Cara berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin: petua berguna

Seorang lelaki yang sudah berkahwin, seperti labah-labah, memikat ke dalam jaring, menyerap tanpa jejak. Wanita suka pasangan berpengalaman dalam kehidupan dan seks. Tetapi apa yang harus anda lakukan ketika kerudung jatuh dari mata anda, dan kesedaran telah tiba bahawa ia tidak akan menjadi milik anda sahaja? Hanya ada satu pilihan - untuk mengucapkan selamat tinggal. Penting untuk memilih kata-kata yang tepat dan mengawal emosi anda, pertimbangkan beberapa cara untuk berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin.

Cara berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin

Kaedah nombor 1. Tanggalkan cermin mata merah jambu

Nilaikan keadaan secara realistik. Semasa bertemu, ajukan pertanyaan "Mengapa saya mendekati keluarga orang lain, dan apa yang akan dibawa oleh hubungan ini?" Sekiranya anda selalu mengulangi bahawa tidak ada yang baik akan muncul, akal akan menang. Kaedahnya perlahan tetapi berkesan, walaupun terdapat kesederhanaan. Terlibat dalam hipnosis diri, mendekati situasi secara logik, mencari aspek negatif dalam sifat pasangan.

Anda mungkin membina gambar seorang lelaki di mana dia muncul sebagai seorang ksatria dengan baju besi yang bersinar, tetapi ini jauh dari masalahnya. Kesatria mana yang menipu wanita yang dia pilih untuk menjadi isterinya? Fikirkanlah, kerana jika anda mula hidup bersama, dia masih akan melirik ke kiri.

Berbisik pada kesempatan bahawa ini bukan cinta, dan dia hanya kebiasaan yang merosakkan, yang perlu anda hilangkan. Tidak lama lagi anda akan menyedari bahawa pertemuan berikutnya tidak lagi membawa kegembiraan, dan anda tidak mengharapkannya dengan nafas yang cepat. Sekarang memutuskan hubungan jauh lebih mudah daripada yang kelihatan beberapa minggu lalu. Berfungsi pada minda, wanita cenderung terlibat dalam hipnosis diri.

Kaedah nombor 2. Pindahkan tanggungjawab kepada lelaki itu

Setelah mencuba kaedah pertama, adakah anda gagal? Teruskan dengan cara yang berbeza. Ubah di luar pengiktirafan, menjadi dingin, kasar dan berhemah. Pada tahap ini, penting untuk mengalihkan keputusan untuk berpisah dengan pasangan. Berhenti merawatnya, hubungi dan berminat dalam perniagaan, menunjukkan sikap tidak peduli sepenuhnya.

Sekiranya sukar untuk mengubah tingkah laku sehari-hari, mainkan wanita kerajaan. Tuntut hadiah mahal, restoran bergaya dan pakaian couturier, minta tiket ke laut dan apa sahaja yang anda mahukan. Jangan menafikan diri anda apa-apa, dia mesti melarikan diri, ekor ekor. Aturkan skandal yang berterusan, lebih baik setiap hari, cemburu terhadap pasangan anda, hubungi beberapa kali dalam satu malam. Sudah tentu, seorang isteri dapat menunggang anda dengan kelawar, ini tidak dapat diramalkan.

Bagi wanita yang tenang dan tenang, pilihan terbaik adalah tekanan khayalan. Berjaga-jaga ketika anda berada di dekat pasangan. Lelaki yang sudah berkahwin mencari jalan keluar dalam simpanan perempuan mereka, teman yang mudah berkomunikasi, menyelamatkannya dari kebahagiaan itu. Secara beransur-ansur, anda akan melihat bagaimana seorang lelaki mula menjauh, membuat lebih sedikit panggilan dan menjemput ke mesyuarat. Hanya perlu mengatakan "Mari berpisah" dan semuanya akan berakhir. Mungkin keadaannya akan menyakitkan, belajar meninggalkan pawagam ketika filemnya tidak cukup baik.

Kaedah nombor 3. Beritahu saya terus

Beritahu lelaki itu bahawa anda bosan puas dengan peranan pendukung. Tidak perlu menangis atau mengucapkan kata-kata sentimental "Anda adalah yang terbaik" atau "Saya tidak akan melupakan anda", api.

Tunjukkan ketegaran, jika tidak, dia akan menjemput anda dengan pancing, berjanji untuk memperbaiki dan meninggalkan pasangan anda. Yang terakhir dijanjikan oleh semua kekasih yang sudah berkahwin. Apabila anda membuat ucapan, dan sebagai tindak balas untuk mendengar doa, jangan membincangkannya. Emosi akan mula melalui bumbung, setiap hari anda ingin melihatnya di sebelahnya begitu lembut dan penyayang, tetapi anda mesti memahami bahawa perpisahan tidak dapat dielakkan.

Untuk mempermudah keadaan, latih semula ucapan di depan cermin, ulangi sehingga anda mencapai tahap automatik. Mungkin air mata akan mengalir di sungai, tetapi terus berbicara, jangan diam.Buat monolog yang meyakinkan, sebutkan perkataan dengan jelas dan yakin. Tutup buku ini, di depan ada halaman kosong dan tidak bertulis.

Cara berkelakuan setelah putus

Hubungan berakhir apabila hubungan antara lelaki dan wanita terputus. Anda boleh mendorong pasangan anda untuk putus atau melakukannya sendiri, tetapi apa yang berlaku seterusnya akan disebut final.

Cara berkelakuan setelah putus

Putus hubungan
Mungkin lelaki itu akan mula mencari alasan untuk bertemu, akan menunggu di pintu masuk, tanpa henti memanggil dan menulis SMS, tidak bertindak balas. Berundur ke belakang, fikirkan apa yang akan berlaku sekiranya anda mula bertemu lagi? Keadaan akan berlaku lagi dalam beberapa bulan: anda pergi, dia mengembalikan anda, dan seterusnya. Pada akhirnya, anda akan tetap kesepian dan sengsara. Elakkan perjumpaan, anda perlu menjadi lebih kuat dari segi moral. Gadis yang bekerja dengan kekasih di syarikat yang sama akan mengalami masa yang sangat sukar. Anda tidak mempunyai pilihan selain berhenti atau melampiaskan diri anda setiap hari, menekan emosi.

Sekiranya seorang lelaki menelefon, jangan mengangkat telefon, jangan membalas mesej. Padamkan nombor, letakkan abaikan di telefon dan tambahkan ke senarai hitam di Odnoklassniki dan VKontakte. Jangan pergi ke halamannya, jangan periksa sel anda setiap minit. Beli kad SIM baru dan beritahu nombornya kepada rakan anda. Oleh itu, anda tidak akan berada di limbo, bangun di tengah malam dengan harapan dapat melihat SMS atau terlewat.

Padamkan foto yang dikongsi, mesej masuk di telefon anda, jangan tinggalkan apa-apa. Bawa t-shirt dan peralatan mandinya ke tong sampah, jangan memaksa diri. Keluarkan gambar dari bingkai dan bakar, serahkan hadiah kepada rakan, ubah tempat tidur yang mengingatkan pada kegembiraan masa lalu. Buat permutasi dan buat sarang yang selesa. Ini menyakitkan anda, tetapi anda perlu terus maju. Jika tidak, orang ini akan mengambil masa anda, dan setelah dirinya hanya akan meninggalkan kekacauan, air mata dan hidangan yang pecah.

Bersuara
Panggil rakan anda dan jemput dia untuk malam itu. Pesan pizza, roti atau buat makan malam sendiri. Beli sebotol wain yang baik, hidupkan filem komedi, dan bercakap dengan baik. Beritahu kami betapa letihnya anda dengan peranan kedua, menangis. Orang yang rapat diperlukan untuk berada dalam masa-masa sukar.

Sekiranya anda ingin bersendirian, ambil sehelai kertas dengan pen dan mulailah menulis mengenai semua perkara yang mendidih. Anda boleh duduk di forum dan berbual dengan orang asing yang juga sedang menjalani pemulihan selepas berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin. Telah diketahui bahawa orang asing kadang-kadang menyokong lebih baik daripada rakan karib.

Sekiranya petua sebelumnya tidak sesuai dengan anda, dapatkan budgie atau hamster. Berkomunikasi dengan haiwan kesayangan anda, jagalah, haiwan dapat membantu, walaupun mereka tidak tahu bercakap. Pada saat-saat ketika anda ingin menghubungi nombor yang pertama, hubungi teman wanita anda dengan lebih baik.

Ubah persekitaran
Sudah setengah tahun anda mengunjungi saudara-mara anda? Sudah tiba masanya untuk pergi melawat. Anda juga boleh mengikuti lawatan hujung minggu selama tiga hari atau meminta perjalanan perniagaan. Beli tiket ke laut dan terbang untuk berjemur bersama rakan anda, mungkin anda yang sedang menunggu orang asing yang seksi dan percintaan resort yang tidak dapat dilupakan! Sekiranya tidak ada cara untuk pergi, dan tidak dijangka dalam masa terdekat, mulakan pembaikan skala penuh. Tampal kertas dinding, susun semula perabot, ubah langsir dan buat hiasan. Libatkan rakan anda di dalam kelas, lebih seronok bersama!

Perubahan pemandangan

Cari hobi yang boleh anda gunakan untuk meluangkan masa lapang. Terlibat dalam tarian, seni mempertahankan diri, mula berlari atau memuat turun akhbar. Aktiviti fizikal tidak akan meninggalkan daya pemikiran. Cuba kunjungi hanya tempat-tempat di mana anda tidak bersama bekas kekasih anda, jika tidak, kenangan akan membanjiri gelombang yang kuat.Teman wanita telah lama memanggil di restoran Cina baru yang menyajikan mi yang sangat baik? Setuju dengan segera! Pergi boling, tonton filem terbaru, naik ATV. Tetap bergerak, apabila anda pulang mesti jatuh.

Jaga diri anda
Perhatikan penampilan, kunjungi spa, ubah gaya rambut dan warnakan semula rambut. Pergi membeli-belah, beli pakaian dalam renda paling seksi dan kasut bertumit tinggi. Buangkan bahagian almari pakaian dan isi almari pakaian dengan pakaian baru. Daftar untuk kursus pengembangan alat solek, kuku atau bulu mata, kembangkan. Pergi ke latihan pertumbuhan peribadi, profesional akan membantu anda memperoleh keyakinan. Anda masih belum mempunyai lesen memandu? Sudah tiba masanya untuk mendapatkannya!

Ganggu otak dari pemikiran yang tidak perlu, muatkan minggu ke bola mata. Cintai badan anda sendiri, mendaftar di gim atau melakukan kecergasan di rumah. Ahli psikologi mengatakan bahawa kanak-kanak perempuan mula bertemu dengan teman lelaki yang sudah berkahwin kerana keraguan diri. Ternyata pertukaran: seorang lelaki mendapat berita gembira, dan wanita itu mendapat keyakinan kerana perhatian dari luar.

Sekiranya seorang lelaki yang layak telah muncul di kaki langit, jangan tolak dia dari hari pertama. Lihat lebih dekat, bercakap, anda selalu dapat menjadikan bukan teman seumur hidup, tetapi rakan baik. Sekiranya hubungan akan bermula, jangan beritahu pasangan anda tentang bekas kekasih anda, jangan sakitkan luka anda, dan jangan menyeret masa lalu ke kehidupan baru. Carilah kebahagiaan dalam perkara-perkara kecil, pergi berkencan dan kurang ingat siapa yang membuat anda melalui 7 lingkaran neraka.

Sentiasa tinggalkan dia dan kembali lagi? Menjadi berhemah dan tidak peduli, jangan menunjukkan keprihatinan. Terlibat dalam hipnosis diri, ulangi beberapa kali sehari bahawa ini bukan cinta. Tidak membantu? Beritahu saya secara langsung tentang niat anda untuk putus, buat semula ucapan di depan cermin, ucapkan kata-kata dengan yakin dan tegas. Setelah berpisah, hancurkan semua kenalan, ubah keadaan dan terlibat dalam pengembangan diri. Terbang ke laut, buat pembaikan di apartmen, mendaftar untuk sekolah memandu. Jangan dekatkan hati anda untuk membebaskan lelaki, berhati-hati!

Video: bagaimana mengakhiri hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan