Cara menarik minat pena: petua

Zaman kemajuan teknologi meninggalkan kesannya kepada masyarakat. Semakin banyak orang didaftarkan dalam komuniti sosial yang popular, seperti VKontakte, Odnoklassniki, Facebook. Berjuta-juta pengguna di seluruh dunia berkongsi foto, memberi komen pada siaran, membuat penyiaran semula. Aspek penting dalam komunikasi maya adalah keupayaan untuk mengajar diri anda dengan betul dan menyatakan pemikiran anda sendiri. Kanak-kanak perempuan memikirkan bagaimana menarik minat lelaki muda yang mereka suka, dan bukannya menakutkannya.

Cara menarik minat lelaki pena

Aspek penting dalam komunikasi maya

Untuk mempunyai idea bagaimana menarik minat seorang pena, ikuti peraturan umum komunikasi maya.

Rantai logik
Pastikan pemikiran anda koheren, lengkap secara logik. Jangan melangkau dari satu topik ke topik yang lain, cuba dengan setiap ayat berikutnya untuk meneruskan pemikiran yang sebelumnya. Terdapat banyak kes ketika perbualan hampir selesai, membunuh semua peluang untuk komunikasi lebih lanjut. Dalam situasi seperti itu, anda perlu belajar bagaimana beralih dari satu topik ke topik yang lain dengan lancar, membolehkan seorang lelaki terlibat dalam dialog. Selepas jangka masa tertentu, anda akan berhenti memikirkan apa yang hendak dibincangkan sekarang, dan anda akan bebas membincangkan semua perkara di dunia.

Maklumat mengenai pembicara
Ramai orang tahu bahawa maklumat adalah kuasa, mematuhi polisi tersebut. Naik halaman lelaki itu, dapatkan maklumat menarik tentangnya yang mungkin berguna pada masa akan datang. Mungkin si penjahat sudah mempunyai seorang wanita dari hati, yang fotonya aktif di komennya. Anda tidak akan menyukai acara ini, tetapi anda perlu mengetahui tentang kemungkinan rakannya. Pada peringkat awal, maklumat yang betul-betul sesuai untuk komunikasi adalah sesuai. Ini boleh menjadi maklumat mengenai haiwan peliharaan, muzik kegemaran, keadaan material atau hobi.

Literasi
Dunia moden tidak bertolak ansur dengan buta huruf, akibatnya anda perlu memperhatikan ejaan kata-kata tertentu yang betul. Lelaki mempunyai kelemahan untuk wanita yang pandai membaca dan menarik, manfaatkan ini. Jangan menulis dengan tikar, letakkan tanda baca dengan berhati-hati, cuba bersikap jelas dan pada masa yang sama lancar agar lelaki itu tidak merasa terkekang. Dia akan membuat hubungan lebih mudah apabila dia melihat bahawa seorang wanita budaya muda berhubungan.

Tanggapan
Berbual dengan lelaki yang anda suka selama beberapa hari atau seminggu? Sentiasa masuk dalam talian untuk membaca mesej lain dari dia? Pada tahap ini, perlu untuk menanggapi mesej dengan sepantas kilat, dan bukannya menangguhkan tindak balas. Anda mungkin faham bahawa tidak ada yang berminat untuk berdialog dengan orang yang menjawab selepas 2-3 jam. Sudah tentu, anda dapat memberi peluang kepada pasangan yang berpotensi untuk gugup, tetapi anda tidak perlu melakukan perbualan selama sepuluh minit selama 3 hari. Jika tidak, anda tidak akan berminat dengan orang yang anda ajak bicara, dia akan cepat "bergabung".

Gaya komunikasi
Ikuti dialog yang meriah, jangan gunakan frasa yang dipelajari dari rangkaian sosial yang popular, ini mengganggu lelaki. Jangan meletakkan titik selepas setiap ayat, gunakan emotikon, koma atau tanda seru. Cuba tunjukkan kepada pasangan anda bahawa anda bukan wanita muda yang teliti, tetapi wanita yang menarik dan hidup dengan siapa anda boleh ketawa dan pada masa yang sama bercakap mengenai topik yang serius. Tidak perlu berusaha menonjol dari orang ramai dengan kata-kata yang tidak akan difahami oleh semua orang. Juga, pemeliharaan intrik dan jawapan yang berani (secara berkala) tidak akan ada.

Ekspresi perasaan
Adakah anda menyukai lelaki di bahagian lain monitor? Beritahu dia mengenainya! Mungkin rasa simpati adalah saling. Tidak perlu menyembunyikan perasaan anda sendiri, anda tidak akan kehilangan apa-apa jika anda mengaku.Yang paling penting, jangan terlalu mengganggu dan manis. Katakan di antara kes itu, "Itulah sebabnya saya menyukai anda!" sebagai jawapan kepada salah satu ungkapannya.

Komunikasi sulit
Minat lelaki itu melalui surat-menyurat mengenai pelbagai hobi, membaca buku, menonton filem. Bagikan emosi anda mengenai perjalanan baru-baru ini, kirimkan kepadanya foto tempat menarik dan anda dengan latar belakang laut / gunung. Cari tempat hubungan dengan rakan anda, ada kemungkinan dia membaca buku yang sama sebulan yang lalu dan merancang untuk mengunjungi negara yang sama pada musim panas depan.

Perhatian dan perhatian kepada pembicara
Tidak ramai gadis tahu, tetapi lelaki memilih teman wanita yang penuh perhatian dan penyayang. Fokus pada keadaan mental dan fizikal lelaki itu, tanyakan apakah semuanya berjalan lancar. Sekiranya lelaki membuka jiwa anda, jangan mencelah. Tawarkan penyelesaian untuk masalah yang mendesak, dengarkan pemikiran yang terdalam dari pembicara, ingat semua yang dia katakan.

Cara menarik minat seorang lelaki di rangkaian sosial VKontakte

Rangkaian sosial yang popular menarik lebih ramai remaja lelaki dan perempuan ke belenggu. Orang mengunjungi halaman mereka setiap hari, memuat naik foto dan video, seperti dan menyiarkan semula entri. Bagaimana untuk menarik minat lelaki dalam surat-menyurat di VKontakte? Pertimbangkan aspek penting mengikut urutan.

Cara menarik minat lelaki di rangkaian sosial VK

Lajur "Mengenai saya". Perhatikan lajur mengenai data pengguna, ia mesti diisi selengkap mungkin dan maklumat yang asli. Jangan tulis ungkapan seperti "Saya jalang, jangan mengongkong sesiapa!" atau "Orang bebas yang kuat!". Tingkah laku ini menangkis lelaki kerana kelihatan menantang. Beri keutamaan kepada ungkapan unik dan jujur ​​yang membedakan anda sebagai seorang dan mempunyai keyakinan.

Avatar Setelah mengisi ruangan mengenai orang anda sendiri, perhatikan foto di halaman utama - gambar profil. Anda tidak boleh memuat naik gambar dalam seluar dalam atau baju renang anda, kecuali anda mencari pasangan untuk melakukan hubungan seks. Lelaki dihalau oleh orang-orang sembrono, akibatnya komunikasi melalui surat-menyurat dapat dianggap tidak masuk akal. Juga, jangan memuat naik foto dengan latar belakang perabot lama atau permaidani, ini adalah abad terakhir.

Menolak gambar dengan bibir yang menonjol ke hadapan, sekurang-kurangnya ia lucu dan tidak wajar. Lebih suka gambar neutral dengan gaun atau seluar jeans yang cantik (tidak terlalu pendek), yang paling penting, tidak dalam bentuk yang telanjang.

Enggan menggunakan penyunting foto (retouching, pewarnaan alis, solek, pembentukan badan, dll.). Sekiranya anda pergi berkencan, lelaki itu mungkin sangat terkejut dengan perbezaan foto dan siaran langsung.

Kenalan pertama. Selepas persiapan yang diperlukan, mulakan komunikasi. Jangan bersikap obsesif, jangan membebankan lelaki dengan masalah, berkomunikasi dengan mudah, menjaga intrik. Pastikan meletakkan emotikon di mana sesuai, tetapi jangan keterlaluan. Cubalah cari jalan persamaan dengan pembicara, minat dalam hidupnya, tetapi jangan ikut campur dalam jiwa. Jangan terlalu mengekspresikan diri anda, pernyataan sedemikian menekan minat.

Perbualan negatif menghabiskan tenaga daripada lelaki, jadi mereka sering hilang. Jangan jadi seperti wanita muda ini, berfikir positif. Jatuhkan gambar lucu, beri tenaga kepada pembicara. Cuba dorong dia ke pencapaian baru, bicarakan pencapaian anda, tetapi jangan sombong. Ekspresikan diri anda sehingga lucu, tetapi senyuman itu tidak pernah meninggalkan bibir pemuda itu.

Video: bagaimana untuk jatuh cinta dengan lelaki pena

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan