Bagaimana menjadi menarik bagi lelaki

Sejak zaman kuno, separuh manusia yang indah telah berusaha untuk menarik perhatian dan penghormatan lelaki. Daya tarikan adalah konsep yang tidak selalu bergantung pada ciri luaran orang tertentu. Sebagai peraturan, segala-galanya berasal dari dalam, kita bercakap mengenai kebaikan membaca, kebaikan jiwa dan aspek lain dari jenis ini. Dalam bahan ini kita akan mempelajari semua perkara yang akan membantu wanita cantik kelihatan diinginkan.

Bagaimana menjadi menarik bagi lelaki

Ciri-ciri Wanita Menarik

 1. Sukar untuk mengatakan dengan pasti jenis sifat apa yang akan menarik minat wakil dari separuh penduduk yang kuat. Lagipun, anda perlu memahami apa yang mereka fikirkan, bagaimana mereka mewakili minat mereka.
 2. Oleh itu, setelah mengikuti banyak eksperimen, kami dapat menyimpulkan bahawa lelaki menganggap gadis yang menarik yang memancarkan keyakinan dan ketenangan. Seiring dengan ini, seorang wanita cantik harus dapat menjaga perbualan yang ringan dan tidak membahas perincian hidupnya yang sukar.
 3. Lelaki lebih suka gambar yang memfokuskan penekanan tertentu. Ini menunjukkan bahawa almari pakaian, gaya rambut, kemampuan untuk membawa kecantikan pada wajah memainkan peranan penting.
 4. Sekiranya seorang wanita mempunyai kemampuan untuk berpakaian secara seksual, tetapi pada masa yang sama tidak vulgar, dia akan dikira sebagai tanda tambah. Di samping itu, lelaki akan mencium bau minyak wangi yang dipadankan dengan sempurna.
 5. Peranan penting dimainkan oleh kuku, manikur yang indah akan melakukan separuh kerja. Apa yang dapat kita katakan tentang keindahan jiwa, sejak dari dulu lagi daya tarikan sejak dahulu kala telah diberikan kepada wanita oleh kebaikan, cinta akan kehidupan dan orang lain khususnya.
 6. Sebilangan wanita diinginkan sejak lahir, mereka memancarkan kewanitaan dan menarik penampilan lelaki. Bagi orang lain, sifat seperti itu ditanamkan dalam kehidupan ibu bapa atau kenalan. Namun, dalam kebanyakan kes, wanita tidak merasa menarik, jadi mereka berusaha sebaik mungkin untuk memperbaikinya.

Keupayaan menjaga diri

 1. Jangan salah percaya bahawa seorang lelaki tanpa syarat ingin melihat ke dalam jiwa anda dan mengetahui dunia dalaman jika anda kelihatan tidak menarik di luar. Oleh itu, tumpuannya terutama pada penampilan. Keupayaan untuk kelihatan rapi adalah kunci kejayaan.
 2. Sudah tentu, tidak setiap gadis adalah model, tetapi anda boleh meningkatkan data luaran tanpa melayari catwalk. Perkara utama adalah menekankan ciri positif dan pada masa yang sama cuba menyembunyikan kekurangan.
 3. Walaupun seorang wanita dapat membanggakan sosok langsing dan wajah yang cantik, kuku yang digigit dengan pernis yang mengelupas akan memberikan intipati yang sebenarnya. Dalam kes sedemikian, anda harus memperhatikan prosedur asas: lakukan pedikur dengan manikur, potong rambut tepat pada masanya, pewarna, rawat kulit.
 4. Buat pertama kalinya cukup menghabiskan wang dan pergi ke salon, setelah melakukan semuanya sekaligus, termasuk penyingkiran rambut. Kemudian prosedur ini dapat dijalankan secara bebas. Tetapi manipulasi kosmetik tidak membatalkan tidur yang sihat, pembetulan pemakanan asas, kebersihan dangkal.
 5. Supaya kulit selalu kelihatan anjal, dan lemak tidak berkumpul di pinggang, menjaga keseimbangan cairan dan mengambil setiap hari dari 1.5 liter. air. Cubalah menjalani kehidupan yang aktif, pergi ke gimnasium dan bebas menjaga badan anda.
 6. Kulit harus monofonik, rambut harus licin dan sutera, dan kuku harus digergaji dan sekata, walaupun tidak panjang. Selain kenyataan bahawa anda akan kelihatan rapi, begitu juga meningkatkan harga diri anda, sehingga menaklukkan seluruh dunia.

