Cara mengetahui sama ada seorang lelaki memerlukan anda: petua berguna

Terdapat banyak kes apabila berlaku kekacauan lengkap dalam hubungan antara lelaki dan wanita. Terdapat dua keadaan utama. Pada versi pertama, hubungannya perlahan, tanpa inisiatif seks yang lebih kuat. Sebaliknya, pertemuannya cerah, bersemangat, tetapi jarang berlaku. Tidak ada perbincangan dan rancangan yang tulus untuk masa depan. Pada mulanya, kedua-dua pilihan itu mungkin sesuai dengan seorang wanita, tetapi kemudian dia harus memahami apakah wajar meneruskan hubungan.

Bagaimana untuk mengetahui sama ada seorang lelaki memerlukan anda

Tanda-tanda kerahsiaan seorang lelaki

 1. Hubungan sudah lama wujud, tetapi seorang lelaki tidak tergesa-gesa untuk memperkenalkan seorang wanita kepada saudara-mara. Perkara yang sama berlaku untuk berjalan bersama di khalayak ramai.
 2. Sahabat juga tidak mahu mengenali rakan dan saudara-mara rakannya. Mesyuarat dilakukan hanya apabila lelaki itu menginginkannya.
 3. Sekiranya tarikh yang dijadualkan anda dibatalkan pada minit terakhir. Seorang lelaki sering tidak berpuas hati dengan pakaian atau tingkah laku anda, dan pujian itu terdengar tidak jujur ​​dan salah.
 4. Semasa bercakap, orang yang anda pilih tidak ingin membuka, menggunakan ungkapan dan tikar kasar. Perlu diingat bahawa sebilangan lelaki tidak tahu bagaimana bercakap secara berbeza.
 5. Analisis seberapa banyak perhatian rakan anda. Sekiranya perjumpaan berlangsung sesuai dengan "keperluannya", isyarat seperti itu berfungsi sebagai petunjuk utama mengenai kerancuan niat. Dalam kes ini, perlu diperhatikan bahawa yang terpilih hanya menggunakan anda sebagai pasangan seksual.

Petunjuk keperluan wanita

 1. Perhatikan perkara-perkara kecil dalam dialog mengenai bagaimana lelaki itu mendengarkan anda dan bersetuju dengan beberapa pernyataan. Sahabat itu menghargai anda ketika dia melakukan apa yang diminta wanita itu kepadanya, walaupun dia tidak setuju.
 2. Apabila seorang lelaki benar-benar memerlukan seorang wanita, dia tidak jemu mengatakan betapa luar biasa dia, berseri dan ceria. Yang terpilih akan merasakan dirinya mekar dengan seorang lelaki. Pujian seperti itu tidak boleh tidak tulus.
 3. Lihat bagaimana pasangan melihat perubahan kecil dalam diri anda. Seorang lelaki yang menghargai seorang wanita akan selalu membuka pintu di hadapan anda, memberi tangan dan, apabila ada kesempatan, menandakan keindahan di dalam diri anda.
 4. Sekiranya seorang lelaki memberi hadiah, penunjuk ini penting. Apabila dia jarang memanjakan seorang wanita, keadaan ini juga harus diambil kira, kerana anda semestinya patut disajikan. Sekiranya anda tinggal bersama, seorang rakan membelanjakan wang untuk perjalanan membeli-belah untuk pakaian dan bahan makanan.
 5. Anda perlu bagi seorang lelaki jika dia sentiasa memerlukan penampilan, suara, kelembutan anda. Yang terpilih memberi anda banyak masa, perhatian, penjagaan. Selalunya seorang lelaki memberikan kasih sayang pada tempoh pertama hubungan, kemudian dia menenangkan sedikit. Tindakan tersebut tidak bermaksud bahawa pasangan kehilangan minat terhadap rakannya.
 6. Seorang lelaki melakukan segalanya untuk temannya bukan dengan kata-kata, tetapi dalam perbuatan. Kadang kala perlu menerima kerumitan keadaan dengan masalah kewangan sementara. Faktor-faktor seperti itu tidak boleh mempengaruhi hubungan, jika anda bersama lelaki bukan kerana wang. Dalam kes lain, dalam masa sukar, seorang wanita harus menyokong dan menjadi inspirasi bagi yang terpilih. Tidak mungkin seorang lelaki mengakui ini, ketahuilah.

Simpati: Gejala Nonverbal

 1. Selalunya seorang wanita tidak dapat memahami sama ada dia menarik bagi lelaki atau tidak. Situasi seperti ini lebih cenderung terjadi di persekitaran kerja atau dengan komunikasi berterusan di syarikat, tanpa mengira aktiviti. Pertama sekali, perhatikan isyarat bukan lisan yang dihantar kepada anda oleh seorang lelaki.
 2. Berkomunikasi dengan orang yang anda suka, murid-muridnya akan berkembang dengan rasa simpati bersama.Cuba perhatikan mata yang terpilih selagi mungkin, mereka akan memberi perhatian sekiranya anda menarik minatnya. Juga lakukan dialog secara tertutup, pembetulan penampilan yang kerap dan sedikit kegelisahan akan menunjukkan bahawa lelaki itu tidak acuh terhadap anda.
 3. Jaga kawalan diri dan jangan tersesat ketika berkomunikasi dengan teman masa depan anda, perasaan tidak seharusnya mengkhianati anda. Kerana mereka, anda tidak akan mendapat tanda simpati bukan lisan daripada seorang lelaki. Berkat tanda-tanda seperti itu, seorang wanita akan mengetahui terlebih dahulu mengenai niatnya sebelum tindakan aktif oleh pasangan.

Tanda simpati terhadap lelaki yang sudah berkahwin

 1. Sekiranya hidup anda mempunyai keadaan dan anda menyukai lelaki yang sudah berkahwin, anda harus memberi perhatian khusus kepada tanda-tanda bahawa orang yang terpilih dapat menyembunyikan rasa simpati terhadap anda. Jalan tindakannya ditentukan oleh hakikat bahawa pasangan yang berpotensi itu tidak pasti sama ada dia mahu memusnahkan keluarga yang ada.
 2. Sekiranya anda melakukan percakapan dari hati ke hati, simpati ternyata saling berlaku, jangan memberi tekanan kepada lelaki itu. Cuba tunggu dan selesaikan semua masalah mendesak bersama-sama. Dia seharusnya melihat sokongan dalam diri anda, bukan hanya sakit kepala dan beban yang lain. Jangan mengelirukan tanda-tanda biasa penyejukan dalam hubungan. Dalam keadaan ini, perkara sedikit berbeza.
 3. Sekiranya lelaki seperti itu memerlukan anda, pertimbangkan fakta ketika dia mula menulis surat kepada anda, membuat panggilan, membuat temu janji secepat mungkin. Apabila yang terpilih disemai dengan rasa simpati yang mendalam terhadap anda, percayalah, semangat tidak akan pudar dalam jangka masa yang lama. Rakan kongsi akan berusaha dengan segala cara untuk melihat dan berbual dengan anda.
 4. Jangan jadi gila, anda mesti faham bahawa pertemuan dan panggilan yang kerap akan menimbulkan kecurigaan dari isterinya. Bersedialah dengan kenyataan bahawa percintaan anda mungkin akan terdedah. Cuba berkomunikasi melalui pos untuk mengurangkan risiko.
 5. Sekiranya lelaki yang sudah berkahwin cinta tidak teragak-agak untuk tampil di depan umum dengan anda, langkah seperti itu menunjukkan kesungguhan niatnya. Dia terus memberikan hadiah dan bunga kepada wanita, dan memberikan banyak perhatian. Tindakan ini menunjukkan bahawa pasangan itu meluahkan seluruh kekuatannya untuk memenangkan anda.

Hubungan pada jarak yang jauh

 1. Kebetulan banyak alasan dapat memisahkan kekasih pada jarak yang cukup jauh. Setiap hari setelah bercakap di telefon dengan rakannya, gadis itu secara tidak sengaja mengunjungi keraguan sama ada lelaki itu memerlukannya dari jauh.
 2. Mula-mula membuat kesimpulan tertentu dan memutuskan sama ada masuk akal untuk mengharapkan hubungan yang sebenar. Sekiranya pertemuan itu dilakukan secara rawak (misalnya, percutian percutian), kemungkinan berlanjutan adalah kecil. Oleh kerana anda tinggal di bandar yang berbeza dengan irama dan gaya hidup anda sendiri, bingung, cuba lupakan, jangan menyeksa diri anda dengan harapan.
 3. Sekiranya anda berpisah dengan keadaan tertentu (perjalanan perniagaan, perkhidmatan, belajar, dll.), Maka masuk akal untuk memelihara dan mengekalkan hubungan. Untuk memahami sama ada seorang wanita memerlukan seorang lelaki, anda harus memperhatikan tingkah laku setelah berpisah.
 4. Apabila kekasih sangat menghargai seorang gadis, dia tidak akan kerap memanggil dan menulis, dan juga akan berkongsi pemikiran dan perasaannya. Dia akan mencari jalan untuk menghubungi anda sekurang-kurangnya sebentar, bukannya janji dan alasan kosong, kononnya keadaan tertentu tidak mengizinkan untuk berbicara.

Perhatikan sama ada perkataan yang fasih bertepatan dengan tindakan. Seorang lelaki boleh bercakap dengan indah tanpa henti, dan tindakan yang sesuai harus memperkuat semua yang telah diperkatakan. Hubungan baru selalu berbeza dengan yang sebelumnya, tetapi terdapat sejumlah tanda yang menunjukkan bahawa pasangan tidak serius terhadap seorang wanita.

Video: 10 tanda teman lelaki anda tidak memerlukan anda

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan