Bagaimana mengembangkan kebolehan psikik

Psikik adalah orang luar yang biasa. Sukar untuk membezakannya di khalayak ramai, dengan mengambil kira hanya ciri-ciri peribadi. Walau bagaimanapun, dunia dalaman - misteri, misteri - itu istimewa. Adakah anda tahu bahawa setiap orang mempunyai kemampuan untuk membuat persepsi ekstrasensori sejak lahir? Masing-masing mengalami situasi ketika, menurut ramalan, lagu yang "penyanyi" telah menyuarakan mulai dinyanyikan, atau mungkin, di antara 30 tiket peperiksaan, anda hanya belajar satu, yang anda dapat. Kebetulan? Mungkin, jika anda tidak mengambil kira hakikat bahawa kebolehan psikik tersedia untuk semua orang: bagi sebahagian mereka hanya tidur nyenyak, sementara yang lain mencari jalan untuk memahami kemahiran ini. Bagaimana mengembangkan kualiti ajaib yang luar biasa dalam diri anda?

Bagaimana mengembangkan kebolehan psikik

Psikik - dalam jiwa semua orang

Sejak zaman kuno, manusia dikelilingi oleh sihir. Mula-mula ada ramalan dukun, kemudian keajaiban luar biasa, masih belum dapat diselesaikan misteri alam. Adakah benar-benar sesuatu yang ajaib dan ghaib? Setiap orang mencari jawapan berdasarkan prinsip pandangan dunianya: skeptis mendakwa bahawa tidak ada yang ajaib, psikik yang sebenarnya tidak hanya memberikan contoh lisan, tetapi juga bukti nyata bahawa sihir itu ada.

Sebenarnya, kemampuan ekstra-sensori (kemampuan untuk melihat gelombang bioenergetik dalam julat yang diubah) memang ada pada setiap orang sejak lahir. Ketika melakukan banyak kajian oleh saintis Amerika, terungkap bahawa gumpalan yang tidak dapat difahami diperhatikan di bidang bio semua penyelidik, yang mengubah ukurannya bergantung pada seberapa keras seseorang bekerja berdasarkan kemampuannya. Semakin tinggi intuisi, ramalan dan telepati seseorang ditunjukkan, semakin kuat dan terang imej itu terbentuk. Oleh itu, tinggal hanya untuk mendedahkan diri anda, untuk mengusahakan kemampuan anda - dan anda pasti akan dapat melakukan apa yang tidak anda impikan sebelum ini!

Perkara utama adalah keamanan!

Pernahkah anda melihat seorang psikik yang tidak selesa dengan dirinya sendiri? Sentiasa cemas, mudah marah, bimbang dan gugup? Tidak? Masalahnya adalah mustahil untuk mengerjakan dunia dalaman anda, kerana ia berada dalam keadaan tidak seimbang. Sebaliknya, orang-orang yang terlibat dalam yoga, peningkatan diri rohani, keperibadian yang tenang dan harmoni menunjukkan kebolehan yang tidak seberapa, dari mana orang lain senang. Peraturan pertama yang mesti dikuasai oleh seseorang yang ingin menyertai pasukan psikik adalah ketenangan fikiran, luaran dan dalaman.

Untuk belajar menahan emosi, anda dapat menolong ajaran kung fu, qigong, yoga dan seumpamanya. Cuba jangan menyusun peristiwa negatif dalam ingatan anda, selalu fikirkan perkara positif dan menyenangkan. Walaupun terdapat beberapa masalah, pelajari untuk menahan emosi anda - ini akan membantu anda merasa lebih halus dan lebih jelas getaran yang tidak dapat dilihat dari medan tenaga orang lain.

Belajar memberi tumpuan

Sekiranya anda ingin mengembangkan kualiti diri yang masih belum diketahui, fokuskan pada tubuh anda, emosi anda. Sekiranya anda belajar mentafsir dan memahami perasaan anda sendiri, anda akan memahami sifat yang tidak diketahui dengan lebih baik. Untuk belajar bagaimana memberi tumpuan, lakukan trik mudah ini:

Belajar memberi tumpuan

  1. Rasa darah mengalir ke seluruh badan anda. Untuk melakukan ini, hidupkan semua tenaga kreatif anda, ambil postur badan yang selesa, berehat dan dengarkan badan anda sahaja. Pada peringkat pertama, nampaknya mustahil untuk merasakan bagaimana darah bergerak.Walau bagaimanapun, setiap kali anda akan menjadi lebih baik. Jangan berhenti di situ!
  2. Lihat di telapak tangan anda dan rasakan hujung jari anda berdenyut. Sekali lagi, ketenangan sepenuhnya, penumpuan diperlukan. Lihat tangan anda sendiri, bayangkan bagaimana tenaga mengalir di tangan anda, menangkap segalanya, memberi anda sensasi baru dan kekuatan yang hebat. Rasakan bagaimana panas mula bergerak di jari anda, bagaimana petua berdenyut - juga mustahil untuk merasakan pertama kalinya. Oleh itu, paksa diri anda untuk mengusahakan kebolehan baru berulang kali, tingkatkannya, tingkatkannya.
  3. Selesaikan titik kedua, tetapi untuk tujuan yang berbeza. Seperti yang telah anda ketahui, seorang psikik merasakan semua tenaga dengan tangannya. Pada peringkat ini, cuba mengawal tenaga anda, mengurangkan atau meningkatkan sinarannya. Letakkan kedua telapak tangan anda. Rasa tangan anda hangat, putuskan. Ulangi aktiviti ini sehingga anda dapat melihat kehangatan tangan anda dengan jelas.

Rasakan tenaga objek

Untuk belajar bagaimana mengawal kebolehan psikik dengan lebih cepat, anda perlu banyak bereksperimen. Tahap latihan seterusnya adalah berdasarkan latihan. Tutup mata anda dan hidupkan imaginasi anda. Duduk di atas meja, cubalah menangkap tenaga objek yang terletak di sebelah anda - sudah lebih dari satu kali diperhatikan bahawa setiap benda mampu menghasilkan sejumlah haba pada tahap mikro. Telapak tangan harus ditutup sedikit, supaya semua maklumat yang diterima terus menuju ke pusat tangan. Pada peringkat awal, anda dapat bekerja dengan mata terbuka, untuk menavigasi objek di sekitarnya dengan lebih baik, kemudian, menyulitkan tugas, menutup mata anda. Belajar mengenal pasti objek tanpa menyentuhnya. Ia sukar, tetapi anda boleh percaya, pekerjaan seperti itu akan membawa anda keseronokan sahaja!

Sentiasa berusaha pada diri sendiri

Untuk mengembangkan kemampuan ekstra-sensori, sama sekali tidak perlu menghabiskan banyak waktu terkurung, berusaha merasakan gumpalan tenaga baru yang tidak diketahui. Dalam kes ini, jauh lebih berkesan untuk mengusahakan diri anda dengan hubungan penuh dengan dunia luar.

Kebolehan psikik

  1. Tunjukkan telepati. Telepati adalah keupayaan untuk membaca pemikiran orang lain. Seorang lelaki hanya berfikir, tetapi anda sudah faham apa yang ada di kepalanya dan apa yang ingin dia katakan. Semasa bercakap dengan orang lain, ubah kedudukan anda dari pembicara yang bercakap kepada pendengar. Ikuti perbualan lebih banyak lagi, cuba perhatikan apa jua tenaganya. Ucapkan andaian anda hanya jika anda yakin dengan tekaan anda. Petua: jika anda baru belajar, jangan bincangkan fakta bahawa anda adalah seorang psikik masa depan. Lebih baik terus membual pada diri sendiri, dan luangkan lebih banyak masa untuk berlatih.
  2. Main dengan anak-anak. Untuk benar-benar menyedari kepemilikan anda sendiri terhadap persepsi luar biasa, cubalah bermain permainan seperti itu dengan anak-anak anda. Tutup mata anda, minta meletakkan objek di hadapan anda - kubus, bola, pena hujung. Tanpa menyentuh perkara yang sedang disiasat, cuba tentukan apa yang ada di hadapan anda. Untuk melakukan ini, pertimbangkan tenaga subjek, cuba tentukan warna, bentuk, ukuran. Cuba lakukan ini bukan secara spontan, tetapi secara sedar, pelajari maklumat yang sampai kepada anda melalui telapak tangan anda. Ingat getaran yang diterima, bandingkan dengan mata pelajaran yang dipelajari.
  3. Dengan cara yang sama, anda dapat mengembangkan kemampuan anda di mana sahaja: di perhentian bas, walaupun hanya memikirkan waktu berapa. Mula-mula mendengar intuisi anda, dan hanya melihat jam. Bayangkan penampilan seseorang, hanya melihat punggungnya. Sebelum memulakan perniagaan apa pun, tanyakan kepada diri anda beberapa soalan: bagaimana pelajaran baru akan berubah, adakah itu akan membawa kejayaan dan segera menjawabnya, termasuk intuisi dan pandangan anda. Setelah selesai, bandingkan jawapan anda dengan keadaan sebenar.

Bertafakur

Sediakan lilin, lampu aroma, duduk dalam keadaan selesa dan tarik nafas dalam-dalam, dan kemudian hembuskan perlahan-lahan. Tumpukan perhatian anda pada mata ketiga, yang dipercayai berada di dahi antara mata. Cobalah untuk secara mental melewati diri anda angka suria 3, 2, 1, yang mewakili aliran tenaga positif, cahaya, kegembiraan dan ketenangan yang besar. Hentikan pekerjaan hanya setelah anda yakin bahawa anda berada di jalan pencerahan yang betul.

Sekiranya anda ingin memukau keluarga, rakan dan orang lain dengan kebolehan yang luar biasa, lakukanlah peningkatan diri. Sentiasa cari masa untuk bereksperimen pada diri sendiri dan orang lain, pastikan anda akan berjaya. Ketahui bahawa persepsi extrasensory memang ada pada setiap orang. Seseorang hanya tahu menguruskannya, dan seseorang juga tidak menyedari kehadirannya.

Video: program pembangunan kemampuan psikik

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan