Bagaimana mahu jatuh cinta dengan lelaki yang sudah berkahwin

Kadang kala keadaan tidak seperti yang kita mahukan. Setiap gadis bermimpi bertemu lelaki impiannya. Tetapi apabila ini berlaku, dia sudah berkahwin. Oleh itu persoalannya menjadi relevan, bagaimana untuk jatuh cinta dengan lelaki yang sudah mempunyai pasangan? Beberapa wanita bahkan tidak akan berani melakukan ini, tetapi artikel kami adalah untuk mereka yang suka berpetualang. Oleh itu, kita akan mempertimbangkan aspek-aspek utama mengikut urutan.

Bagaimana mahu jatuh cinta dengan lelaki yang sudah berkahwin

Lelaki berkahwin apa dia

Wakil-wakil dari separuh manusia yang lemah, yang memutuskan tindakan sedemikian, harus mengkaji secara mendalam psikologi lelaki. Penting untuk difahami bahawa lelaki dan bujang yang tidak adil adalah dua orang yang sama sekali berbeza.

Kategori orang yang disenaraikan berbeza dalam stereotaip, pandangan mengenai masa depan dan hubungan keluarga khususnya. Dengan cara tertentu, seorang lelaki yang sudah berkahwin tidak akan berani melakukan apa yang dilakukan oleh seorang bujang. Contohnya, tinggalkan pasangan dan anak-anak anda (jika ada).

Seorang lelaki yang sibuk tidak akan membuang kekuatan dan tenaganya untuk memenangkan seorang wanita muda cantik yang tiba-tiba muncul di kaki langit. Lagipun, di rumah dia sedang menunggu tempat yang dihangatkan dan isterinya, yang bersama mereka banyak berdepan kesukaran.

Selalunya, orang yang sibuk berhenti menjalin hubungan dengan wakil-wakil lain dari seks yang lebih adil. Kecuali kenalan mereka dan komunikasi utama berlaku di tempat kerja. Jika tidak, seorang lelaki yang berkahwin di mana sahaja membawa isterinya bersamanya, menjadi orang rumah, sebahagiannya kehilangan daya tarikannya.

Dalam masalah tarikan orang yang sibuk, masalah utama adalah ketidakupayaan untuk menarik perhatiannya kepada dirinya sendiri. Bagaimana untuk melakukan ini jika dia sebenarnya tidak berminat dan membawa isterinya ke mana-mana?

Dalam situasi yang begitu sukar, harus diingat selamanya bahawa orang jenis ini telah membuat pilihan mereka. Kebarangkalian godaan dikurangkan menjadi sifar, sehingga kesulitan dapat timbul. Banyak pasangan mengalami krisis dalam hubungan interpersonal, anda hanya tinggal satu perkara lagi - untuk menunggu dan memerhatikan dengan sabar.

Cara menarik perhatian lelaki yang sudah berkahwin

 1. Sekiranya seorang lelaki mempunyai kereta, kealpaan dangkal dianggap sebagai pilihan klasik. Tinggalkan jaket atau barang lain di dalam keretanya, "secara kebetulan" kehilangan anting-anting atau gincu. Seseorang tidak boleh melupakan seluar dalam agar tidak mengaibkan diri di matanya dan tidak kelihatan seperti "kupu-kupu malam".
 2. Semasa perjumpaan anda berlangsung di wilayahnya, juga "tandakan" tempat ini. Biarkan rambut memakai pakaian atau barang kecil lain. Sekiranya isterinya tidak terlalu banyak mengurus rumah tangga, berhati-hati memberi petunjuk kepada lelaki ini mengenai aspek ini: menyeterika bajunya, berpakaian cantik, basuh beberapa cawan di atas meja.
 3. Datang dengan hobi bersama yang menarik minat seorang lelaki. Ini boleh berupa karting, bermain biliar atau ping pong, origami, membaca sastera asing dan banyak lagi. Perkara utama ialah matanya terbakar. Kemudian teman akan membincangkan hobi baru dengan rasa kagum.
 4. Seorang kekasih sering menunjukkan seorang lelaki yang sudah berkahwin gembira di tempat tidur. Itulah semangat yang dapat memikatnya. Kemudian, lelaki itu akan bertanya kepada isterinya mengenai perkara ini, dan ini akan menyedarkannya. Sekiranya teknik pelaksanaannya sangat sukar, maka suami isteri diusahakan sepenuhnya.

Penting!
Sekiranya seorang lelaki cuba mensabitkan pengkhianatan anda dengan alasan isteri anda membuatnya histeris kerana gincu yang anda tinggalkan, jangan menjerit ke belakang. Beritahu yang terpilih bahawa ini bukan rancangan anda. Anda juga "sangat menyesal" bahawa pasangan anda membuat skandal kerana anda. Tetap tenang dalam semua perkara! Ini adalah kad truf.

Cara berkesan untuk jatuh cinta dengan lelaki yang sudah berkahwin

 1. Penampilan. Lelaki yang sudah berkahwin terdedah kepada kecantikan gadis lain. Pikat dia dengan penampilan anda yang rapi dan luar biasa. Sahabat itu biasa melihat isterinya memakai jubah mandi yang robek, tanpa solek, dengan lingkaran hitam di bawah matanya dan selulit di pinggulnya. Jadilah sebaliknya. Sentiasa perhatikan rambut, kuku, solek anda. Pakai kasut bertumit tinggi, skirt, atau pakaian. Bermain secara kontras sehingga pada tahap bawah sedar dia mula membandingkan anda dengan pasangan anda. Secara semula jadi, kekasih akan menerima tanda tambah.
 2. Keupayaan untuk mengekalkan perbualan. Ramai lelaki mengakui bahawa mereka memulakan seorang gadis di samping bukan untuk keselesaan tempat tidur, tetapi sebagai pendengar yang boleh dipercayai. Belajarlah untuk meneruskan perbincangan mengenai topik apa pun, baik itu perubatan, politik atau psikologi. Jangan salah mempercayai bahawa anda boleh menyimpan wanita yang sudah berkahwin hanya dengan data luaran atau kecerdasan cepat dalam hubungan seks. Minatlah kejayaan lelaki, jadilah teman kepadanya, beri nasihat pada masa-masa sukar. Oleh itu, anda akan menaklukkannya dengan lebih cepat, kerana isteri, biasanya, tidak begitu berminat dengan masalah suami.
 3. Pemeliharaan intrik. Lelaki menghargai keikhlasan pada wanita, tetapi ini tidak bermaksud bahawa tidak seharusnya ada teka-teki dalam diri anda. Sentiasa menjaga intrik, jangan biarkan diri anda membaca seperti buku terbuka. Bersikap baik, pintar dan ramah. Untuk seorang lelaki keluar dari kepompong dan mencari kekuatan dalam dirinya untuk menaklukkan anda. Perselingkuhan dengan lelaki yang sudah berkahwin secara lalai menganggap bahawa anda akan memainkan peranan kedua. Tetapi jaga harga diri anda, jangan menjadi mangsa mudah. Biarkan dia tahu bahawa dia boleh kehilangan semangatnya pada bila-bila masa.
 4. Ketenangan dalam hubungan seks. Suami menipu isteri kerana kekurangan hubungan seks atau rasa tidak puas hati dalam hal ini. Untuk jatuh cinta dengan wanita yang sudah berkahwin, belajar berehat di tempat tidur. Bereksperimen dengan pose, berikan pengalaman tertentu kepada yang anda pilih. Buat sehingga di pelukan anda terasa seperti sedang bercuti. Ingat, hubungan seks harus dilakukan secara teratur dan spontan.
 5. Detasmen. Jangan masukkan hidung anda dalam urusan keluarga lelaki yang sudah berkahwin. Tidak perlu secara khusus memulakan perbincangan mengenai kehidupan anak-anak, pasangannya. Jangan sekali-kali bercakap tentang isteri anda dengan cara yang tidak baik, jika tidak lelaki itu akan mula melindunginya. Adakah anda memerlukannya? Satu ungkapan ceroboh ke arahnya sebagai seorang lelaki dengan serta-merta menghapus anda dari hidupnya.

Kesalahan biasa

 1. Pada langkah pertama menuju matlamat yang diinginkan, penting untuk bertindak dengan betul. Sekiranya pada peringkat awal anda melakukan kesilapan, semua tindakan seterusnya tidak akan berguna. Jangan sekali-kali menghadapi lelaki itu dengan pilihan - anda atau pasangannya.
 2. Keadaan yang keras akan membuat seorang lelaki berfikir, cintanya akan segera hilang. Yang anda pilih tidak akan bertolak ansur dengan tanda dan keunggulan terhadap dirinya. Jaga kawalan diri dan ikuti arahannya. Perkara utama dalam perniagaan ini adalah berhemah.
 3. Jangan melemparkan amarah di tengah perasaan cemburu. Anda tidak harus memberitahunya tentang siapa dia lebih mencintai dan dengan siapa dia menghabiskan lebih banyak masa. Tetap tenang, skandal menggulung pasangan. Dengan tindakan seperti itu, dia akan mendorongnya pergi.
 4. Jangan dipaksakan lelaki, bersikap nyata dan semula jadi. Jangan sesekali menghantar pesanan atau panggilan. Jangan membuat janji dengan ketekunan yang boleh dicemburui. Tidak perlu merengek tentang bagaimana anda merindui dan berharap dapat bertemu dengan anda. Jaga kawalan diri.
 5. Jangan cuba menangis ke dalam telefon dan katakan betapa buruknya tanpa itu, mempunyai maruah. Jangan sekali-kali memanggil isterinya. Seorang lelaki akan dapat menyelesaikan keadaan dan meminta maaf kepada isterinya, dan dengan anda, kemungkinan besar, dia akan menghentikan semua komunikasi.
 6. Jangan memaksa lelaki untuk apa-apa. Jangan sekali-kali memulakan perbualan mengenai isterinya sendiri, topik seperti itu sangat melelahkan dan tidak membawa kepada kebaikan. Kekasih anda harus berehat dan menikmati syarikat, dan tidak memikirkan masalah seharian.

Hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin: bagaimana membina

 1. Setelah mengatasi peringkat pertama, anda sudah pasti yakin bahawa anda telah jatuh cinta dengan lelaki yang sudah berkahwin. Persoalannya ialah bagaimana membina hubungan yang lebih lama. Anda tidak boleh menipu diri sendiri dan membuat rancangan yang tidak masuk akal. Nikmati masa sekarang.
 2. Fikirkan dengan teliti, ada kemungkinan anda berpacaran hanya kerana seks. Sekiranya anda menjumpai pasangan "ideal" anda, anda harus menangani keadaan itu sendiri. Dalam kes ini, perkara utama dalam hubungan adalah anda. Jangan memanjakan lelaki.
 3. Buat janji pada masa anda berdua mempunyai masa lapang, dan bukan hanya ketika seorang lelaki mahu. Tidak memerlukan apa-apa dari satelit. Penting untuk difahami bahawa penjahat akan menghabiskan cuti utama bersama keluarganya.
 4. Anda perlu berfikir terlebih dahulu apa yang akan anda lakukan pada masa lapang. Jangan menganggap bahawa terlalu sukar, anda sendiri mahukan hubungan seperti itu. Jangan sekali-kali menghancurkan keluarga lelaki itu sendiri, dia akan melakukan apa sahaja untuk anda.
 5. Kekal cita-cita yang disukai lelaki. Beri dia apa yang paling kekurangan dalam kehidupan berkahwin. Tetap ringan dan ikhlas. Jangan lupa tentang rasa humor, hubungan tidak seharusnya sukar. Melebihi isterinya dalam segala hal.
 6. Juga penting untuk tetap seolah-olah di luar; tidak perlu melamar tempat pasangan. Jangan terjun ke kolam dengan kepala anda. Fahami bahawa hubungan seperti itu boleh berakhir pada bila-bila masa. Luangkan masa dengan rakan dan keluarga, tahu bagaimana berehat.
 7. Sekiranya anda tidak menyembunyikan hubungan anda dari orang lain, cubalah berjumpa dengan teman kekasih anda, memikat mereka. Tunjukkan bahawa anda sebenarnya dan ikhlas. Anda harus berada di sebelah yang anda pilih dan tidak ada orang lain. Kawan memasukkan kata untuk anda.
 8. Dalam kes ini, anda harus bersabar dan tunggu sahaja. Jangan memaksakan diri kepada lelaki atau berpura-pura menjadi apa-apa. Pada satu ketika, anda perlu memahami hakikat bahawa hubungan tersebut akan berakhir cepat atau lambat.

Sekiranya anda memutuskan untuk jatuh cinta dengan lelaki yang sudah berkahwin, fikirkanlah dengan teliti beberapa kali. Adakah anda memerlukan hubungan seperti ini? Sekiranya anda telah memutuskan apa yang anda mahukan, bertindaklah dengan betul. Buat rancangan tindakan untuk diri sendiri.

Video: apa yang perlu dilakukan sekiranya anda menyukai lelaki yang sudah berkahwin

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan