegemaran anda, buatkan dia dengan semangat. Jangan membantah, menjaga keseimbangan antara permulaan konflik dan penyataan pendapat mereka sendiri. Teruskan dialog positif, cari jalan bersama dan hobi serupa.

Langkah 7 Sekarang anda perlu membuat lelaki itu menjemput anda ke perjumpaan romantis. Semasa perbualan, anda telah mengenal pasti minat bersama, sudah tiba masanya untuk memanfaatkannya.Laporkan bahawa kumpulan muzik (anda berdua semestinya menyukainya) mengadakan konsert pada akhir minggu ini. Sekiranya lelaki itu mengatakan bahawa sushi adalah hidangan kegemarannya, sebutkan secara santai pembukaan restoran Jepun yang baru. Pada peringkat ini, anda boleh memuji pembicara anda dengan menunjukkan niat sebenar anda.

Anda boleh mengubah keadaan secara berbeza dan jelas mengisyaratkan bahawa anda tidak tahu apa yang harus dilakukan pada hujung minggu, tetapi jangan terlalu mengganggu, tinggalkan jalan untuk overclocking. Objek pemujaan memperhatikan anda, anda bercakap dengan produktif dan mengabadikan ingatannya. Hanya tinggal menunggu jemputan untuk tarikh, yang akan segera menyusul.

Tidak dapat lelaki yang anda suka? Tetap bersikap semula jadi dan santai, tetap senyum yakin dan terbuka. Tunjukkan keperibadian anda, bagikan kesan anda dan cari jalan persamaan. Mulailah menggoda hanya apabila anda melihat rasa simpati bersama. Jaga pemuda itu dengan perasaan positif, perbincangan topik menarik dan sensasi sentuhan!

Video: bagaimana mendapatkan perhatian lelaki

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan