Bagaimana berkelakuan pada lelaki pertama dengan lelaki

Tentunya setiap gadis sekurang-kurangnya sekali dalam hidupnya takut akan peristiwa penting. Kencan dengan lelaki merujuk kepada mereka. Sebelum perjumpaan yang ditunggu-tunggu, wanita cantik dengan segala cara dapat mempersiapkan diri, memilih pakaian, dan melakukan dialog yang seharusnya di kepala mereka. Oleh itu, persoalan yang tidak sengaja tentang bagaimana berkelakuan pada tarikh pertama. Apa yang boleh saya katakan mengenai sama ada menyebarkan "selok-belok" saya dan sebagainya. Mari kita analisis kehalusan utama mengikut urutan.

Bagaimana berkelakuan pada lelaki pertama dengan lelaki

Bersedia untuk temu janji pertama dengan seorang lelaki

 1. Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah menjaga pakaian yang perlu dipakai. Tetapi jangan berharap kejayaan tarikh hanya bergantung pada almari pakaian yang dipilih. Seorang lelaki akan bertemu dengan anda, dan memperlakukan anda dengan bijak.
 2. Jangan tergesa-gesa ke salon kecantikan pertama, sehingga pakar mewarnai rambut mereka dengan warna merah dan membina kuku panjang. Sekiranya seorang lelaki muda yang berpotensi menyukai penampilan anda pada hari berpacaran, simpanlah.
 3. Jadilah diri sendiri, tekankan kekuatan dan sembunyikan kelemahan. Sekiranya anda ingin mencantikkan badan, lakukan manicure Perancis, perbaharui pewarna pada rambut anda, kupas untuk membersihkan dan meratakan kulit.
 4. Pastikan memilih almari pakaian yang sesuai. Seorang lelaki tidak akan menyukainya jika anda kelihatan terlalu kasar dan mudah dikunjungi. Dia tidak akan memikirkan untuk berkahwin dengan gadis ini, tetapi mengenai pemandangan tempat tidur dan kekurangan prospek untuk masa depan.
 5. Pilih pakaian tepat di atas lutut dengan garis leher yang agak terbuka. Atau anda boleh memilih seluar, menemani mereka dengan kasut bertumit tinggi dan baju romantis.
 6. Jangan mencuba peranan orang lain. Sekiranya anda tidak terbiasa dengan stiletto, wajah anda akan segera menunjukkan ekspresi sedih. Lebih baik memakai sandal yang selesa tanpa tumit untuk bersedia untuk sebarang perubahan rancangan.
 7. Ahli psikologi bersetuju bahawa kencan pertama dengan orang yang sama tidak dapat ditayangkan semula. Anda mungkin tidak bersetuju dengan ini, tetapi cuba lakukan semuanya dengan betul pada mulanya.
 8. Di antara orang dewasa, percikan api sering berlaku semasa kesunyian pertama. Bersedia untuk apa sahaja. Lumurkan kaki dan kawasan bikini anda, lembapkan badan anda dengan losyen, dapatkan seluar dalam, stoking dan kelengkapan yang cantik.

Ke mana mesti pergi berkencan pertama dengan seorang lelaki

 1. Selalunya apabila seorang lelaki menjemput seorang wanita berkencan, dia memilih tempat acara (atau beberapa tempat). Tetapi jika anda bersetuju bahawa pilihannya adalah pilihan anda, ikuti beberapa petua mudah.
 2. Sekiranya seorang lelaki mengajak anda duduk di kafe dalam cuaca cerah, anda boleh memprotes dengan memberikan pilihan sebagai balasannya. Contohnya, katakan anda ingin berkelah atau pergi berenang di kapal.
 3. Hiburan yang sangat baik adalah berbasikal, bermain roda, motosikal, boleh tukar, ATV dan juga kapal terbang.
 4. Sekiranya seorang lelaki dengan mata yang sangat terang mengundang anda untuk makan malam di institusi yang tidak anda sukai, jangan tergesa-gesa untuk menolaknya. Buat kompromi, pilih meja yang selesa dan ciptakan suasana romantis.
 5. Anda juga boleh bersantai di luar bandar. Sewa gazebo di kompleks khas, berenang di catamarans, goreng kebab, dan pada waktu malam, semasa ketibaan, persiapkan diri di rumah dan pergi berkencan lagi, tetapi di pawagam.

Apa yang perlu dibincangkan pada kencan pertama dengan seorang lelaki

 1. Semasa perbualan, perhatikan mata pemuda, jangan pandang jauh dan jangan mengalihkan pandangan ke kiri dan kanan.Sekiranya seorang lelaki memperlakukan anda dengan minat yang jelas, ini adalah petanda yang sangat baik.
 2. Walaupun anda suka berbual tanpa henti, jangan lakukannya. Kelakuan ini kelihatan tidak masuk akal. Di samping itu, dalam kebingungan, anda boleh mengatakan perkara bodoh yang kemudian anda mahukan.
 3. Kanak-kanak perempuan gemar dengan sinetron dan pelbagai siri air mata, jadi mereka senang membincangkannya. Tolak topik seperti itu untuk perbualan supaya lelaki itu tidak mengira anda sebagai orang bodoh. Lebih baik membincangkan filem menarik dengan makna.
 4. Jangan sesekali mengganggu lelaki itu, biarkan dia menyelesaikan ucapannya. Belajarlah untuk meneruskan perbincangan mengenai topik apa pun, walaupun perbincangannya adalah mengenai politik, pelantar minyak atau ubat tradisional. Jadilah lawan yang menarik.
 5. Jangan cuba memberitahu semua perkara tentang diri anda sekaligus, biarkan perkara-perkara kecil seperti ini dinyatakan secara beransur-ansur dalam proses komunikasi selanjutnya. Sekiranya seorang lelaki mengetahui semua "selok-belok" anda, dia akan menjadi tidak menarik.
 6. Tanyakan tentang kejayaan dan pencapaian seorang lelaki, tetapi jangan menyanjungnya secara terbuka. Buatlah pujian yang terselubung mengenai kualiti profesional dan peribadi sehingga dia merasa seperti lelaki.
 7. Lelaki sejati berminat dengan wanita yang mandiri dan, tidak kurang pentingnya, berdikari. Jadilah begitu. Tidak perlu dikatakan bahawa anda duduk di leher ibu bapa anda dan menghadapi kesukaran untuk memenuhi keperluan.
 8. Dalam keadaan tidak merengek, jangan mengeluh tentang kehidupan. Wanita pesimis secara praktikalnya tidak mempunyai peluang untuk memenangi seorang lelaki pada suatu tarikh. Dia akan lari dari anda pada kesempatan pertama.
 9. Ikuti gelombang positif dan cuba buat tarikh anda menjadi mudah. Jangan mengatur soal siasat; mengambil minat tersembunyi dalam hidupnya. Tidak perlu menyentuh topik bekas gadis atau keadaan akaun bank.
 10. Menakluk lelaki itu dengan ketulusan dan kemudahan anda. Anda semestinya menarik bagi seorang lelaki. Berkelakuan dengan bermaruah dan sedikit misteri, jangan mendedahkan semua kad, walaupun lelaki itu berkeras. Tetapi membina sentuhan juga salah, semuanya harus dilakukan secara sederhana.

Tingkah laku yang betul pada tarikh pertama

Tingkah laku yang betul pada tarikh pertama
Ikhlas

 1. Ingatlah, semasa melakukan kencan pertama, anda perlu membuang semua pemikiran negatif dan masalah yang mendesak.
 2. Pada hari yang sangat penting, anda perlu menjadi diri sendiri, jangan membawa negatif dan beban kerja dalam mesyuarat. Dapatkan yang terbaik dari tarikh anda, rasakan kegembiraan bertemu.
 3. Luangkan masa dengan senang hati, nikmati komunikasi. Jadi lelaki itu akan melihat dirimu kemudahan dan keceriaan. Akibat dari tingkah laku ini akan menjadi tarikh kedua yang tidak dapat dielakkan. Perkara utama bukanlah bermain, tetapi benar-benar ikhlas.

Adab dan kesopanan

 1. Seks yang adil cenderung terlambat untuk tarikh. Dalam kes ini, anda harus memahami bahawa anda tidak boleh berlama-lama selama lebih dari seperempat jam. Sekiranya anda benar-benar terlambat untuk perjumpaan dengan alasan apa pun, pastikan anda memberi amaran kepada yang terpilih.
 2. Ia cukup untuk membuat panggilan atau menulis mesej. Oleh itu, anda akan menunjukkan kepada lelaki itu bahawa anda mengambil berat tentangnya dan anda bimbang. Sebaliknya, si penjahat akan memperlakukan anda dengan lebih hormat. Semasa tiba di mesyuarat, disarankan untuk memutuskan sambungan telefon supaya alat tidak mengganggu tarikh anda.
 3. Sekiranya anda mematikan suaranya, jangan tergesa-gesa ke telefon untuk melihat siapa yang menulis atau menghubungi anda. Perhatikan jika lelaki itu melakukan perkara yang sama. Sekiranya telefon bimbitnya merosakkan tarikhnya, fikirkan apakah akan meneruskannya. Seorang lelaki yang berpendidikan tinggi tidak akan membiarkan ini.
 4. Anda boleh melakukan sebaliknya, segera bersetuju dan mengetepikan telefon. Jawab panggilan hanya jika diperlukan. Sentiasa berterima kasih kepada lelaki itu atas perhatian dan kesopanan yang ditunjukkan kepada anda. Sekiranya lelaki itu menanggalkan mantel anda atau membuka pintu, memesan kopi, terima kasih.
 5. Dalam kes ini, lelaki akan memahami bahawa tidak sia-sia dia memperlihatkan akhlaknya yang baik dan menghormati wanita itu. Akibatnya, token akan menjadi lebih kerap.Khususnya, anda perlu belajar bagaimana memberi tindak balas pujian dari teman lelaki dengan betul. Anda boleh mengatakan sesuatu yang baik sebagai balasannya.

Bercakap tentang bekas

 1. Segera diperhatikan bahawa topik seperti itu tidak dapat diterima bukan hanya pada tarikh pertama, tetapi juga pada masa akan datang. Dalam perjumpaan pertama anda sudah semestinya mempunyai banyak topik untuk saling belajar antara satu sama lain. Sekiranya seorang lelaki mengemukakan soalan mengenai kehidupan peribadinya yang lalu, jawablah dengan ringkas dan ringkas. Jangan tumpukan kepadanya tentang hubungan dan cinta yang tidak bahagia.
 2. Cuba terjemahkan percakapan ke topik baru, jangan tanya soalan balas. Sekiranya seorang lelaki bertegas dalam perbualan, katakan bahawa ini adalah maklumat peribadi yang semestinya tidak membimbangkannya. Jika tidak, tamatkan tarikh tanpa meneruskan. Anda mempunyai kehidupan baru.
 3. Jangan membuat mangsa diri sendiri dan jangan mengatakan bahawa semua bekas lelaki anda adalah jahat. Maklumat sedemikian tidak boleh didengar dari bibir anda. Perhatikan juga perbualan lelaki itu. Dia tidak boleh bercakap tentang dirinya seperti itu. Seorang lelaki yang menghormati diri tidak akan menanyakan soalan seperti itu dan tidak akan memberitahu tentang dirinya.

Seks

 1. Pada tarikh pertama, jangan ada petunjuk bahawa anda tersedia secara seksual. Seorang lelaki akan memanfaatkan anda, pasti tidak akan ada tarikh kedua. Jangan berkelakuan seperti pelacur, mempunyai maruah. Gadis-gadis dengan kebajikan mudah cukup dengan kepala. Sekiranya seorang lelaki mempunyai tarikh, maka dia mencari hubungan yang serius.
 2. Jangan berpandangan bahawa jika seorang lelaki membawa anda ke restoran yang mahal dan malam itu sangat hebat, anda berhutang sesuatu kepadanya. Jelaskan bahawa anda tidak meminta perkara ini, dan lebih penting bagi anda untuk mengenalinya sebagai seorang. Sekiranya seorang lelaki menghabiskan banyak wang untuk mengagumkan anda, dia mampu membelinya.
 3. Hormatilah diri anda dan pilihan lelaki, jadilah wanita yang layak yang dipanggilnya berkencan. Anda tidak mempunyai harga, anda bukan komoditi. Sekiranya anda menolak hubungan intim pada petang pertama, dan lelaki itu tidak menghubungi anda pada tarikh berikutnya, bergembiralah. Anda pasti tidak memerlukan penipu seperti itu. Penting untuk difahami bahawa mustahil untuk membina hubungan normal dengan pelamar seperti itu.
 4. Lelaki yang dinaikkan memberi keutamaan kepada wanita dengan martabat dan ruang lingkup kehormatan. Belajar untuk menghormati diri anda terlebih dahulu. Oleh itu, anda memeriksa ketahanan lelaki itu, sama ada dia benar-benar mahu menjalin hubungan serius dengan anda.

Bayaran restoran

 1. Semasa seorang lelaki dan seorang wanita pergi ke restoran, orang yang menjemput ke restoran membayar cek. Namun, jika anda mencadangkan untuk membahagikan jumlahnya menjadi dua, lelaki itu akan mengambil pernyataan sedemikian dengan penuh tanggungjawab.
 2. Dalam kes pertama, dia akan menganggap anda wanita serius yang tidak mahu menjadi parasit. Pada yang kedua - ia akan menjadi marah, kerana tidak sesuai dengan kepalanya bagaimana seorang wanita akan membayar pada tarikh yang diaturnya.
 3. Sekiranya lelaki itu seorang lelaki, dia akan menolak tawaran anda dan melakukan perkara yang betul. Seorang lelaki sejati tidak akan membiarkan seorang wanita membayar sendiri. Lebih-lebih lagi, cadangan seperti itu akan menyinggung perasaannya.

Bersedia untuk tarikh pertama anda. Lawati pendandan rambut terlebih dahulu dan kemas kini warna rambut anda, lakukan rawatan rapi, rapi badan anda. Pilih tempat untuk meluangkan masa bersama atau biarkan lelaki itu melakukannya. Ketahui cadangan yang tidak boleh anda bicarakan pada tarikh. Jadilah diri sendiri!

Video: tarikh pertama - bagaimana berkelakuan dan apa yang perlu dibincangkan?

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan