Bagaimana mengakhiri hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin

Hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin membawa keselesaan dan kebahagiaan pada mulanya. Sepanjang perjalanan, gadis itu menderita dan menggulung kepalanya dengan pemikiran, "Kapan dia akan meninggalkan isterinya?" Sebagai peraturan, pasangan seperti ini tidak mahu mengucapkan selamat tinggal di tempat yang panas, selalu memberi makan kepada perempuan simpanan mereka dengan janji-janji perceraian khayalan. Agar tidak menyeksa diri, gadis-gadis sering bertanya-tanya bagaimana mengakhiri hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin. Prosesnya panjang dan sukar, tetapi berbaloi. Oleh itu, mari kita mulakan.

Bagaimana mengakhiri hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin

Menyedari apa yang berlaku

Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah menanggalkan cermin mata merah jambu dan menyedari apa yang berlaku. Secara realistik menilai keadaan, selama setiap pertemuan tanyakan pada diri sendiri "Mengapa saya memerlukan pasangan yang sudah berkahwin?", "Apa yang akan dibawa oleh hubungan ini, kecuali kesakitan dan air mata?". Setiap kali, ikuti idea bahawa hubungan seperti itu bukan untuk anda. Setelah masa tertentu, akal akan menang, anda akan mengetahui apa yang sedang berlaku.

Walaupun kesederhanaan, pilihan ini cukup berkesan. Sekiranya anda berhenti membungkus diri dengan cinta khayalan, semuanya akan berjalan lancar. Untuk menguatkan tindakan bekerja dengan bawah sedar, cari aspek negatif pada seorang lelaki, tafsirkannya dengan cara anda sendiri.

Perhatikan dengan teliti penampilan, tingkah laku, almari pakaian, kesejahteraan material. Pasti ada kekurangan yang akan menghalang kelebihannya. Bahkan satu kata "berkahwin" harus mendorong anda menjauhinya, seperti dari api.

Pada masa ini, di kepala anda terdapat gambar putera berkuda putih. Tetapi lelaki yang menghargai diri sendiri akan menipu isterinya? Fikirkanlah, mungkin dia akan melakukan ini kepada anda, teruskan dari ini.

Pada setiap kesempatan, katakan bahawa anda tidak mencintainya, ini hanyalah alasan yang sukar. Dia adalah tabiat buruk yang mesti dibuang. Masa akan berlalu, anda akan mendapati diri anda berfikir bahawa anda tidak lagi dengan jangkaan seperti itu untuk mengharapkan hobi bersama. Pada masa inilah seseorang dapat dengan selamat mengatakan tidak "selamat tinggal!", Tetapi "selamat tinggal!".

Buat lelaki yang bertanggungjawab

Gadis yang tidak tahu bekerja dengan minda bawah sedar dinasihatkan untuk menggunakan pilihan ini. Bertindak berdasarkan prinsip "Saya akan menjadi tidak tertahankan, dia akan pergi!". Anda perlu memastikan bahawa lelaki yang bebas akan memutuskan untuk pergi, iaitu, dia telah menjadi pemula jurang.

Ubah tingkah laku anda di luar pengiktirafan, kembangkan kehati-hatian, kekasaran, dan minat diri setiap hari. Berhenti memanggil dan menghantar mesej setiap jam, jangan berminat dengan urusan kekasih, jangan menunjukkan keperihatinan. Pada tahap ini, ciri utama haruslah tidak peduli sepenuhnya.

Sekiranya anda tidak dapat mengubah tingkah laku secara semula jadi, lakukan sebaliknya. Berubah menjadi sosialita, menuntut izin untuk resort mahal, mantel bulu dengan wang yang luar biasa, pakaian berjenama, restoran mahal, haiwan peliharaan eksotik, dan lain-lain. Lebih-lebih lagi, cadangan itu relevan walaupun lelaki itu tidak stabil secara kewangan. Biarkan dia tahu bahawa anda memerlukan beberapa "utama" yang akan membayar apa sahaja.

Sekiranya anda tidak dapat memperoleh apa yang anda mahukan, bangkitlah satu alasan atau alasan yang lain. Setiap hari, "melihat" kekasih, bersikeras pada kegagalannya, baik dalam kehidupan maupun di tempat tidur. Tekan pada kelemahan, cemburu terhadap isteri anda, menuntut perceraian, melarang pulang ke rumah.

Sekiranya anda manis dan tenang dengan watak, gunakan kaedah "tekanan khayalan". Semasa meluangkan masa bersama kekasih anda, cubalah berada di peleton. Jangan membalas permintaannya untuk meminta nasihat atau sokongan, seolah-olah anda tidak mengikutinya.Lelaki yang sudah berkahwin mempunyai kekasih sebagai jalan keluar, jangan biarkan dia mempergunakan anda untuk tujuan seperti itu.

Setelah tidak mendapat sokongan dan persetujuan moral, satelit itu sendiri akan mula menjauh. Anda hanya perlu mengucapkan "Selamat tinggal!", Selepas itu hubungan akan berakhir. Sudah tentu, ia akan menyakitkan, tetapi anda mesti dapat menutup buku yang tidak menarik.

Beritahu saya terus

Bagi orang-orang berani yang bosan dengan peranan sokongan, pilihan ini sesuai. Beritahu lelaki itu secara langsung bahawa anda menghargai diri anda, jadi anda tidak mahu kekal menjadi kekasih. Jangan katakan ungkapan seperti "Anda adalah segalanya bagi saya!" atau "Saya tidak akan melupakan anda!", ini berlebihan.

Bersusah payah, jika tidak, dia akan menarik anda lebih dekat dan mula menjanjikan gunung emas, perceraian cepat, masa depan bersama yang bahagia. Sekiranya seorang lelaki meminta untuk tinggal, memohon untuk meninggalkan pasangannya, jangan lakukannya. Ucapan sedemikian "didorong" oleh semua orang yang sudah berkahwin.

Ya, emosi akan mula dimakan dari dalam, memprovokasi untuk memujuk. Tetapi penting untuk memahami bahawa hubungan itu pada mulanya ditakdirkan untuk gagal. Lebih baik dibanjiri sekali, daripada diseksa oleh harapan sepanjang hidup yang diluangkan dengannya.

Sekiranya anda takut tidak tahan, fikirkan ucapan terlebih dahulu dan hafal dengan teliti, lakukan semula. Semasa anda bercakap, suara itu tidak boleh menggeletar, yakin, jangan menangis.

Bagaimana bersikap setelah berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin

Fahami bahawa hubungan seperti itu pada awalnya tidak mempunyai masa depan. Dalam kes yang jarang berlaku, lelaki meninggalkan isteri mereka, tetapi sebahagian besarnya mereka hanya memberi janji kepada wanita simpanan mereka. Anda boleh mendorong satelit untuk meninggalkan diri sendiri atau mengakhiri hubungan anda sendiri. Walau apa pun, perlu mengatasi tempoh yang bermula selepas pemisahan.

Bagaimana bersikap setelah berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin

Bersuara
Ajak rakan untuk berkunjung, beli sebotol wain atau sampanye, sediakan makan malam. Hidupkan muzik yang menyeronokkan atau filem yang menarik, sampaikan. Sekiranya perlu menangis, tolak emosi.

Sekiranya anda tidak mahu berada di syarikat itu, mulailah menyimpan buku harian. Tuliskan di dalamnya segala yang mendidih, jangan teragak-agak untuk menyatakannya dengan kasar. Pergi ke forum, berbual dengan orang yang pernah mengalami situasi yang serupa. Mintalah mereka nasihat bagaimana mereka berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin.

Sekiranya tiada petua yang sesuai, dapatkan haiwan kesayangan. Ia boleh menjadi kucing atau burung beo, merawatnya, bercakap, melaburkan semua cinta anda.

Jaga diri anda
Antidepresan terbaik selepas berpisah dianggap sebagai membeli-belah dan semua jenis perkhidmatan untuk menjaga penampilan. Manjakan diri anda, pergi membeli-belah dengan teman wanita anda, dapatkan pakaian dalam seksi. Pergi ke almari pakaian, isi dengan pakaian baru. Daftar ke gim atau menari, rapi kuku, rambut, kulit anda.

Untuk mengalihkan perhatian dari pemikiran yang tidak perlu, pergi ke kursus solek atau shugaring. Muatkan hari anda sehingga apabila anda pulang ke rumah anda akan jatuh. Pergi belajar di sekolah memandu, dapatkan lesen memandu, jangan tolak lelaki yang mungkin muncul di kaki langit.

Berpisah selalu melibatkan tekanan. Sekiranya berpisah dengan lelaki yang sudah berkahwin, adalah mustahak untuk memahami bahawa hubungan seperti ini jarang sekali berakhir dengan bahagia. Tamatkan komunikasi sendiri atau bawa pasangan untuk membuat keputusan ini. Jaga kawalan diri, jangan luahkan emosi dengannya. Setelah berpisah, bercakap dengan teman wanita anda, ubah keadaan, atur diri anda.

Video: bagaimana mengakhiri hubungan dengan lelaki yang sudah berkahwin

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan