Cara membuat lelaki berkahwin: 6 cara

Cincin di jari melambangkan kebolehpercayaan, cinta dan rasa hormat. Wanita cantik ingin menjalani kehidupan yang panjang dan bahagia bersama orang yang mereka sayangi. Lelaki, pada gilirannya, tidak tergesa-gesa untuk menawarkan tangan dan hati mereka, kerana mereka secara semulajadi mencintai kebebasan. Mereka berpuas hati dengan kenyataan bahawa seorang wanita berada di dekatnya, menyokong dalam masa-masa sukar dan menyediakan hidangan yang lazat.

Cara membuat lelaki berkahwin

Apa yang tidak boleh dilakukan

Anda tidak boleh membuat kesalahan biasa yang mengurangkan kemungkinan perkahwinan terus berlangsung. Berikut adalah petua praktikal mengenai cara mengelakkan salah faham.

 1. Biarkan lelaki itu menikmati kebebasan, jangan hadkan tempat tinggal. Dia harus memahami bahawa ketika berkahwin, peluang untuk bertemu rakan atau bersenang-senang tidak akan hilang. Jangan memaksakan, tidak mengganggu, jangan "gergaji." Penting untuk menyampaikan kepada rakan itu idea bahawa dia tidak akan kehilangan dirinya sendiri apabila cap di pasport.
 2. Jangan memeras ugut: "Anda akan berkahwin dengan saya, atau saya akan pergi ke yang lain!". Seorang lelaki yang menghargai diri sendiri tidak akan menimbulkan provokasi seperti itu, seorang penjahat secara automatik akan mengembangkan refleks perlindungan. Jangan memandu satelit ke sudut, jangan tergesa-gesa untuk berkahwin, mengarahkan perlahan, bersabar.
 3. Jangan cuba menggembirakan orang yang anda sayangi. Banyak wanita membeli majalah berkilat, duduk di forum mencari jawaban untuk pertanyaan: "Bagaimana melakukan hubungan seks?", "Bagaimana membuat seorang lelaki menikah?", "Bagaimana suka ibu mertua?" dan sebagainya. Penipu akan lebih baik kepada anda jika dia menyedari bahawa teman itu mempunyai pendapat, keinginan, dan keutamaan hidupnya sendiri.
 4. Jangan bercakap tentang fakta bahawa tidak ada yang akan berubah dari cap di pasport. Bersikeras pada kedudukan yang mengatakan kebolehpercayaan, komunikasi yang tidak dapat dipisahkan antara rakan kongsi. Banyak lelaki berusaha untuk "keluar" dengan cadangan perkahwinan, dengan yakin menyatakan bahawa pasangan itu tidak berdiri teguh di atas kaki mereka.
 5. Penting untuk diingat selama-lamanya - seorang lelaki yang jatuh cinta akan melakukan apa sahaja untuk menikahi anda. Alasan seperti "sekarang bukan waktunya", "mari kita tunggu musim panas" hanya membuktikan kerahsiaan niat. Sekiranya anda mendengar ungkapan: "Saya tidak layak untuk anda," ini hanya bermaksud satu perkara - dia tidak menginginkan anda.
 6. Berhenti bertindak. Merengek tentang keinginan untuk berkahwin, mengenakan gaun yang cantik, membeli cincin berlian hanya akan memperburuk keadaan. Seorang lelaki akan mula membela dirinya dengan segala cara, kerana dia tidak mahu bersikap bosan dengan watak yang sukar pada isterinya.
 7. Jangan menggunakan kaedah "rakyat" - kehamilan. Seorang wanita tidak akan menjaga lelaki sebagai anak, apalagi, ini adalah langkah keji. Anda mungkin berkahwin dan tinggal bersama selama 2, 3, 6 bulan, tetapi pada akhirnya anda perlu menandatangani perceraian. Ketahuilah, menjadi ibu tunggal bukanlah hak istimewa terbaik dalam hidup.
 8. Jangan cuba memaksa pasangan anda untuk berpaling kepada ahli psikologi untuk membincangkan hubungannya dengan perkahwinan. Wanita percaya bahawa lelaki adalah makhluk pengecut, tidak dapat memikul tanggungjawab, tetapi kesalahan ini sangat salah. Sekiranya mereka yakin 100% bahawa mereka mengasihi jodoh mereka, maka mereka pasti akan mempunyai keinginan untuk memulakan keluarga.
 9. Jangan menyakiti harga diri lelaki, cuba membeli pasangan. Kenyataan seperti "Ibu bapa memutuskan untuk memberikan kunci apartmen di pusat sebaik sahaja kami mengadakan perkahwinan" akan menyinggung satelit dan menolaknya. Setiap lelaki berusaha untuk memberikan seorang wanita semua yang dia perlukan. Sekiranya dia setuju, jangan cuba mengahwini gigolo.
 10. Jangan biarkan lelaki itu meyakinkan anda untuk menyedari bahawa perkahwinan tidak ada faedahnya. Dia mungkin berkata, "Kami sangat baik bersama" atau "Saya mencintaimu, apa lagi yang diperlukan?"Kenyataan sedemikian menunjukkan rasa tidak senang terhadap pasangan jiwa anda, sehingga tahap tertentu, lelaki itu masih mencari pilihan "lebih baik".
 11. Jangan sekali-kali memberitahu si penipu bahawa anda menghabiskan tahun-tahun terbaik dalam hidup anda, itu akan menyakitkan dan menghinanya. Jangan cuba meluahkan rasa sakit kerana tidak mahu berkahwin dengan tangisan atau kemarahan yang berterusan, ini adalah polisi yang salah.
 12. Tidak perlu kelihatan seperti jalang jika anda benar-benar tidak. Jaga maruah anda, berkelakuan semula jadi, jangan cuba membengkokkan satelit "di bawah tumit." Bersantai, jangan membebankan komunikasi dengan kesunyian yang berlarutan atau ucapan yang tajam.

Cara membuat lelaki berkahwin dengan dirinya sendiri

Adalah sukar untuk mendapatkan teman untuk menikah, jauh lebih mudah untuk mengarahkannya ke jalan yang benar. Pertimbangkan aspek penting mengikut urutan.

Cara membuat lelaki berkahwin dengan dirinya sendiri

Langkah nombor 1. Ketahui hubungan anda dengan perkahwinan
Langkah pertama adalah untuk mengetahui sikap lelaki itu terhadap mewujudkan keluarga. Cuba bawa pasangan berdialog. Ketahui bagaimana dia merancang untuk menjalin hubungan, sama ada dia mencari perkahwinan, sama ada dia memikirkannya.

Untuk menggunakan teknik psikologi dengan betul, mulakan dialog ringkas mengenai perkahwinan rakan yang akan datang. Anda juga boleh menonton filem atau siri di mana pasangan suami isteri beraksi dengan baik.

Jangan tanya, "Apakah Anda akan menikahi saya sama sekali?" secara langsung, datang dari jauh. Jangan mengganggu, bangun pertanyaan dengan cara yang berbeda: "Kekasih, bagaimana perasaan anda tentang langkah penting seperti perkahwinan?"

Langkah nombor 2. Berkawan dengan saudara-mara dan rakan-rakan
Bukan rahsia lagi bahawa persekitaran mempengaruhi tingkah laku seorang lelaki, manfaatkan ini. Cari bahasa yang sama dengan ibu pasangan, berkawan dengan rakannya, menjadi kawan yang baik.

Berkelakuan ringan, jangan menyentuh topik serius. Penting untuk menciptakan kesan yang baik, sehingga setelah bertemu dengan Anda, saudara-mara mendengar telinga seorang lelaki: "Dia sangat sesuai untuk Anda," "Mereka menganggap mereka sebagai isteri," "Lihatlah dia: pintar, cantik, sopan."

Sekutu utama dengan siapa anda perlu menjalin hubungan adalah ibu pasangan anda. Tunjukkan bahawa anda layak menjadi isteri yang baik kepada anaknya. Setuju dengannya dalam 80% pernyataan, pada mulanya jangan tergesa-gesa untuk menyatakan pendapat anda sendiri. Jadilah teman untuk ibu, beritahu dia tentang rahsia anda, minta nasihat.

Langkah nombor 3. Dorong lelaki itu untuk berkahwin
Sekiranya lelaki itu tidak memberikan jawapan khusus mengenai sama ada dia mahu berkahwin, tolak teman tersebut. Perkara utama adalah untuk menjelaskan bahawa setelah berkahwin, kehidupan akan menjadi lebih baik. Beritahu rakan anda sentiasa terbang ke pulau-pulau, ingin menyambut ulang tahun. Ringkas, jemput rakan anda untuk membaca buku yang menarik dengan plot romantis dan akhir yang bahagia, di mana hubungan itu berakhir dengan perkahwinan.

Bawa bukti yang tidak dapat disangkal yang akan membuat lelaki berfikir. Berikan idea bahawa hubungan harus berkembang, jika tidak, anda akan pudar seperti perlawanan. Cuba berkomunikasi hanya dengan pasangan ceria yang saling mencari jalan keluar. Seorang lelaki mesti memahami bahawa kesatuan jiwa yang lengkap akan datang pada masa perkahwinan.

Langkah nombor 4. Kelilingi pasangan anda dengan penuh perhatian dan perhatian
Seorang lelaki memilih wanita yang penyayang dan penyayang sebagai isterinya, menjadi dia. Kelilingi pasangan dengan perhatian sebentar sehingga dia terbiasa dengan kebaikan. Manjakan kekasih anda dengan pencuci mulut yang lazat, kumpulkan dia makan tengah hari untuk bekerja, hantarkan SMS romantis.

Kaji semula sikap anda terhadap seks, tambah biji lada. Beli seluar dalam renda, menari striptis, sediakan makan malam romantis.

Sebaik sahaja lelaki itu terbiasa, pergi ke saudara-mara selama beberapa hari sehingga satelit menjadi bosan. Yang paling penting, jangan isi peti sejuk dengan makanan. Jika tidak, lelaki itu akan faham bahawa dia baik-baik saja tanpa anda.

Meninggalkan seorang lelaki sahaja yang lapar dari segi makanan dan seks adalah perangsang terbaik dalam perjalanan untuk berkahwin. Jawab semua tuntutan "Anda tidak akan ke mana-mana" secara langsung: "Saya seorang wanita yang tidak berpakaian, saya mahu membalikkan semuanya."

Langkah nombor 5.Jadilah sempurna

Cubalah menjadi sempurna dalam segala hal: memasak, membersihkan, seks. Jaga dirimu sendiri, satelit itu harus membanggakan kamu. Pada setiap kesempatan, ingatkan anda mencintainya. Pada akhirnya, lelaki itu memilih isteri gadis yang lebih mempercayainya daripada dia. Menjadi sokongan dalam semua perkara, tetapi jangan terlalu jauh. Menolak sanjungan manis, akibatnya pasangan akan memakai mahkota dan berhenti memuji anda.

Tunjukkan bahawa anda adalah rakan yang hebat. Beli sebotol wain yang baik, duduk dalam suasana yang selesa dan hanya berbual. Ketahui apakah ada sesuatu yang mengganggunya, cari kata-kata keselesaan. Cuba sampaikan kesatuan yang menyatukan anda.

Langkah nombor 6. Menyebabkan takut kehilangan
Kesalahan utama lelaki ialah dia tidak akan pergi ke mana-mana. Menolak kenyataan ini. Semasa tinggal bersama, mulailah perlahan-lahan mengisyaratkan bahawa anda adalah wanita muda yang tidak terkawal yang tidak berhutang apa-apa kepada sesiapa pun. Pasangan itu harus berwaspada, mula takut kehilangan anda. Jangan bercakap terlalu serius, terjemahkan kata-kata itu menjadi lelucon mudah dengan sedikit kebenaran.

Jelaskan bahawa anda bukan tetikus atau perabot kelabu tunduk yang selalu ada. Tunjukkan watak dan kebebasan dari segi perjumpaan dengan rakan, membeli-belah, pacaran. Cemburu akan mendorong seorang lelaki untuk bertindak, tetapi jangan keterlaluan.

Secara beransur-ansur menanamkan rasa takut kehilangan lelaki itu, jangan mengatakan sepatah kata pun mengenai perkahwinan itu. Berpura-pura bahawa anda tidak menentang perkahwinan sivil, tetapi anda masih mahu berjalan-jalan, dan cincin adalah perkara kecil. Sebagai peraturan, setelah manipulasi seperti itu, lelaki itu menyerah.

Adalah mudah untuk mendapatkan seorang lelaki untuk berkahwin jika anda mempunyai sedikit kepintaran dan kesabaran. Jadilah teman wanita untuk pasangan, cari bahasa yang sama dengan ibu dan rakannya, manjakan teman anda dengan pencuci mulut dan seks yang bersemangat. Tunjukkan bahawa perkahwinan bukanlah hukuman, tetapi persahabatan, rasa hormat, dan pemujaan tanpa batas.

Video: bagaimana membuat lelaki berkahwin dengan dirinya sendiri

Kami mengesyorkan membaca


Tinggalkan komen

Hantar

avatar
wpDiscuz

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Belum ada komen! Kami berusaha memperbaikinya!

Perosak

Kecantikan

Pembaikan