Kekangan emosi

Kekangan emosi

 1. Ini bukan tentang anda seperti robot. Maksudnya, jangan menunjukkan perasaan dan emosi sama sekali.Cukup untuk tidak membongkar skandal, untuk mengawal diri sendiri dan tidak berpecah tanpa alasan.
 2. Malah wanita yang paling pintar, dicintai dan diinginkan tidak boleh dilihat oleh orang yang berdekatan. Setelah dia bosan dengannya, seorang lelaki akan berhenti melihat di dalam kamu cahaya yang dia lihat sebelumnya.
 3. Sekiranya anda serius untuk berubah, pelajari dari kesalahan anda sendiri. Cuba bercakap dengan tenang, kelihatan tenang, walaupun ada banyak kemarahan dalam jiwa sehingga tidak ada tempat untuk membuangnya.
 4. Apabila anda tidak membuka pinggan, anda meminta dia untuk bercakap dan membincangkan masalahnya, maka akan ada keharmonian dalam segala hal. Belajar untuk berkomunikasi dengan diri sendiri, jika tidak, tidak ada yang baik yang akan datang daripadanya.

Almari pakaian

 1. Telah disebutkan bahawa perlu untuk berpakaian seksi dan elegan pada masa yang sama, sehingga tidak terlihat seperti gadis yang mudah berbudi. Pakaian renda yang sangat telus, pendek dan terbaik dibuang. Mereka akan digantikan dengan blaus dan skirt yang ketat yang menutup bahagian penting badan.
 2. Lelaki memang tidak boleh dipercayai sekaligus. Ingat - sama ada atas atau bawah. Jika tidak apa-apa. Dilarang sama sekali membuka garis leher dan pada masa yang sama menggunakan skirt mini. Penghormatan dari lawan jenis tidak dapat dicapai, kerana seorang lelaki menginginkan wanita seperti itu untuk satu malam, untuk maksimum dua.
 3. Keutamaan diberikan kepada perkara dalam warna semula jadi. Penekanan juga harus diberikan pada warna merah jambu, hitam perkasa, putih memikat dan seksi. Lebih-lebih lagi, almari pakaian sebahagian besarnya mestilah canggih, tidak ada paku, rantai selutut, tali pinggang dengan lubang dan paku keling.
 4. Percayalah, lelaki lebih berminat untuk melihat bagaimana pantat bergelombang di bawah rok memanjang dengan celah daripada bagaimana mereka jatuh dengan pakaian kelas mini. Berfikir secara hipotesis. Sekiranya anda mempunyai suami, bagaimana dia menilai pakaian itu? Bersangka? Kemudian tidak sesuai.
 5. Biasakan diri sentiasa kelihatan menarik. Jangan biarkan diri anda berkeliling rumah dengan pakaian yang dicuci. Biarkan mereka diganti dengan baju sukan baru. Buangkan kasut murah, ganti dengan kasut berkualiti tinggi.

Gaya hidup sihat

Gaya hidup sihat

 1. Untuk menyingkirkan semua jenis kompleks, anda harus bermula dengan angka. Sekiranya terdapat pound tambahan, gim atau belajar sendiri di rumah akan membantu menyingkirkannya.
 2. Anda juga harus menilai jenis ketagihan yang ada. Seorang lelaki tidak akan menyukai wanita merokok yang bertiup seperti lokomotif wap dan berbau asbak. Oleh itu, masih perlu berhenti merokok, dalam kes yang melampau, beralih ke elektronik.
 3. Yang penting adalah pemakanan. Ia tercermin dalam segalanya, bermula dengan penampilan, berakhir dengan kuku, rambut dan kulit. Seiring dengan ini, kami menasihati anda untuk mencari hobi dan belajar memasak. Apa pun lelaki itu, dia tetap akan mahu makan.

Alat solek

 1. Hampir setiap wanita akan menyatakan dengan yakin bahawa dia tahu cara memakai solek yang betul. Akibatnya, perenggan artikel ini hanya akan dilangkau. Walau bagaimanapun, banyak gadis, bangun pada waktu pagi, hanya menggunakan banyak solek. Hasilnya adalah penampilan yang terlalu menantang.
 2. Daya tarikan gadis itu bergantung pada penggunaan solek minimum. Jantina yang berlawanan tidak boleh melihat seluruh lapisan asas dan serbuk di wajah anda. Dalam pemikirannya, dia mungkin berfikir bahawa jika anda membersihkan semua "kecantikan" ini, anda boleh duduk.
 3. Cuba gunakan kaedah sebegitu mungkin. Jangan gunakan topeng seperti itu. Dalam mekap sehari-hari tidak boleh terasa berat, cubalah untuk kelihatan semula jadi yang mungkin. Dengan pertolongannya, anda hanya perlu menekankan beberapa perincian dan menjadikan keseluruhan gambar lebih ekspresif.
 4. Sekiranya ini adalah acara atau pesta gala, lebih baik memakai solek lebih cerah daripada setiap hari. Agar anda tidak menghadapi masalah biasa, sangat disarankan untuk mengikuti kursus artis solek.Sebagai alternatif, gunakan internet. Di dalamnya anda akan menemui banyak video pendidikan.

Penilaian nilai

 1. Anda harus belajar lebih banyak mengenai kekuatan anda, jangan bercakap dengan orang lain mengenai kelemahan anda. Di mata orang lain, anda mesti sempurna. Hanya keyakinan diri yang akan meningkatkan harga diri dan daya tarikan anda.
 2. Jangan risau, setiap orang mempunyai kelebihan, tugas anda adalah menekankannya. Sekiranya anda tidak menumpukan perhatian pada masalah anda sendiri, ini adalah kesalahan yang paling biasa. Jangan mementingkan kepentingan tertentu, misalnya, untuk pound tambahan di beberapa tempat.
 3. Jantina yang berlawanan tidak akan menyedari masalah seperti itu jika anda dapat menundukkannya dengan penampilan yang mendalam dan menawan. Selain itu, jika anda memusatkan perhatian kepada masalah anda sendiri, anda mungkin tidak menyedari betapa kagumnya lelaki memandang anda.
 4. Akibatnya, anda bukan sahaja tidak akan menarik perhatian kepada diri sendiri, tetapi juga akan mendorong calon pasangan. Agar tidak terjerumus dalam situasi seperti ini, disarankan untuk menuliskan semua kekuatan anda pada sehelai kertas. Kembangkannya, jangan beritahu kekurangan kepada sesiapa pun.

Komunikasi dengan lelaki

Komunikasi dengan lelaki

 1. Di dunia moden, seks yang lebih kuat sangat serius memilih calon pasangan hidupnya. Sekiranya anda belum mempunyai orang yang anda sayangi, anda pasti perlu belajar bagaimana melakukan dialog dengan lawan jenis.
 2. Pada komunikasi pertama, tunjukkan bahawa anda berminat dengan pembicara. Seorang lelaki dalam dialog dengan anda harus merasa simpati terhadap arahannya.
 3. Ingatlah untuk dapat mendengar. Tunjukkan minat dan dengar dengan teliti lelaki itu. Tanyakan kepadanya soalan dan belajar sebanyak mungkin. Ikuti dialog.
 4. Cuba puji lelaki itu jika dia memberitahu sesuatu yang berharga. Perlu diingat bahawa bukan sahaja kanak-kanak perempuan suka mendengar telinga. Seorang lelaki akan senang mendengar jika anda menyukai sesuatu tentangnya. Cuba belajar lebih banyak mengenai dirinya sebagai seorang.
 5. Kurang mengadu tentang kehidupan dan semacam kegagalan peribadi. Jangan lupa, mana-mana orang mempunyai masalahnya sendiri. Tetapi semua orang di sekitar tidak seharusnya mengetahui tentang mereka. Jiwa harus dibuka hanya untuk orang terdekat.

Adab yang baik

 1. Daya tarikan pada wanita hanya sebahagian kecil. Anda mesti mengawasi bukan hanya penampilan yang sempurna, tetapi juga tentang adab. Penting untuk dapat berkelakuan dengan betul dalam masyarakat. Sekiranya anda mempunyai sopan santun, seorang lelaki tidak akan malu dengan anda di tempat awam.
 2. Pelajari peraturan etika termudah dan pelajari cara mengekalkan dialog asas. Anda mesti dapat berkomunikasi dengan selesa. Peraturan mudah akan membantu anda membuka sedikit di hadapan seorang lelaki dan mengenalnya dengan lebih baik. Satelit akan ingin mengetahui lebih banyak mengenai anda.
 3. Ingat bahawa peraturan ini tidak mencukupi. Berusaha sangat untuk tidak menggunakan kata-kata parasit semasa perbualan. Terutama melupakan tikar. Anda akan menarik lebih banyak perhatian sekiranya anda mempunyai ucapan yang betul dan indah.

Untuk mendapatkan daya tarikan, tidak perlu berbaring di atas meja di bawah pisau pembedahan. Pesona feminin berasal dari badan yang ideal. Ingat peraturan mudah gaya solek dan pakaian. Ketahui asas komunikasi yang betul. Jaga diri anda, jika anda mula pergi ke gim, ini hanya akan bermain di tangan anda.

Video: bagaimana menjadi menarik bagi lelaki

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan