Bagaimana untuk mengetahui sama ada suami mempunyai kekasih

Tidak semua pasangan sempurna, banyak kerana beberapa sebab kehilangan keharmonian dan keseronokan berada di dekat pasangan jiwa mereka. Selalunya, situasi seperti ini berakhir dengan pengkhianatan seorang lelaki, lebih jarang - perceraian. Perwakilan dari separuh kuat duduk dengan selesa di bawah sayap isterinya, tetapi pada masa yang sama, tidak keberatan memanaskan dirinya di tempat tidur kekasihnya. Bagaimana untuk memahami bahawa ini benar? Mari bersama-sama.

Bagaimana untuk mengetahui sama ada suami mempunyai kekasih

Tanda-tanda Kafir

Sekiranya pemikiran bahawa seorang lelaki curang telah serius memasuki kepalanya, langkah-langkah segera mesti diambil. Dalam keadaan ini, penyeksaan dengan api, pecah jari, dan pukulan dengan kuali tidak akan berfungsi. Ini akan mengambil pendekatan yang lebih tepat, yang pasti akan membawa anda ke tujuan yang anda inginkan.

Jadualnya telah berubah dalam rutin harian

 1. Mungkin ini adalah tanda pasti kehadiran gadis luar di sisi lelaki yang sudah berkahwin. Sekiranya jadualnya telah berubah secara mendadak, ini boleh menjadi loceng yang serius. Pasangan suami isteri lebih awal pergi bekerja, sambil bersantai di depan cermin untuk waktu yang lama. Dia kemudian kembali, tidak mahu melakukan perbualan yang baik dan melakukan hubungan seks sebelum tidur.
 2. Setiap wanita cantik memerlukan masa. Malangnya, tidak semua lelaki bersifat monogami. Sebilangan daripada mereka lebih suka bersenang-senang di samping, untuk mengusik kekasih dan pasangan seks baru dengan hadiah, sehingga menarik perhatian pasangan mereka sendiri.
 3. Ikuti jadual hari yang disempitkan dengan teliti. Sebaik sahaja waktu kerjanya berakhir, pikat dia pulang dengan segala cara yang licik. Jangan terima alasan, tuntut bahawa anda sendiri akan mengejarnya, dan perhatikan reaksi. Suami yang normal senang bergegas pulang ke rumah penjaga.
 4. Sekiranya boleh, berkenalan dengan rakan-rakannya di tempat kerja dan membangkitkan rasa simpati mereka. Diam-diam tekankan rasa bersalah dan kasihan sehingga rakan-rakan pasangan mengaku semuanya. Atau sekurang-kurangnya mengisyaratkan bahawa suami sama sekali tidak tertangguh di tempat kerja.
 5. Tanda-tanda pengkhianatan yang pasti dan kehadiran perempuan simpanan: menurut pasangan, keretanya selalu rosak, bos memuatkan tugasnya dengan cepat, rakan-rakan memerlukan bantuan segera, suami menghabiskan malam dengan semua rakan secara bergilir-gilir. Dalam kes ini, anda harus bercakap dengan yang tidak setia, mengemukakan soalan penjelasan, melihat reaksi.

Perubahan penampilan

 1. Analisis permulaan hubungan anda. Tentunya missus selalu melihat dari jarum, memakai kasut yang berparut untuk bersinar, dicukur dengan sempurna dan berpakaian kemeja berkanji. Secara semula jadi, kehidupan berkahwin meninggalkan jejaknya. Tidak ada lagi bekas gloss, parfum wangi dan wajah yang sangat halus.
 2. Sekiranya seorang lelaki secara tiba-tiba memutuskan untuk mengambil dirinya sendiri, mendaftar di gim, membeli pakaian baru, mula melakukan seram dan mencukur setiap hari, dia mempunyai seorang perempuan simpanan. Sudah tentu, jika tidak ada sebab lain untuk ini (contohnya, anda menekankan semua ini).
 3. Juga, penampilan kebersihan lelaki yang tajam menunjukkan kehadiran wanita kedua. Sekiranya sebelum ini anda tidak dapat menanggalkan bajunya untuk mencuci selama beberapa hari, hari ini pihak Nona dengan senang hati menukar t-shirt 2 kali sehari. Apa itu, bukan kekasih? Perlu dipertimbangkan.
 4. Sudah tentu, masuk akal untuk menyebut bentuk sukan baru. Pasangan suami isteri tiba-tiba mula mengunjungi gimnasium, dengan serius memikirkan pemakanan yang betul, menghabiskan wang tidak jelas mengenai apa? Ketahui mengapa ini berlaku.
 5. Semua lelaki yang sudah berkahwin, dari masa ke masa, kehilangan cengkaman bekas "lelaki". Sekiranya dia kerap berkubang dengan bir di depan TV, tidak mahu berkembang, dan tiba-tiba tiba-tiba mula membaca buku, ada sebabnya. Dan intinya jelas bukan dalam pendidikan.
 6. Sebarang perubahan spontan akan memberi amaran kepada anda.Dan gim akan sangat membantu fakta bahawa orang kafir akan selalu mempunyai alasan. Dia akan mula "mengunjungi" kerusi goyang hampir setiap hari, tetapi aneh bahawa dalam kes ini otot tidak lagi muncul. Sekiranya ini berlaku, pergi ke gim bersama.

Alat yang mencurigakan

 1. Orang moden tidak dapat membayangkan hidup tanpa peranti dan alat. Sekarang semua orang mempunyai telefon bimbit. Peranti dapat menggantikan buku harian dan buku harian peribadi sepenuhnya. Peringatan diletakkan di telefon, tarikh dan mesyuarat penting ditandakan. Di samping itu, terdapat banyak lagi penambahan.
 2. Perlu diingat bahawa dengan bantuan peranti anda dapat mengetahui semua yang anda perlukan. Telefon akan menjadi titik utama dalam kenyataan bahawa satelit mungkin mempunyai kekasih. Sekiranya boleh, periksa mesej yang mencurigakan dan kenalan yang meragukan. Perhatikan nama rakan yang pelik, seperti "Pembaikan Anton."
 3. Sekiranya lelaki anda benar-benar mempunyai sayang, dia mungkin mempunyai rahsia, bahagian di telefon dan folder yang tidak jelas yang mungkin anda hapus secara tidak sengaja. Oleh itu, dia menetapkan kata laluan untuk mengelakkan perkara ini berlaku. Perhatikan sama ada panggilan kerap dari bank dan jabatan kredit mula tiba. SMS yang mencurigakan akan berfungsi sebagai isyarat pertama.
 4. Sekiranya seorang lelaki mula gugup kerana anda membaca mesej seperti itu, maka kes itu jelas tidak bersih. Satelit dalam kes ini akan sentiasa menjadikan telefon lebih dekat dengan dirinya sendiri. Pelik jika suami mula bercakap lama di tandas atau di bilik mandi, kononnya dengan saudara atau saudaranya. TV mula berfungsi lebih kuat, dan lelaki itu pergi ke bilik lain untuk menjawab panggilan tersebut. Sudah tentu, mungkin semuanya tidak seperti yang disangka.

Kos kewangan yang tidak dapat dijelaskan

 1. Sekiranya anda terus meragui adakah lelaki anda mempunyai seseorang, anda harus memperhatikan perbelanjaan kewangan yang tidak dapat difahami. Anda mesti membelanjakan wang untuk wanita baru, anda tidak akan mendapat apa-apa dari ini. Sudah tentu, kita tidak bercakap mengenai kereta, perhiasan dan bulu. Tetapi pergi ke kafe dan bunga masih memerlukan wang.
 2. Oleh kerana sudah lama menikah, anda tidak perlu memanjakan isteri lagi - ini adalah "logik lelaki". Tetapi pendamping baru perlu ditakluki. Mainan comel dan pelbagai barang juga berharga.
 3. Sekiranya anda menyedari ada penyelewengan yang tidak difahami, bunyikan penggera dan mulailah berurusan dengan suami anda. Sudah tentu, anda tidak boleh mengecualikan kemungkinan bahawa lelaki itu secara diam-diam menyediakan hadiah untuk anda. Mungkin orang yang disayangi mula berjudi. By the way, pilihan ini bukanlah yang terburuk.

Dorongan seks menurun

 1. Analisis seberapa kerap anda pernah melakukan hubungan seks, dan apa yang berlaku sekarang. Bandingkan sikap pasangan semasa membelai intim, anda akan segera merasa sejuk. Nampaknya ini bukan cinta, tetapi penggunaan yang berkaitan dengan anda. Sekiranya ada perempuan simpanan, keharmonian dan keghairahan masa lalu dalam perkahwinan tidak akan berlaku lagi.
 2. Seks yang tidak betul sebulan sekali pasti memberi amaran kepada anda. Pertama, hanya bercakap dan cari alasannya. Kadang-kadang, kebenaran boleh berlaku penyumbatan di tempat kerja dan peningkatan tekanan emosi. Dalam keadaan ini, saya tidak mahu apa-apa. Mungkin satelit hanya mengalami kesukaran dengan potensi dan malu untuk mengatakannya.

Penjagaan kereta

 1. Bagi hampir setiap lelaki, sebuah kereta dianggap sebagai sesuatu yang istimewa dan boleh dikaitkan dengan rumahnya sendiri. Seorang suami boleh mengurus kereta dengan cara yang tidak mempedulikan isterinya. Dalam kes ini, anda dapat memahami sama ada kekasih telah muncul. Pujuk rakan untuk membantunya dengan pembersihan dengan alasan yang baik.
 2. Ambil pembersih vakum dan mula bertindak. Cari semuanya, perhatikan setiap jurang. Sekiranya suami mempunyai perempuan simpanan, jejak akan tetap berlaku, dan anda akan mendapat yang sangat "hadir". Perhatikan banteng rokok, aroma minyak wangi dan rambut wanita yang jelas bukan milik anda.

Penting!
Sekiranya anda mula mengesyaki orang yang disayangi mempunyai seseorang, lakukan semuanya dengan sedar. Jangan panik lebih awal dan jangan menggulung skandal.Cuba berkelakuan secara semula jadi. Anda memerlukan fakta dan bukti pengkhianatan yang boleh dipercayai. Jangan hanya menyalahkan lelaki itu untuk beberapa kekacauan pelik. Selalunya, tingkah laku yang mencurigakan mungkin menunjukkan sama sekali berbeza. Jangan mengecualikan fakta bahawa satelit telah mula berjudi atau hanya menyediakan kejutan untuk anda.

Terdapat banyak sebab yang boleh membuat seorang lelaki mengubah wanita yang disayangi. Sekiranya anda mengesyaki pasangan kafir, pertama sekali, perhatikan rutin hariannya, perubahan penampilan dan tingkah laku. Cuba bercakap dengan hati ke hati, suami yang baik akan menghilangkan semua rasa curiga dan menunjukkan perasaan ikhlas.

Video: apa yang perlu dilakukan sekiranya suami mempunyai kekasih

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan